Fordele ved Katuk-blade for sundheden for gravide og ammende mødre

, Jakarta - For mødre, der gennemgår en periode med amning, skal du være bekendt med katuk-blade. Faktisk er katuk-blade ikke kun gode til ammende mødre. For mødre, der gennemgår en graviditetsperiode, anbefales det også at indtage katuk-blade til forberedelse efter fødslen. Ikke kun til forberedelse af modermælksindtagelse, katuk-blade er også gavnlige for udviklingen og væksten af ​​babyer i livmoderen.

Indhold i Katuk Blade

Faktisk indeholder katuk-blade mere C-vitamin end citrusfrugter. Ikke kun det, kalium indeholdt i katuk blade er også 3 gange større end kaliumindholdet i bananer. Katuk-blade indeholder protein, der er ret godt for vævsvækst, moderkage og også babyens hjerne i livmoderen. Derudover indeholder katuk-blade også jern og E-vitamin, som er ret godt for sundheden for mødre og babyer i livmoderen.

Fordele ved Katuk-blade til gravide kvinder og ammende mødre

Ikke kun for barnets sundhed i livmoderen, faktisk har katuk-blade også betydelige fordele for moderens helbred. Ud over at producere modermælk er her andre fordele, der kan mærkes, hvis moderen indtager katuk-blade under graviditeten og efter fødslen:

1. Oprethold øjensundhed

Indholdet af vitamin A og beta-caroten i katuk-blade kan faktisk hjælpe mødre med at bevare øjensundheden under graviditeten og efter fødslen.

2. Oprethold kroppens stofskifte

Under graviditeten er vedligeholdelse af kroppens stofskifte en måde at opretholde en sund krop på. Normalt under graviditeten vil moderens stofskifte være let forstyrret. Ved at indtage katukblade vil moderens stofskifte blive opretholdt, fordi katukblade har høje B-vitaminer.

3. Forebyggelse af influenza hos gravide og ammende mødre

Selvfølgelig under graviditeten eller efter fødslen er det vigtigste for mødre at opretholde en sund krop. Normalt i tider som denne undgår mødre virkelig visse sygdomme. En af dem er influenza. Nå, flittigt indtag af katuk-blade kan faktisk undgå influenza. Katuk blade indeholder efedrin, som kan holde moderen fra influenzavirus.

4. Slip af med giftstoffer i kroppen

Katuk blade har en funktion som afgiftningsmiddel. Indholdet af klorofyl, som er ret højt i katuk-blade, kan faktisk hjælpe mødre med at gøre kropsvæv rent for toksiner. Det er meget godt for mødre, der er gravide, og mødre, der er i gang med at amme.

5. Opfyld iltbehovet i kroppen

Katuk blade har et ret højt jern. En af fordelene ved jern indeholdt i katuk-blade er at sprede ilt jævnt i hele kroppen. På den måde vil barnet i maven undgå problemet med iltmangel.

Mange grøntsager og andre sunde fødevarer, som mødre kan indtage under graviditet eller amning. Ved at spise sund mad bliver barnets sundhed i maven og produktionen naturligvis bedre. Hvis moderen har nogle spørgsmål vedrørende helbredet ved graviditet eller under amning, kan moderen spørge lægen gennem ansøgningen . Kom nu, Hent Ansøgning nu gennem App Store eller Google Play!

Læs også:

  • Vil du have sund mor og baby? Disse 6 vigtige næringsstoffer til gravide kvinder
  • Ammende mødre spiser krydret, her er hvad du skal være opmærksom på
  • Næringsstoffer påkrævet af ammende mødre