Lider af neurodermatitis, dette er påvirkningen på kroppen

, Jakarta – Der er intet galt i at holde din krop ren, hvoraf en af ​​dem er hudhygiejne. At indtage masser af vand og bruge solcreme, når du laver udendørsaktiviteter, kan være en måde at undgå forskellige sygdomme, der forstyrrer hudens sundhed.

Læs også: Pletter, der opstår på huden, lær mere om neurodermatitis

Der er flere symptomer, der kan opleves, når hudens sundhed er forstyrret, hvoraf den ene er kløe i huden. Du bør ikke undervurdere dette symptom, fordi det kan være, at du har neurodermatitis.

Neurodermatitis er en kronisk hudsygdom, der er karakteriseret ved forekomsten af ​​hvide pletter på huden, som føles meget kløende. Kløen forårsaget af neurodermatitis er endnu mere kløende, når den syge kradser huden. Generelt forekommer hvide pletter på huden på flere områder af kroppen, såsom nakke, håndled, arme, lår og ankler.

Virkningen af ​​neurodermatitis på kroppen

Neurodermatitis, også kendt som kronisk lichen simplex, vil give kroppen en kløende fornemmelse. Denne kløende følelse bliver værre, når du begynder at klø den del af din krop, der føles kløende. Den indledende cyklus, den kløende kropsdel ​​føles tyk og ru. Derefter, efter at være blevet ridset kontinuerligt, forårsager denne tilstand små pletter i form af pletter, der spredes til andre dele af kroppen.

Det skal bemærkes, at kløen forårsaget af neurodermatitis kan have en ret udbredt kløepåvirkning på kroppen. Flere andre dele såsom analområdet og kønsorganer såsom pungen og læberne på Miss V er også tilbøjelige til neurodermatitis.

Selvom denne sygdom ikke er smitsom og harmløs, forårsager den forårsagede kløe selvfølgelig ubehag og kan endda forstyrre dine daglige aktiviteter.

Læs også: Her er 5 behandlingsmuligheder for at overvinde neurodermatitis

Genkend symptomerne på neurodermatitis

Det er bedre at genkende de hvide pletter og kløe forårsaget af denne sygdom, så du kan få behandling tidligt.

  1. Kløen forårsaget af neurodermatitis mærkes i stigende grad, når den syge hviler eller ikke laver nogen aktiviteter.

  2. Pletter og kløe, der opstår i hovedbunden, kan forårsage hårtab, der fører til skaldethed i visse områder.

  3. Den kløende hud har en ru eller skællende tekstur.

  4. Kløende pletter eller områder ser mere fremtrædende og røde ud end resten af ​​kroppen.

Årsager og risikofaktorer for neurodermatitis

Der er flere triggere, der kan få en person til at opleve neurodermatitis tilstande såsom skade på nerverne, have tørre hudforhold, svedtendens, varmt vejr og forstyrrelse af kroppens blodgennemstrømning. Flere faktorer øger også en person, der oplever neurodermatitis, såsom:

1. Angstlidelser. Stress og pres kan udløse kløe på huden.

2. Alder og køn. Sammenlignet med mænd er kvinder mere tilbøjelige til at udvikle neurodermatitis.

3. Familiehistorie. Hvis der er et familiemedlem, der har dermatitis, vil risikoen for at opleve neurodermatitis faktisk også stige.

Der er ikke noget galt med at tage forholdsregler, så denne tilstand ikke angriber dig. Hold huden ren og dæk kroppens væskebehov hver dag. Brug appen at spørge lægen direkte om hudens sundhed. Du kan bruge Stemme/videoopkald eller Snak med en læge for at sikre din helbredstilstand. Kom nu, Hent Ansøgning via App Store eller Google Play nu!

Læs også: Vær forsigtig, disse er komplikationer på grund af neurodermatitis