Trang, når du ikke er gravid? Det viser sig at det betyder

, Jakarta – Har du nogensinde fået en pludselig trang til at spise noget? For eksempel om eftermiddagen vil du pludselig rigtig gerne spise sød mad. Eller der er tidspunkter, hvor du virkelig ønsker at spise krydret og krydret mad. Det viser sig, at cravings ikke kun opleves af gravide, men folk, der ikke er gravide, har også ofte cravings, du ved. Hvorfor? Her er forklaringen.

Ifølge nogle ernæringseksperter er trang til mad en instinktiv måde for kroppen at advare dig om mangel på eller udækkede ernæringsbehov. Dette er, hvad cravings betyder for dig:

  1. Trang til sød mad

Hvis du pludselig virkelig gerne vil spise en række søde fødevarer, viser det sig, at det betyder, at din krop mangler magnesium og vitaminer B. Når din krop mangler B-vitaminer, især B6 og B12, vil du føle dig sløv og ikke så munter som normalt. Derudover betyder trang til søde fødevarer også, at kroppen ønsker at øge serotonin, som er et glad følelseshormon i hjernen. Nogle undersøgelser har også forbundet sukkertrang med PMS-symptomer.

Der er ikke noget galt, hvis du ønsker at spise søde fødevarer, såsom chokolade, især for at øge humør mens PMS. Men glem ikke også at imødekomme din krops behov for magnesium ved at spise fødevarer som spinat og nødder.

  1. Trang til velsmagende mad

Vil du virkelig spise salt stegt mad eller en skål med salte frikadeller? Det viser sig, at der er tre ting, der kan forårsage disse trang. En af dem kan skyldes, at du er vant til at spise mad med et højere saltindhold end andre mennesker, eller med andre ord, du er fan af salt mad. Trang til salt mad mærkes også ofte af kvinder, der er PMS. Det viser sig, at dette er forårsaget af mangel på mineraler såsom calcium i kroppen.

En anden grund til, at du har lyst til salt mad, kan også skyldes et problem med binyrerne i din krop, som frigiver hormoner som reaktion på stress. Hvis det er sandt, er din trang forårsaget af denne grund, så at spise salt mad kan forårsage betydelig vægtøgning.

  1. Trang til krydret mad

Hvis du er fan af krydret mad og kun vil spise krydret mad, så pas på, det kan være, at din evne til at modstå krydret smag er steget. Som et resultat bliver din tunge mindre følsom over for den skarpe smag af chilipeber. Men hvis du ikke er vant til at spise krydret mad, så får du pludselig lyst til denne mad, det kan være din krop oplever betændelse eller zinkmangel. For at overvinde dette, anbefales det, at du øger forbruget af magert rødt kød, avocado, skaldyr og grøntsager i din daglige menu.

  1. Trang til kød

Nogle mennesker kan simpelthen ikke "leve" uden at spise kød. Men der er også mange mennesker, der ofte får lyst til at spise kød. Dette viste sig at være et nødsignal om, at kroppen mangler jernniveauer. For at forbedre denne tilstand anbefales det at spise æg og nødder.

Det er grunden til, at du pludselig kan få lyst til noget at spise. Du bør vænne dig til at spise sund mad hver dag, så kroppen ikke mangler næringsstoffer (Læs også: For et sundere liv, disse er 4 vigtige næringsstoffer til kvinder ). Hvis du har helbredsproblemer, skal du bare tale med din læge direkte gennem ansøgningen . Så for at købe de kosttilskud og vitaminer, du har brug for, behøver du ikke gå på apoteket, bare brug appen . Kom nu, Hent nu også i App Store og Google Play.