6 tips til at overvinde overskydende olie i ansigtet

, Jakarta – Træt af at have et fedtet ansigt? For dem af jer, der har fedtet hud, har dit ansigt en tendens til at producere overskydende olie. Uanset hvor ofte du prøver at fjerne det, vil dit ansigt vende tilbage til at være fedtet på ingen tid. Det er selvfølgelig meget foruroligende, for desuden makeup så det falmer let, et skinnende ansigt, fordi det er fedtet, er heller ikke behageligt for øjet. Fortvivl ikke, lad os prøve følgende tips til at overvinde overskydende olie i ansigtet.

Ud over hudtypefaktorer kan følgende faktorer også få ansigtshud til at producere overskydende olie:

  • Reproduktive hormoner

Øgede reproduktive hormoner, især før og under menstruation, kan få oliekirtlerne til at producere store mængder olie. Det er derfor, under PMS, vil ansigtet have tendens til at være plettet.

  • Efterkommere

Et fedtet ansigt kan også være forårsaget af arvelighed. Ansigtshud er ofte fedtet, måske fordi dine forældres ansigtshud også er fedtet.

  • Stress

I perioder med stress vil kroppen automatisk blive sat ind kæmpe til flyvetilstand . Denne tilstand udløser derefter svedkirtlerne til at producere overskydende olie.

  • Kosmetisk brug

Brug af kosmetik, der er for tyk eller lavet af tunge kemikalier, kan få porerne til at lukke og forstørre, så sveden ophobes indeni.

Tja, normalt er den mest fedtede del af ansigtet T-zoneområdet, nemlig næse- og pandeområdet. For at overvinde dette kan du gøre følgende:

1. Brug Agurkeskiver

Ikke kun forfriskende ansigtet, agurkeskiver kan også bruges til at behandle fedtede ansigtsproblemer. Metoden er ret nem, forbered nemlig agurkeskiver, der er blevet afkølet i køleskabet på forhånd, og gnid derefter forsigtigt på alle ansigtets hudoverflader, især T-zonen.Gør denne metode regelmæssigt hver aften eller efter at have fjernet makeup fra dit ansigt.

2. Æggehvide maske

Brug af en maske er nyttig til at krympe porerne i ansigtet og få din hud til at se lys ud. En type naturlig maske, som du kan prøve, er en æggehvidemaske. Tricket, bland æggehvider med lidt honning, påfør derefter ansigtet jævnt, og lad det stå i 20 minutter, indtil masken stivner. Skyl derefter med varmt vand. Brug denne maske regelmæssigt, 2 gange om ugen for optimale resultater.

3. Udnyt isterninger

Ligesom agurker kan isterninger også bruges til at opfriske ansigtet, mens man håndterer overskydende olie i ansigtet. Du påfører blot isterninger på hele ansigtets overflade, især T-zonen i cirka 30 sekunder.

4. Brug Face Toner

En anden måde at reducere overskydende olie på ansigtet er at bruge ansigtstoner før du påfører creme eller makeup. ansigtstoner kan hjælpe med at reducere produktionen af ​​overskydende olie eller talg i ansigtet. Vælge ansigtstoner Indeholder citron, som effektivt kontrollerer overskydende olie i T-zonen.

5. Gør rutinemæssigt ansigtsdamp

Forbered et bassin med varmt vand, og vend derefter dit ansigt over det for at få den varme damp i 2-4 minutter. Skyl derefter med koldt vand. Ansigtsdamp nyttig til at fjerne snavs og andre stoffer, der tilstopper porerne, herunder olie. Ved rutinemæssigt at gøre ansigtsdamp , vil ansigtshuden være ren og frisk.

6. Forbered altid ansigtspapir

Et af de produkter, der skal bæres af ejere af olieagtigt ansigt, er ansigtspapir eller olieagtigt papir. Dette papir, som er specielt designet til at absorbere olie, kan fjerne olie øjeblikkeligt uden at gøre ansigtshuden tør. Hvordan man bruger det er også ret nemt, hvilket er nok til at trykke på det fedtede ansigtsområde. Undgå at gnide pergamentpapiret i dit ansigt, okay?

Faktisk behøver du ikke være for stresset over at have fedtet ansigtshud, så længe din hud ikke bryder ud. Men hvis du har problemer med din hud, skal du bare tale med din læge direkte gennem applikationen . Så for at købe de kosttilskud og vitaminer, du har brug for, behøver du ikke gå på apoteket, bare brug appen . Kom nu, Hent nu også i App Store og Google Play.