Venstre øjenvridning på grund af stress, virkelig?

, Jakarta - De fleste indonesere tror stadig på myten om, at en trækning i venstre øje betyder, at de får uventet næring. Men fra et medicinsk synspunkt har denne tilstand sin egen betydning. Lige fra milde til svære tilstande, er det godt ikke at ignorere symptomerne.

En af årsagerne til trækninger i venstre øje er stress. Som et resultat af denne tilstand vil musklerne og nerverne omkring kroppen, inklusive øjnene, spændes for meget. Dette får det ene øje til at rykke. Vil du vide, hvilke andre tilstande der forårsager trækninger? Tjek følgende anmeldelse!

Læs også: Mange myter, dette betyder, at der rykker i øjnene fra den medicinske side

Nogle ting, der forårsager spjæt i venstre øje

Bortset fra stress er der flere andre tilstande, der kan forårsage denne tilstand, herunder:

  • Øjenspænding. Øjentrækninger kan også opstå, når øjnene bruges for intenst, såsom til at arbejde foran en bærbar computer, køre bil i lang tid eller læse. Disse trætte øjne forårsager også ikke kun trækninger, de forårsager også andre symptomer såsom rødme, vanding og kløe og ømhed.

  • Allergi. Som følge af allergi kan øjnene opleve symptomer. Startende fra kløende, røde, vandige og trækninger i øjnene. Når du gnider dine øjne med dine hænder, frigiver din krop histamin i vævet omkring dine øjne. Som et resultat rykker øjenlågene på det gnidede område.

  • Tørre øjne. Tørre øjne er også en anden grund til, at venstre øje rykker. Rykningen kan udstråle til andre dele af øjet. Generelt opstår denne tilstand på grund af for meget stirring på skærmen WL , bærbar computer, computer eller andre gadgets. Derudover er folk, der tager visse medikamenter såsom antihistaminer og antidepressiva, bruger kontaktlinser og indtager for mange alkoholiske og koffeinholdige drikke, også tilbøjelige til denne tilstand.

  • For meget koffeinforbrug. Koffein er et stimulans, der kan stimulere centralnervesystemet i hjernen. Centralnervesystemet er kommandocenteret for alle kropsfunktioner. Ingen grund til at blive overrasket, hvis kroppen efter indtagelse af drikkevarer, der indeholder for store mængder koffein, oplever flere reaktioner såsom rystelser eller trækninger.

  • Ernæringsforstyrrelse . Hvis du i den seneste tid har kontrolleret din mad godt, skal du være forsigtig. Årsagen er, at mangel på næringsstoffer som magnesium kan udløse øjentrækninger.

Læs også: 7 usædvanlige øjensygdomme

Hvornår skal du se en læge for trækninger i øjnene?

Der er flere ting, der kræver, at du går på hospitalet for at behandle dette øjentrækningsproblem. Nogle af disse faretegn inkluderer:

  • Tilstanden, hvor trækningerne ikke forsvinder i uger;

  • Øjenlågene er helt lukkede, så det er svært for dig at åbne øjnene;

  • Øjet bliver rødt, udledninger, hæver, eller øjenlåget falder ned for at lukke øjet;

  • Rykningen strækker sig til andre dele af ansigtet;

  • Klager over øjentrækninger ledsaget af synsforstyrrelser.

Bestil straks en tid hos en læge, hvis du oplever disse symptomer. Ingen besvær, du kan lave en aftale direkte med appen .

Hvordan man overvinder Twitch Eyes?

For milde tilfælde af trækninger i venstre øje kan trækningen behandles på følgende måder:

  • Få nok hvile;

  • Begrænsning af forbruget af koffein, cigaretter og spiritus;

  • Andre tilstande, såsom tørre øjne, kan behandles med kunstige tårer. Men du bør tjekke med en læge for at overvinde det;

  • Varme komprimerer på øjnene, når trækningerne begynder;

  • Begræns at stirre på skærmen på elektroniske enheder eller gadgets, såsom computere, bærbare computere eller mobiltelefoner. Hvis du arbejder med disse værktøjer, skal du hvile dine øjne et øjeblik, hver gang du føler ubehag i dine øjne.

Læs også: Hvordan påvirker vitaminer øjensundheden?

I mellemtiden, hvis symptomerne fortsætter, kan lægen foreslå brugen af ​​Botox-injektioner. Derudover kan medicin, akupunktur, hypnose og ernæringsterapi også være en mulighed for at behandle øjentrækninger. Kirurgisk fjernelse af flere muskler og nerver i øjenlågene er også sidste udvej, hvis andre metoder ikke virker, selvom risikoen for komplikationer også skal holdes øje med.

Reference:
Mayo Clinic. Tilgået i 2019. Eye Twitching.
Healthline. Tilgået i 2019. Øjenlågstrækning.
WebMD. Besøgt 2019. Hvorfor rykker mit øje?