Den rigtige trinvise makeup til naturlig makeup

, Jakarta – Nogle mennesker kan føle sig usikre, hvis de er aktive uden at bruge make-up makeup . Faktisk er det fint, hvis du altid vil se smuk og charmerende ud. Men nogle gange kan du føle, at den brugte makeup ikke er i overensstemmelse med dine daglige aktiviteter. Enten for glamourøs eller for tidskrævende at klæde sig ud.

Men bare rolig, makeup med naturlig makeup kan være svaret. anderledes måde makeup som normalt bruges til særlige begivenheder, naturlig make-up kan give et smukt indtryk men ikke for meget. Hvordan er det så? trin for trin at få naturlig makeup til hverdagslook?

1. Rens ansigt

Det første skridt inden man begynder at polere ansigtet med makeup er at rense den. For at få naturlig makeup skal du sørge for altid at holde dit ansigt rent og fugtet. Før du ansøger makeup , rens altid dit ansigt med en speciel ansigtsvask, og afslut det med en fugtighedscreme bagefter.

Vælg den type produkt, der passer bedst til din hud. Kan bruge fugtighedscreme som har en let tekstur og er velegnet til varmt vejr, så de daglige aktiviteter ikke bliver forstyrret.

2. Letvægts Foundation

At få et naturligt look, der passer til daglige aktiviteter, er faktisk en svær ting at gøre. Grunden er, at hvis du vælger den forkerte farve, kan det endda producere makeup, der ikke er det, du ønsker.

Udover farvevalg skal du også vælge den type foundation, der er bedst egnet til naturlig makeup. Vælg en type foundation, der har en flydende og let tekstur. Et af de bedste valg er en vandbaseret foundation.

3. Concealer efter smag

En del af ansigtet, der virkelig har brug for concealer "hjælp", er området under øjnene. Men til naturlig makeup bør du vælge et concealer produkt med medium dækning . Målet er ikke at give indtryk af at være for forklædt til huden.

Naturlig makeup kan også fås ved at påføre concealer med fingrene i øjenhulerne. Brug lige nok og blend det med dine hænder, mens du klapper det.

4. Sig nej til Contouring

Brug i stedet for at konturere blush-on det føles mere egnet til at få naturlige makeup-resultater. Du kan vælge blush-on med en orange farve og påfør på kinderne, mens du smiler, for at finde de udstående knogler.

5. Tynd Eyeliner

Undgå at bruge overdreven eyeliner med en form, der er for tyk. For at få naturlig makeup, brug eyeliner på samme måde stram linje , som er at tegne en så tynd linje som muligt og meget tæt på væksten af ​​de øvre øjenvipper.

Påføring af eyeliner med denne metode kan få øjnene til at se skarpere ud og give et naturligt indtryk på den samlede makeup. For at gøre det nemmere, brug en blyant eyeliner i stedet for en gel eyeliner.

6. Simple øjenbryn og læbestift

Hvis du vil have et naturligt look, så undgå at tegne dine øjenbryn for fast, for de kan se falske ud. Prøv at skabe øjenbryn ved at følge vækstlinjen for at få dem til at se mere naturlige ud. Derudover bør du også undgå overdreven brug af læbestift. Du kan prøve at påføre læbestift med dine hænder, så den ikke er for tyk, fordi det får dine læber til at se naturlige ud.

Nå, det er naturlige og naturlige makeuptip, som du kan øve dig på. Har du et helbredsproblem og har brug for en læges råd? Brug appen lige! Det er nemmere at kontakte lægen via Video/taleopkald og Snak . Få tips til opretholdelse af sundhed og anbefalinger til køb af lægemidler fra betroede læger. Kom nu, Hent nu i App Store og Google Play!

Læs også:

  • 10 tips til sikker makeup under graviditet
  • Brug af makeup for ofte kan skade ansigtets hud, her er forklaringen
  • 10 trin til koreanske kvinders hudpleje