Bør man undgå svømning under menstruation?

Jakarta – Svømning under menstruation, er det okay eller ej? Nogle mennesker siger, at når du har menstruation, så lad være med at svømme. Han sagde, senere vil blodet sive ud, mens du svømmer. Men er det virkelig sådan? Tag et kig på følgende forklaring, kom så!

Nogle kvinder bekymrer sig om, at blod vil sive ud, når de svømmer. Faktisk, når du svømmer, er vandtrykket i poolen højere end i skeden, så det vil forhindre blod i at lække ud og lække. Men hvis menstruationen er voldsom, er muligheden for, at der kommer blod ud under svømning, stadig der, fordi trykket indefra er så stærkt.

Så kan svømning under menstruation?

Svømning under menstruation er fint. Men hvad du skal vide er, at menstruation får antallet af dårlige bakterier i kvindeområdet til at stige, på grund af pH-værdiens høje surhedsgrad. I denne tilstand er der mulighed for bakteriel kontaminering, der kan inficere de ydre og indre områder af de kvindelige reproduktive organer. Så faktisk kan svømning under menstruation ikke rigtig anbefales.

Men hvis du stadig gerne vil svømme i din menstruation, er der et par ting, du kan gøre, så du kan svømme komfortabelt. Tjek nogle af tipsene nedenfor!

1. Brug en tampon før svømning

Svømning kan faktisk hæmme menstruationsblodgennemstrømningen. Men for at du kan svømme komfortabelt, kan du bruge en tampon, mens du svømmer. Hvis der lægges bind på overfladen af ​​undertøjet for at opsamle det blod, der kommer ud, bliver tamponen faktisk indsat i skedeåbningen for at blokere skeden og absorbere menstruationsblod, så det ikke lækker. Hvad med at bruge hygiejnebind, mens du svømmer? Svømning med puder frarådes, da puderne vil absorbere poolvand, hvilket får puderne til at udvide sig og blive fugtige. Først efter svømning kan du bruge bind uden at skulle bruge en tampon.

2. Medbring flere tamponer

Ligesom at bruge bind, skal du skifte tampon hver tredje til fjerde time, især hvis din menstruation er tung. Så glem ikke at medbringe en ekstra forsyning af tamponer, når du svømmer, okay?

3. Bær mørkt tøj

Menstruationsblodlækage kan faktisk undgås ved at bruge tamponer korrekt. Men hvis du stadig er bekymret for, at dit menstruationsblod vil lække, kan du bruge mørkt farvet badetøj, såsom sort, mørkeblå eller mørk lilla.

4. Vær opmærksom på den mad, du spiser

Nogle mennesker vil opleve mavekramper under menstruation. For at forhindre kramper under menstruationen skal du derfor være opmærksom på den mad, du spiser. Undgå at indtage stegt mad, salt mad, koffein og andre usunde fødevarer, før du går til svømning. Hvis du mærker kramper eller smerter i maven, kan du tage smertestillende medicin for at mindske den smerte, du føler, så du kan svømme behageligt.

Hvis du har klager over din menstruationscyklus, kan du tale med din læge gennem ansøgningen . Du kan kontakte lægen via Video/taleopkald og Snak at spørge når som helst og hvor som helst.

Eller, hvis du er nysgerrig efter kolesterolniveauer, blodsukkerniveauer og andet, kan du tjekke gennem applikationen . Det er nemt! Du vælger bare Service Lab indeholdt i ansøgningen , angiv derefter dato og sted for undersøgelsen, så vil laboratoriepersonalet komme for at se dig på det aftalte tidspunkt. Du kan også købe sundhedsprodukter og vitaminer, du har brug for . Du bliver bare bestille via app , og din ordre vil blive leveret inden for en time. Kom så, downloadAnsøgning nu også i App Store og Google Play.