Tips til pleje af hunde derhjemme

Jakarta - For at bevare renheden og skønheden af ​​hundens hud og pels, pleje skal gøres regelmæssigt. Fordi denne behandling kan hjælpe med at fjerne snavs, bakterier, døde hudceller, reducere kropslugt og fjerne dreadlocks på hundehår, som kan udløse hudinfektioner.

Ud over at bruge tjenester fra en professionel groomer, kan du faktisk gøre pleje egen hund derhjemme, du ved. Men der er selvfølgelig mange ting, der skal overvejes i implementeringen. Læs mere i diskussionen herefter, ja!

Læs også: Sundhedsmæssige fordele ved at eje et kæledyr

Hvordan man børster og bader en hund

Ray Truting, Master Groomer ved Connecticut Veterinary Center i West Hartford, CT, på side PetMD, sagde, at det var vigtigt at skabe en rutine. Så prøv at børste din hund et par gange om ugen i et par minutter, regelmæssigt.

Hvis du vil bade din hund, er det vigtigt at børste den først. Dette har til formål at hjælpe med at fjerne genstridigt snavs. Anbringer du hunden i baljen, inden den børster den, bliver badevandet snavset og hunden endnu mere snavset.

Truting anbefaler en glat metalstiftbørste (især til hunde med langt hår), som let kan passere gennem håret og fjerne en masse snavs, græs og torne. Barberblade fungerer godt på korthårede hunde (såsom Labrador), for at fjerne det meste af det fine hår hurtigt.

Når du bader din hund, skal du bruge en shampoo af højere kvalitet, da enhver shampoo kan indeholde skrappe ingredienser. Hvis det er nødvendigt, kan du fortynde shampooen for at gøre det nemmere at skylle grundigt.

Læs også: 4 tips til valg af kæledyr til børn

Sådan klippes hundehår

Efter at have børstet og badet hunden, er næste skridt at trimme pelsen. Vær forsigtig med saks og sørg for at bruge de rigtige værktøjer. I modsætning til mennesker, der godt kan lide at væde deres hår lidt før klipning, skal hundehår være tørt og rent, når det klippes.

Brug kun den skarpe spids af saksen til at klippe hundens ben, ansigt og hale, for at undgå risikoen for at blive ramt af saksen, når hunden pludselig bevæger sig. Når du trimmer øreområdet, skal du altid holde den anden hånd ved øret, så du ved, hvor du skal skære.

Brug derefter en skarp kniv til at barbere håret rundt om hundens hals og arbejde dig ned ad dens krop. Vær forsigtig omkring tynd hud, armhuler, hase (lår og hofte) og hvor kvæle (fælles ovenfor hase på bagbenene) møder maven.

Sådan trimmer du hundes negle

Truting mener også, at negleklipning bedst udføres af en professionel. Nogle mennesker kan dog føle sig trygge nok til at prøve det selv derhjemme. Før du bruger klipperen eller neglesliberen på din hund, skal du sørge for, at din hund er fortrolig med lyden af ​​negleklipperen.

Hvis hunden har hvide negle, så trim den, indtil du ser en pink farve, og hvis hunden har sorte negle, trim den lidt efter lidt, indtil du ser en ensfarvet sort prik for enden.

Det er tips og tricks til hundepleje derhjemme. Hver hund har brug for god pleje for at forblive velplejet. Ud over at opretholde udseendet tjener pleje også til at opretholde dyrenes fysiologiske og psykologiske sundhed.

Læs også: Dette er grunden til, at dit kæledyr skal vaccineres

Tips til pleje af din yndlingshund derhjemme

Efter at have kendskab til de rigtige måder at opretholde din elskede hunds renlighed og fysiske sundhed. Det er også en god idé at kende nogle tips, så plejeprocessen til din elskede hund går godt:

1. Sørg for at bruge de rigtige værktøjer til at gøre pleje hund.

2. Sørg for, at hunden har det godt med miljøet og også situationen, når du skal strigle. Et roligt sted vil få hunden til at føle sig mere tilpas og undgå stressende forhold.

3. Gør det langsomt, når du klipper negle, renser pels eller klipper hundehår.

4. Rør forsigtigt ved hunden. Undgå pludselige bevægelser. Dette kan forskrække hunden og risikere at udløse skade eller skade på hunden.

Det er nogle tips, der kan gøres, før du laver grooming selvstændigt hjemme på dit kæledyr. Men hvis du ikke er sikker på, at du kan gøre det selv derhjemme, er det bedst at tage din hund med til en professionel trimmer. Hvis du har yderligere spørgsmål om hundens sundhed, kan du evt Hent Ansøgning at spørge dyrlægen, når som helst og hvor som helst.

Reference:
PetMD. Fået adgang i 2021. Gør-det-selv-tips til at pleje en hund derhjemme.
KORT. Tilgået 2021. De vigtigste gør og ikke må, når du plejer din hund derhjemme.
Cesars vej. Tilgået 2021. Sådan bruger du hundeklippere og plejer en hund.