Hvordan slipper man effektivt af med lopper på katte?

, Jakarta - Lopper kan findes på katte, selvom din kat bor i huset. Loppeæg, larver og pupper lever sandsynligvis i det miljø, du bor i, såsom tæpper, gulve, sofaer, næsten overalt i huset.

Hvis det ikke kontrolleres, kan lopper formere sig hurtigt og overvælde din kats hud. Af denne grund er det meget vigtigt at bevæge sig hurtigt for at rense katten og området af huset fra disse genstridige parasitter. Der er flere effektive måder at slippe af med lopper på katte og forhindre dem i at dukke op igen.

Læs også: 6 enkle tips til behandling af insektbid

  • Start med ordentlig loppebehandling til katte

At passe en kat er altid det første skridt i håndteringen af ​​et katteloppeangreb. Hvis du regelmæssigt bruger effektive forebyggende produkter, er der stor sandsynlighed for, at din kat ikke får problemer.

Lopper kan forårsage alvorlige hudsygdomme hos katte. Hvis din kat har ujævn pels, øm hud eller ser usund ud, så bed din dyrlæge om at få ham tjekket.

  • Rengør kattesenge med jævne mellemrum

Du kan støvsuge kattens seng, men det er bedst, hvis du også vasker den i varmt vand. Varmen kan dræbe de lopper eller nitter, der gemmer sig i kattens seng. Efter vask tørretumbles ved den højeste temperatur, sengetøjet kan tåle.

  • Vask alle ting, der tillader lopper at gemme sig

Vask alt sengetøj, tæpper og puder. Vask og tør ved den varmest mulige temperatur. Det gælder også dit tøj og andet vasketøj, som kan have forårsaget kattens loppeproblem.

Læs også: Har du brug for at kende Lyme, en sygdom forårsaget af flåtbid

  • Støvsug alle støvede områder og møbler

For at slippe af med kattelopper i dit hjem, skal du støvsuge alle tæpper og bløde møbler, såsom sofaer, hver anden dag i mindst tre uger. Noget slemt kan ske i lang tid.

Sørg for, at alle hjørner af rummet, såsom området bag og under sengen, også er støvsuget med maskinen støvsuger . Du kan også finde lus eller deres æg i hjørner eller lukkede rum, som kan være gemmesteder eller fødekilder for lus.

  • Støvsugeren skal også rengøres

Loppeæg kan blive fanget i støvsugeren og kan hænge rundt i støvposen i flere måneder. Tøm maskinen støvsuger grundigt, og hvis du bruger en poseløs støvsuger, skal du rengøre den vaskbare baby i varmt vand.

  • Spray hele huset

Efter den indledende støvsugning er afsluttet, skal du bruge en anti-loppespray i hvert rum for at dræbe eventuelle voksne lopper og larver, der kan have savnet støvsugeren. Det er også en god idé at tage sig tid til at gøre dette grundigt og passe på alle værelser i huset, bilen, under sengen og sofaen.

Læs også: Giftige insektbid, der udløser allergiske reaktioner

At komme af med lopper kan være svært og tidskrævende, det vil tage dig uger at slippe af med lopper. Men lopper i stort antal er faktisk ret nemme at dræbe. Efter et par ugers grundig rengøring vil lopperne holde op med at genere din kat. Det kan dog tage op til 3 måneder at udrydde lusene fuldstændigt.

Vær opmærksom på, at lopper ikke kun irriterer katte, de kan også bære sygdom, og de kan rigtig godt lide at bide. Hvis din yndlingskat allerede er blevet angrebet af lopper, skal du straks tale med dyrlægen via applikationen for rådgivning om passende behandling. Kom nu, Hent Ansøgning lige nu!

Reference:
My Pet and I. Adgang til 2020. Seks af de bedste måder at slippe af med lopper på din kat
Petco. Tilgået 2020. Sådan slipper du af med lopper på katte
WebMD. Tilgået 2020. Beskyt din kat og dit hjem mod lopper