Godt for helbredet, disse er 5 funktioner af kulhydrater for kroppen

Jakarta - Ud over protein og fedt omfatter kulhydrater det indtag, som kroppen har brug for, så dens funktioner kan fungere effektivt. Ifølge The Institute of Medicine kommer 45 til 65 procent af dine daglige kalorier fra kulhydrater. Men nu undgår mange mennesker dette næringsstof af forskellige årsager. Faktisk har kulhydrater fordele for kroppens sundhed, så længe kilden og portionen nøje overvejes.

Læs også: 6 fødevarer, der skal erstatte ris, når du er på slankekure

Nå, disse næringsstoffer er opdelt i to typer, nemlig simple og komplekse kulhydrater. Forskellen kan ses på den kemiske struktur af bestanddelene. Simple kulhydrater indeholder basale sukkerarter, der let fordøjes og absorberes af kroppen. Mens komplekse kulhydrater har en mere kompliceret eller kompleks kemisk sammensætning. Ikke nok med det, så har kroppen brug for mere tid til at fordøje disse typer kulhydrater. Så hvad er kulhydraternes funktioner for kroppen?

  1. Kroppens energikilde

For at udføre daglige aktiviteter har kroppen brug for brændstof. Startende fra at bevæge sig, gå, tænke, træne, endda trække vejret, alt kræver energi. Nå, disse næringsstoffer er en kilde til energi for kroppen til at komme igennem forskellige daglige aktiviteter. Ifølge eksperter opnås denne energi fra kulhydrater, der fordøjes og forarbejdes af kroppen til glukose.

  1. Mød kalorieindtag

Ved at lancere National Health Service UK, opfylder kulhydraternes funktion for kroppen også et sundt kalorieindtag. Kalorier fra en række kulhydrater er mindre end fedt med den samme vægt.

Når processen med at opfylde kroppens kalorier, skal du være opmærksom på portioner og madkilder for ikke at forårsage overskydende kalorier. Årsagen er, at overskydende kalorier i kroppen kan forårsage vægtøgning og andre negative påvirkninger.

Du kan også bede din læge om at finde ud af, hvilke kaloriekilder der er gode for kroppen. Det er nemt, bare bliv Hent Ansøgning Du kan selvfølgelig kontakte en sagkyndig læge når som helst og hvor som helst!

Læs også: Mængden af ​​næringsstofbehov, som den menneskelige krop har brug for

  1. Oprethold muskelmasse

Kulhydrater, der forarbejdes til glukose, kan også lagres i kroppens muskler. Nå, denne glukose er brændstoffet for musklerne til at komme igennem forskellige daglige aktiviteter. Der er dog tidspunkter, hvor kroppen mangler glukose, så musklerne ikke fungerer optimalt.

Nå, når glukosereserverne i musklerne er opbrugt, vil musklerne tage protein for at blive omdannet til energi. Desværre kan processen med at omdanne protein til energi påvirke kroppens muskelmasse. Man kan sige, få musklerne til at blive mindre. Fordi protein er en meget vigtig byggesten for muskelmasse.

  1. Oprethold fordøjelsessundhed

Andre funktioner af kulhydrater reducerer også risikoen for sygdom, du ved. Der er dog bestemmelser, der skal overholdes. Denne betingelse gælder kun for kulhydrater, der kommer fra nødder og grøntsager, eller komplekse kulhydrater.

Eksperter siger, at fibrene i disse kulhydrater reducerer risici såsom forstoppelse, mens de forbedrer tarmsundheden. Interessant nok kan nogle typer fibre også reducere kolesterolniveauet i blodet.

Rapportering fra Live Strong-siden hjælper også at spise fiberrige kulhydrater med at opretholde fordøjelsessundheden. Uden tilstrækkeligt kulhydratindtag kan du opleve mangel på fibre, som kan føre til fordøjelsesbesvær.

  1. Fyldig Længere

Lancering fra American Heart Association tager kroppen længere tid om at fordøje komplekse kulhydrater end simpelt. Årsagen er klar, den kemiske sammensætning af komplekse kulhydrater er faktisk mere kompliceret. Denne type kulhydrat indeholder flere fibre, mineraler og vitaminer.

Tja, fordi det tager lang tid at fordøje, giver det til sidst maksimal energi og får mæthedsfornemmelsen til at holde længere. Det er ikke overraskende, at komplekse kulhydrater indtages for nogen, der ønsker at tabe sig.

Læs også: Vil du have slank uden bivirkninger? Prøv Yu White Rice Diet

Kulhydraternes funktioner for hjertet

At indtage kulhydrater betyder, at du kan opfylde det fiberbehov, du har brug for i din krop. Citeret fra Live Strong kan kostfibre forhindre kolesterol i at opbygge sig i arterierne og hindre flow, hvilket kan øge risikoen for hjertesygdomme og slagtilfælde slag.

Så det skader aldrig at spise flere typer mad, såsom fuldkorn, frugt og grønne grøntsager for at bevare et sundt hjerte. Undgå at indtage simple kulhydrater, som generelt har lavt fiberindhold og højt fedtindhold. Du kan også spørge din læge direkte om andre måder at forebygge hjertesygdomme på.

Husk, glem ikke dette ernæringsmæssige indtag i din daglige menu, for kulhydrater har mange roller og fordele for kroppen. Men igen, vær opmærksom på mængden og kilden for at holde det sikkert for kroppen.

Reference:
Lev stærkt. Tilgået 2019. Fire vigtige fordele ved kulhydrater
UK National Health Service. Hentet 2019. Sandheden om kulhydrater
American Heart Association. Tilgået i 2019. Kulhydrater