Disse 4 ting kan være udløsere til fremkomsten af ​​flere personligheder

, Jakarta - Multipel personlighed eller dissociativ identitetsforstyrrelse er en tilstand, der får en person til at have mere end én personlighed. Distraktionerne kan tage kontrol på skift.

Flere personligheder kan karakteriseres ved forstyrrelser i selvbevidsthed, hukommelse og indbyrdes forbundne opfattelser. Mange undersøgelser er blevet udført, men denne lidelse er stadig svær at diagnosticere.

Indtil nu er årsagen til multipel personlighed ikke kendt med sikkerhed. Forstyrrelser, der påvirker selvbevidstheden, kan føre til forvirring. Årsagen er, at mennesker med denne tilstand vil have svært ved at tro, om den er ægte.

Er flere personligheder virkelige?

De fleste mennesker har stadig svært ved at tro, at en persons personlighedsforstyrrelse er reel. Faktisk er det svært at forstå udviklingen af ​​flere personligheder. Selv eksperter har svært ved at forstå det.

Nogle medicinske eksperter mener, at det kan opstå fra andre psykiatriske problemer, såsom borderline personlighedsforstyrrelse. Derudover er denne tilstand også kendt for at være forbundet med følelser af stress, der opstår.

Læs også: Myter og fakta om flere personligheder

Hvad er symptomerne på multipel personlighed?

Dissociativ identitetsforstyrrelse kan forårsage symptomer med fremkomsten af ​​mere end én forskellig personlighed. Dette får den samme person til at blive til en anden person. Denne lidelse får også forskellige minder til at opstå i hver personlighed.

Andre personligheder har deres egne identiteter, såsom forskellige aldre, køn, racer, bevægelser og måder at tale på. Enhver anden personlighed viser sig selv, dette kaldes overgang. Dette personlighedsskift kan vare fra et par minutter til et spørgsmål om dage.

Triggerfaktorer Fremkomsten af ​​flere personligheder

Mange ting kan læres af multipel personlighedsforstyrrelse, inklusive de ting, der kan udløse den. Man ved, at flere ting kan udløse lidelsen. Blandt andre er:

  1. Stress

En person, der oplever stress, er tilbøjelig til lidelser, der forårsager personlighedsændringer. Det kan ske for at hjælpe, løse et problem eller give hovedpersonligheden en pause.

  1. Hukommelse

Hos de fleste mennesker kan erindringen om noget fremkalde stærke følelser om noget. Men hos mennesker med flere personligheder kan det udløse identitetsskift.

  1. Stærk følelsesmæssig følelse

Følelser, der kan opstå pludseligt, kan få ændringer til at indtage den primære personlighedsposition. Dette kan ske, når følelsen er positiv eller negativ.

  1. Sensorisk input

Visse ting, såsom syn, lyde, lugte og teksturer kan forårsage personlighedsændringer hos en person.

Ud fra dette kan det konkluderes, at næsten alt kan få andre personligheder til at dukke op. En person med denne lidelse har sine egne udfordringer. Det kan skyldes misbrug som barn.

Læs også: 5 Misforståelser af skizofreni, som almindelige mennesker tror

Sådan diagnosticeres flere personligheder

Hvis der opstår symptomer på lidelsen, vil der blive foretaget en evaluering med en fysisk undersøgelse og sygehistorie. Selvom der ikke er nogen laboratorietests for lidelsen, kan der udføres flere diagnostiske tests.

Hvis der ikke konstateres fysisk sygdom, kan den syge henvises til en psykiatrisk specialist, såsom en psykiater eller psykolog. Dette er for at sikre og behandle lidelsen. Eksperten vil gennemføre en særlig test eller standardsamtale.

Læs også: 5 tegn på en personlighedsforstyrrelse, vær forsigtig med én

Hvis du har helbredsproblemer, kunne være løsningen. Du kan tage en snak med lægen via Snak eller Stemme / Videoopkald når som helst og hvor som helst. Ikke nok med det, så kan du også købe medicin hos . Ingen grund til at forlade huset, din ordre vil blive leveret på mindre end en time. Det er nemt, ikke? Kom nu, skynd dig Hent app i smartphone du!