Kvinder skal vide, disse er 6 tegn på en sund frøken V

, Jakarta – Ikke at opretholde sundheden i det kvindelige område, alias Miss V, kan udløse problemer. Denne tilstand kan øge risikoen for sygdom og forstyrre seksuallivet. Faktisk er skeden et organ, der kan rense sig selv. Alligevel sørger du stadig for, at dette organs sundhed altid opretholdes.

Ligesom når man oplever en lidelse, vil en sund Miss V også vise nogle tegn. At kende tegnene på et sundt reproduktionsorgan kan bruges som et mål og planlægge den behandling, der skal udføres næste gang. For at være mere klar og sikker på, at hans helbred opretholdes, skal du finde ud af, hvad der er tegnene på en sund Miss V gennem den følgende artikel!

Læs også: Dette er grunden til, at Miss V også har brug for særlig opmærksomhed

Tegn på Miss V Sund ikke kun udefra

Frøken V, der ikke holdes sund og ren, er meget modtagelig for lidelser, såsom udflåd fra skeden, kløe og seksuelt overførte sygdomme. Derfor er det meget vigtigt altid at sikre, at dette organs sundhed opretholdes. En sund vagina har normalt følgende 6 tegn:

  1. Ingen kløe

En kløende fornemmelse, der opstår, kan være et tegn på en lidelse i det kvindelige område. Fordi en sund og normal Miss V ikke udløser unaturlig kløe. Du skal være opmærksom på, hvis denne tilstand opstår, fordi kløe, der opstår, kan være tegn på en infektion i skeden.

  1. Ingen bump

Udover kløe skal du være opmærksom på tilstedeværelsen af ​​klumper i Miss V-området. Ud over klumper kan tegn på irritation også være et symptom på skedelidelser. Under normale omstændigheder vil en sund skede ikke have klumper eller irritationssår. For at finde ud af dette, er det tilrådeligt rutinemæssigt at tjekke vaginalområdet, hver gang du renser det. På den måde kan du med det samme finde ud af, om der er abnormiteter eller ændringer, der sker i dette område.

  1. Normalt udflåd fra skeden

Vaginalt udflåd alias udflåd fra Miss V er en normal ting og sker næsten helt sikkert. Du bør dog være opmærksom på, hvordan tilstanden med udflåd fra skeden opstår. En sund skede vil ikke udsende unormalt udflåd fra skeden, nemlig udflåd fra skeden, som er karakteriseret ved en ubehagelig lugt, udflådet er grønt og tykt, ledsaget af smerte og kløe.

Læs også: Ingen grund til panik, her er, hvordan du håndterer udflåd fra skeden

  1. Ingen smerte

Frøken V rask vil ikke føle sig syg. På den anden side, hvis der er uudholdelige smerter i dette intime område, skal du straks søge lægehjælp. Fordi det kan være smerter i skeden er et tidligt symptom på visse sygdomme, herunder seksuelt overførte sygdomme.

  1. Karakteristisk aroma

Hver kvinde og selvfølgelig hver vagina har en karakteristisk aroma. Det vil sige, at lugten af ​​dette intime organ kan variere fra person til person. En sund skede af natur vil udsende en let sur lugt, som eddike og kan lugtes på omkring 30 centimeters afstand.

  1. Ingen dårlig lugt

Som sagt før vil en sund Miss V have en let sur lugt. Hvis skeden udsender en usædvanlig lugt, såsom en grim lugt, skal du straks have en undersøgelse. Dette kan være et symptom på en sygdom, der kan være dødelig, hvis den ikke behandles.

Læs også: 5 Farlige kønssygdomme, du skal kende

Få mere at vide om egenskaberne ved en sund Miss V ved at spørge lægen på appen . Du kan nemt kontakte lægen via Video/taleopkald og snak, når som helst og hvor som helst uden at skulle forlade huset. Få information om sundhed og sund livsstil fra betroede læger. Kom nu, Hentnu i App Store og Google Play!

Reference:
Mayo Clinic. Tilgået 2020. Vagina: Hvad er normalt, hvad er det ikke.
Rullebukser. Tilgået 2020. 7 tegn på, at du har en sund skede.
Selv. Tilgået 2020. Dette er hvad din vagina skal lugte af.