6 fordele ved honning til børn

Jakarta – Honning er en væske, der indeholder sukker i bistader. Honning selv er fremstillet af nektar af blomster, der blomstrer og derefter suget af bier og fermenteret. De bier, der producerer den bedste kvalitet honning er Apis dosarta som er en asiatisk bi.

Honning i sig selv har en sød smag, så den kan lide af mange mennesker. Ikke kun gavnligt for voksne, fordelene ved honning for børn er også mange. Så at blande honning eller lave honning som en fødevareingrediens er et meget passende valg.

( Læs også: 3 fordele ved honning for reproduktiv sundhed)

I honning er der mange kilder til vitaminer, der er nyttige til at opretholde børns sundhed. Honning indeholder glucose, der fungerer som et mellemled for stofskiftet som energikilde for celler i kroppen, der er også fructose, saccharose, maltose, vand og C-vitamin.

Fordi det er naturligt, vil indtagelse af honning ikke forårsage nogen bivirkninger overhovedet i det lange løb. Honning anbefales dog kun til børn fra et år og derover. Fordi børn under et år stadig ikke er i stand til at fordøje det ordentligt. Nå, her er fordelene ved honning til børn:

  1. Støtte vækst

Børn vil stadig opleve vækst. Derfor har de brug for tilstrækkelig ernæring for at understøtte deres vækst. Som forælder kan du give honning regelmæssigt hver dag så meget som en til to skeer for bedre vækst.

  1. Som en energikilde

Fordelene ved honning til det næste barn er som en energikilde. Børn er normalt stadig meget aktive med at lege og løbe, så ved at indtage honning vil deres energibehov blive opfyldt.

Honning indeholder som tidligere nævnt et naturligt sødemiddel, nemlig fruktose. Fruktose i sig selv er en energikilde, der kan holde i lang tid. Så indtagelse af honning til aktive børn er det rigtige valg.

  1. Oprettelse af et sundt fordøjelsessystem

Småbørn putter normalt stadig ofte deres legetøj i munden. Dette kan forstyrre fordøjelsessundheden. Takket være honning vil forskellige dårlige bakterier i fordøjelsessystemet blive bekæmpet af de gode bakterier indeholdt i honning.

  1. Helende sår

Fordi de er for aktive til at lege, kan børn falde og komme til skade. Nå, C-vitaminindholdet i honning vil få sår til at hele hurtigere og forhindre infektion hurtigere. Derudover har flere undersøgelser også afsløret, at honning påført sår vil få dem til at hele hurtigere.

  1. Kilde til vitaminer

Honning indeholder næsten alle de vitaminkomponenter, som børn har brug for, nemlig vitaminerne B1, B2, B3, D, K og E. Alle disse vitaminer er nødvendige for at optimere deres vækst og udvikling. Derudover har honning også den fordel, at den kan optages af kroppen hurtigt, kun cirka en time efter indtagelse. Dette er den underliggende årsag til, at kroppen føles mere fit og mæt efter at have indtaget honning end andre fødevarer.

  1. Forbedre hukommelsen

Indtagelse af honning mindst 20 gram om dagen vil udløse regenerering af celler i hjernen og stimulere produktionen af ​​hormoner, der er ansvarlige for børns intelligens og hukommelse. God hukommelse er nødvendig i vækstprocessen, så børn er i stand til at udforske og lære nye ting omkring sig.

( Læs også: Hvorfor har børn svært ved at fokusere i skolen? )

Hvis dit barn har helbredsproblemer, skal du straks tale med lægen. Den gode nyhed er, at nu kan mødre tale med læger uden besværet med at forlade huset. Mor mangler bare Hent Ansøgning i App Store eller Google Play, så kan du udnytte funktionerne Kontakt læge i app at tale med lægen når som helst og hvor som helst via snak, og Stemme/videoopkald. Så lad os bruge appen nu for at få anbefalet råd fra en betroet læge!