Hav alt for ofte intimitet, vær forsigtig med denne påvirkning

, Jakarta – At have sex med en partner er sjovt. Du og din partner anbefales også at have sex regelmæssigt, fordi denne aktivitet kan give mange fordele, både for krop og mental sundhed. Denne aktivitet bør dog ikke udføres overdrevent, fordi det kan have en negativ indvirkning på kroppen. Kom så, find ud af mere!

  1. Træthed

At have sex er det samme som sport, der kan dræne energi. Under seksuel aktivitet vil kroppen frigive hormonerne noradrenalin, adrenalin og kortisol, som får pulsen til at stige og udløser frigivelsen af ​​glukose i blodet. Dette vil få dig til at føle dig træt. Så hvis du gør det for ofte, især flere gange om dagen, kan denne aktivitet få dig til at føle dig træt. Hvis det er sådan, kan man selvfølgelig ikke udføre aktiviteter i løbet af dagen maksimalt, vel?

  1. Skadede intime organer

Dette er en af ​​de effekter, som du straks vil mærke, hvis du har sex for ofte. Mængden af ​​friktion, der opstår under samleje, kan få dine kerneorganer til at blære eller gøre ondt. Især hvis du og din partner deltager i "grov" seksuel aktivitet. Ridsede intime organer vil helt sikkert få dig til at føle dig utilpas ved at have sex igen. Så for at de intime organer ikke bliver skadet, lav en behagelig sexstilling og ikke for ru.

  1. Urinvejsinfektion (UTI)

De, der er mere udsatte for at opleve denne ene påvirkning, hvis de har sex for ofte, er kvinder. Så kvinder har et urinrør, der forbinder det ydre område med blæren, som er direkte over skeden. Seksuel aktivitet kan tillade bakterier fra skeden at trænge ind i dette urinrør. Så jo hyppigere samleje er, jo flere bakterier kommer der ind i urinrøret, hvilket kan forårsage urinvejsinfektioner.

  1. Spændte muskler

Seksuel aktivitet omfatter fysisk aktivitet, der kan forårsage muskelspændinger og forårsage smerte. Især hvis du laver bestemte kønsstillinger i lang tid. Så ved at have sex for ofte, har du større risiko for muskelsmerter, endda ubevægelighed. Du kan blive rådet til ikke at have sex i et stykke tid, hvis dette sker.

  1. Nerveskade

Udover muskelsmerter er du også i risiko for nerveskade på grund af intense samleje sessioner. Hvis du oplever dette, bør du stoppe med at have sex i et stykke tid og undgå for meget direkte stimulation samme sted.

  1. Dehydrering

Ikke nok med at det får hjertet til at slå hurtigere, når man har sex, vil man også svede meget, så kroppen taber en masse væske. Hvis du har sex gentagne gange uden at holde din krop hydreret, risikerer du at blive dehydreret på ingen tid. Især hvis du drikker alkohol før eller mens du har sex. Selvom det ikke er for farligt, men denne påvirkning opleves oftest af mange mennesker. Så glem ikke at dække din krops væskebehov ved at drikke vand efter sex.

Alt, hvad der bliver gjort i overskud, kan have en dårlig effekt. Så selv at have sex bør ikke være for hyppigt og overdrevet. Læs også: Udover at være sund, skaber disse 5 tips et intime forhold af høj kvalitet. Hvis du har problemer med dit sexliv, så tøv ikke med at spørge lægen gennem appen . Du kan tale om de helbredsproblemer, du oplever, og bede om lægemiddelanbefalinger fra lægen igennem Video/taleopkald og Snak når som helst og hvor som helst. Kom nu, Hent Ansøgning nu også i App Store og Google Play.