Vær forsigtig, disse er 5 årsager til spaltede spidser

Hej c, Jakarta - Som kvinde vil du bestemt altid se dit bedste ud ved enhver lejlighed. Dette gøres ikke kun for at tiltrække opmærksomhed fra det modsatte køn, men også motiveret af ønsket om at kunne efterlade et godt indtryk på alle.

En del, der kræver særlig opmærksomhed, er hår. For kvinder betragtes deres eget hår som en krone, så sundt og smukt hår er enhver kvindes drøm.

Men de aktiviteter, vi laver hver dag, er tilbøjelige til at skade vores hår. En indikation på beskadiget hår er, at der opstår små grene i enderne af håret eller kaldes spaltede spidser. Karakteristikaene ved beskadiget hår bortset fra spaltede spidser inkluderer at føles ru, vanskeligt at rede og håndtere, se mat, let filtret sammen og falde ud, let skørt og endda tilbøjeligt til irritation.

Årsager til spaltede spidser

Nå, for at undgå problemet med spaltede spidser, skal du undgå følgende ting, der forårsager spaltede spidser:

  1. Alt for ofte farvning og ændring af frisurer

For nogle kvinder er det kedeligt at have den samme hårfarve og stil i lang tid. Derfor er det ikke få kvinder, der vælger at skabe deres udseende ved at farve deres hår.

Processen med at farve hår udsætter håret for kemikalier. Hertil kommer brugen af hårtørrer og blæser Det kan heller ikke forhindres. Det er naturligt for dig at gøre dette, men sørg for, at afstanden mellem skift af frisurer og farver ikke er for kort. For hvis dette gøres for ofte, bliver håret tørt, forgrenet, knækker let og falder ud.

  1. Vask for ofte

Hvis du vasker dit hår overdrevent shampoo eller vasker dit hår vil det få dit hår til at miste sin naturlige fugt. Derudover indeholder shampoo også kemikalier, som ikke er gode, hvis de bruges i overskud. Årsagen er, at disse kemikalier en dag vil akkumulere og forårsage skade på håret. Lav shampoo 2-3 gange om ugen.

  1. Vanen med at kæmme hår i våde forhold

Du bør forlade vanen med at kæmme, når dit hår er vådt med det samme, fordi det vil gøre, at hårstrået lettere knækker. Prøv at vente, indtil håret er helt tørt, og red det derefter. Derudover skal du efter shampooing bruge balsam mens du masserer, så lad det tørre først indtil det er halvtørt så næringsstofferne optager maksimalt. Derefter kan du rede dit hår med en kam, der har sjældne tænder.

  1. Hår for langt

Langt hår ser smukkere ud. Men hvis du ikke regelmæssigt trimmer spidserne hver 3. måned, vil dine spidser blive tørre, fordi hårplejeprodukterne ikke når spidserne. Langt hår gør også, at rødderne bliver tungere og belastede, bliver let filtrede og falder ud, fordi hårrøddernes styrke reduceres. Derfor ville det være bedre, hvis du skærer det lidt.

  1. Bind håret altid på samme sted eller mens du sover

Hvis du binder dit hår i den samme sektion hver dag, vil dit hår udsætte dit hår for kraftigt pres fra hårbåndet. Derfor skal håret ånde ved ikke at binde det for stramt og ikke binde det, mens det sover om natten, fordi det vil gøre det svært for håret at bevæge sig frit.

Nå, det er nogle af de ting, der forårsager spaltede spidser og beskadiget hår. Hvis du vil vide, hvordan du skal håndtere spaltede spidser og beskadiget hår, kan du spørge din læge ved hjælp af appen . Gennem appen , kan du spørge lægen når som helst og hvor som helst via Snak , og Stemme/videoopkald . Så kom nu Hent Ansøgning nu i App Store og Google Play!

Læs også:

  • Almindelige fejl i hårpleje
  • Typer af kamme til fantastiske frisurer