Pas på 3 læbepomader, der kan beskadige læberne

Jakarta – Tørre og sprukne læber er faktisk et mindre problem, men bør ikke ignoreres. Denne tilstand kan få folk, der oplever det, til at føle sig utilpas, endda forstyrrende udseende. Ikke sjældent får tørre læber en person til at føle sig angst for at skrælle. Vær forsigtig, denne vane er ikke god og kan have en negativ indvirkning.

I stedet for at skrælle læber, bør du finde ud af, hvad der forårsager tørre og sprukne læber. På den måde kan du finde en måde at håndtere det på. Generelt opstår sprukne læber på grund af manglende drikke, mangel på vitaminindtag, til soleksponering. Derfor er måden at overvinde dette på at drikke nok vand, vitaminer og påføre læbepomade læbepomade.

Læs også: Kold luftangreb, find ud af fordelene ved fugtgivende læber

Valg af læbepomade til tørre læber

Tørre og sprukne læber kan være forårsaget af ikke at drikke nok, hvilket fører til dehydrering, mangel på vitaminindtag og udsættelse for sollys. For at overvinde dette problem, prøv at indtage nok vand og vitaminer. Voksne har brug for mindst 8 glas eller hvad der svarer til 2 liter vand på en dag.

At møde indtaget af vitaminer, især C-vitamin, kan også hjælpe med at forhindre, at sprukne læber bliver værre. Denne tilstand kan også overvindes ved at bruge læbepomade læbepomade. Dette skønhedsprodukt kan faktisk hjælpe med at fugte læberne, så lidelser som tørre og sprukne læber kan undgås.

Alligevel bør du sørge for altid at være opmærksom læbepomade Den valgte. I øjeblikket er der flere og flere typer læbepomade tilgængelige på markedet, og det viser sig, at ikke alle af dem er sikre at bruge. I stedet for at være sund, så vælg den forkerte læbepomade man frygter endda, at det kan få sprukne læber til at blive værre.

For at være mere sikker skal du først finde ud af fuldstændig information om fugtgivende læbeprodukter. Du kan have en type læbepomade, der indeholder vitamin E. Dette vitamin kan hjælpe med at behandle hud, især læbehud. Derudover kan valg af den rigtige læbepomade også ske ved at være opmærksom på indholdet og først identificere læbehudens tilstand.

Find ud af, om du har allergi over for visse læbepomade-ingredienser, så det senere kan blive nemmere at vælge det produkt, du skal bruge. Problem med sprukne læber kan gøre udseendet forstyrret. Til det skal du perfektionere dit udseende ved altid at give den rigtige pleje.

Læs også: 6 nemme måder at overvinde tørre læber på uden læbepomade

Derudover bør du undgå vanen med at slikke læber smurt med læbepomade. Flere produkter læbepomade kan indeholde en karakteristisk aroma eller smag. Når det bruges, kan du måske ikke holde ud altid at slikke dig om læberne og få en smagsfornemmelse. Men vær forsigtig, denne vane kan faktisk øge risikoen for forgiftning.

Læbepomade indeholde indhold para-aminobenzoesyre som er let giftig. Faktisk er indholdet af disse stoffer stadig inden for normale grænser og forårsager sjældent en påvirkning, hvis de ved et uheld slikkes eller kommer ind i kroppen. Men hvis denne vane fortsætter, betyder det ikke, at indholdet af disse stoffer ikke vil have en dårlig indvirkning.

Vanen med at slikke læbepomade kan få en person til at overdosis para-aminobenzoesyre, nemlig naturlige stoffer, der kan absorbere ultraviolette (UV) stråler. Dette stof findes ret ofte i hudsolcremeprodukter, herunder læbefugtighedscreme, der indeholder solcreme.

Læs også: Ting at være opmærksom på, før du køber kontaktlinser

Har du helbredsproblemer eller klager over skønheds- og hudproblemer? Spørg lægen i appen lige. Du kan nemt kontakte lægen via Video/taleopkald og Snak når som helst og hvor som helst. Få information om sundhed og sund livsstil fra betroede læger. Kom nu, Hent Ansøgning nu i App Store og Google Play.

Reference:
WebMD. Tilgået 2020. Lip Balm Medicinske Stick Bivirkninger efter sandsynlighed og sværhedsgrad.
MedlinePlus. Tilgået 2020. Læbefugtighedsforgiftning.
Sådan fungerer ting. Tilgået 2020. Kan jeg blive afhængig af læbepomade?