Indtagelse af te under graviditeten, er det farligt?

, Jakarta – Indtagelse af varm te om morgenen er nogle af de rutiner, som mødre kan gøre hver dag. Der er mange sundhedsmæssige fordele ved at drikke te. Nogle af dem for at forbedre hjertesundheden, reducere risikoen for diabetes, sænke kolesterolniveauet og kan endda reducere risikoen for astma.

For gravide kvinder, når du mærker symptomerne morgen kvalme , indtagelse af varm sød te er en måde, man kan gøre for at få kroppen til at føle sig godt tilpas. Især hvis tedrikke kombineres med andre naturlige ingredienser såsom ingefær.

Men det, som mødre skal huske under graviditeten, er ikke at indtage for meget te. Forskere ved University of Alberta afslørede, at gravide kvinder, der indtager for meget te, vil blive negativt påvirket.

Ikke kun kaffe, faktisk indeholder te også koffein. I mellemtiden anbefales det ikke at forbruge koffein hos gravide kvinder. Koffeinindhold kan forårsage ændringer i søvnmønstre eller bevægelsesmønstre hos babyer i livmoderen. Derfor bør gravide kvinder begrænse forbruget af te.

Farerne ved te for gravide kvinder

Der er intet galt under graviditeten, moderen er mere omhyggelig med at vælge mad- og drikkeindtag. At være opmærksom på indholdet af hver mad eller drik, der indtages, er gjort for at opretholde sundheden for mor og baby i livmoderen. Undgå at drikke for meget te, faktisk har overskud af te en negativ indvirkning på både mor og baby.

1. Risikoen for for tidligt fødte babyer

Hvis moderen har anæmi, bør du undgå at indtage te. Dette kan hindre cirkulationen af ​​næringsstoffer fra moderen til fosteret. Dette vil selvfølgelig få barnet i livmoderen til at tabe sig og få et svagt immunsystem. Et svagt immunsystem kan også være en af ​​årsagerne til, at babyer bliver født for tidligt.

2. Dehydrering

Dehydrering under graviditeten kan også være en af ​​årsagerne til kropsforstyrrelser hos gravide kvinder. For at gravide kan undgå dehydrering, bør du øge forbruget af vand hver dag.

3. Nedsat næringsstofabsorption

Det indeholder ikke kun koffein, faktisk indeholder te også phenoler. Indholdet af phenol er kendt som et af de stoffer, der kan forstyrre optagelsen af ​​jern og folinsyre fra den mad, som moderen indtager. At drikke kold te efter at have spist er virkelig en meget interessant ting. Det bør du dog undgå, så næringsstofferne fra den mad, du indtager, kan optages ordentligt.

Tips til at indtage te til gravide kvinder

Gravide kvinder kan faktisk stadig drikke te, men mødre skal huske grænserne. Ikke kun det, gravide kvinder kan også indtage te afledt af urter. Faktisk kan urtete øge indtaget af næringsstoffer hos gravide kvinder, såsom calcium, magnesium og jern.

Urtete indeholder normalt ikke koffein, så de er meget sikre til indtagelse af gravide kvinder. Normalt er urtete lavet af frugter, frø, rødder eller blomster. Derudover kan urteteer også bruges som medicin. Mange urteteer kan være en mors valg under graviditeten, der er ingefærte, grøn te, kanelte, kamillete og mange flere.

Naturligvis har forskellige urteteer, der kan indtages, også forskellige fordele for helbredet. Mødre kan også spørge lægen om te, der er god til at spise under graviditeten. Du kan bruge appen for at få information om teforbrug under graviditeten. Kom nu, Hent Ansøgning nu gennem App Store eller Google Play lige nu!

Læs også:

  • Tips til at genoprette appetitten under morgenkvalme
  • Bedste fødevarer til graviditet i første trimester
  • Vigtige kontroller i tredje trimester graviditet