Sikreste KAPITEL-BETINGELSER, når du er gravid, sidder eller sidder på hug?

, Jakarta – Sundhedsmæssigt er afføring i hugsiddende stilling meget sikrere og mere praktisk end at sidde ned. Processen med at fjerne afføring kan også være hurtigere uden behov for at skubbe for at minimere risikoen for hæmorider. Gravide kvinder rådes også til at gøre afføring ved at sidde på hug. Dette gøres i et forsøg på at træne fødslen ved at sætte gravide på hug.

At sidde under afføring er en unaturlig kropsholdning og hindrer processen med at fjerne affald fra kroppen. Nogle muskler, der regulerer arbejdet i udskillelsessystemet, såsom muskler puborectalis som bliver uafslappet og den sigmoide tyktarm, der ikke slapper af, kan hæmme udstødningen af ​​afføring.

Uanset hvad har siddestillingen en tendens til at påføre tryk og skubbe mellemgulvet ned og derved svække musklerne puborectalis hvilket reducerer den normale stimulation til afføring. KAPITEL i siddende stilling laver også ventiler ileocecal har en tendens til at lække, hvilket gør det vanskeligt for tarmene at producere det tryk, der er nødvendigt for at få afføring.

Hugsiddende vs siddende

Ifølge forskning offentliggjort i Journal of Diseases of the Colon and Rectum Stillingen af ​​gravide kvinder på hug kan forebygge hæmorider, fordi hugsiddende stilling kan rette bøjningen mellem anus og endetarm og derved reducere trykket på de muskler, der ofte forårsager hæmorider.

Faktisk foreslår læger, at hvis du er forstoppet, kan hug på hug hjælpe med at fremskynde afføringsprocessen. Dette bekræftes i Journal of Lower Urinary Tract Symptoms (LUTS), hvor squat-positionen ikke kun gør afføring lettere, men sikrer fuldstændig afføring.

Gravide kvinder rådes også til at squatte i hugsiddende stilling, fordi denne stilling kan træne musklerne omkring bækken, hofter og skeden til at blive stærkere og mere fleksible for at reducere skader forårsaget af tryk under fødslen.

Ifølge en undersøgelse offentliggjort af Journal of Obstetrics and Gynecology Squat afføring hos gravide kvinder kan maksimere arealet af fødselskanalen 20 til 30 procent lettere. Gravide kvinder, der sidder på hug, kan også træne deres lårmuskler og mavemuskler som en del af forberedelsen til fødslen.

Tips til at sidde på hug, mens du er gravid

Selvom det i sundhed anbefales at sidde på hug, mens de er gravide, er der stadig nogle ting, som gravide kvinder skal være opmærksomme på, når de gør afføring, såsom:

  1. Sørg for, at toilettet er tørt

Tilstanden med øget vægt og forstørret mavestørrelse vil helt sikkert gøre det svært for gravide kvinder at bevæge sig, herunder aktiviteter på toilettet. For at gravide kan gøre afføring komfortabelt og sikkert, skal du sørge for, at toilettet er tørt. Bær flip-flops for at gøre afføringen mere behagelig.

  1. Toiletter er ventilerede og i lys

Et ventileret toilet og i skarpt lys vil hjælpe gravide kvinder med afføring for at se og observere situationen inde med tilstrækkelig belysning. Hvis belysningen ikke er nok, vil det være svært for gravide at se, gå og skifte plads. Lad ikke noget overraskende som kakerlakker overraske gravide kvinder, indtil de glider.

  1. hold fast

Det er bedre, hvis væggen i nærheden af ​​toilettet er installeret med et håndtag, så gravide kvinder kan defekere komfortabelt, når de sidder på hug og løfter deres kroppe. Selvom der ikke er noget håndtag, kan gravide holde kanten af ​​karret som støtte for kroppen.

  1. KAPITEL så behageligt som muligt

Undlad at stresse og føle dig presset under afføringen, hvilket kun vil gøre afføringen hæmmet. Det er lige så behageligt, og hold ikke en afføring tilbage, der vil få gravide til at få svært ved at fjerne afføring.

  1. Indtag af grøntsager, frugter og opretholdelse af ideel vægt

Ikke kun afføringspositionen, der skal overvejes, men også den rigtige kost, så afføring kan komme glat ud. Ideel vægt under graviditeten skal opretholdes for at undgå fedme for at hjælpe gravide kvinder med at få afføring glat.

Hvis du vil vide mere om den anbefalede stilling for gravide under graviditeten og andre helbredsoplysninger, kan du spørge direkte til . Du kan også bede om andre sundhedsrelaterede oplysninger her. Tricket, bare download applikationen via Google Play eller App Store. Gennem funktioner Kontakt læge , kan mor vælge at chatte igennem Video/taleopkald eller Snak .

Læs også:

  • Hvornår skal gravide tage total hvile?
  • 6 fordele ved kokosvand til gravide kvinder
  • Gravide kvinder med blodig afføring, farlig eller ej?