I hvilken alder skal børn begynde at lære at læse?

, Jakarta - Som forældre er børns vækst og udvikling naturligvis en stor bekymring. Et af de stadier af vækst, der vil blive bestået af børn, er læseprocessen. Læseaktiviteter, der vil blive udført af børn, kan helt sikkert give mange fordele for deres vækst og udvikling.

Læs også : Hvad kom først, lære at læse eller tælle?

I hvilken alder kan børn så lære at læse? Det er bedre at forberede børn på at gå gennem stadierne af læseprocessen. Generelt er børn, der kommer i alderen 6-7 år, allerede dygtige til at læse. Mens moderen kan lære børn at læse, når barnet kommer i alderen 4-5 år. For flere detaljer, se anmeldelserne i denne artikel!

Mor, ved, alderen børn kan begynde at læse

Læsning er et af de vækststadier, der vil blive bestået af børn. Ikke kun for den livsproces, der vil blive levet af børn, er læsning en måde, man kan gøre for at hjælpe børn med at opbygge deres fantasi. Ved at læse kan børn øge deres kreativitetsniveau.

Hvad er så den rigtige alder til at lære børn at læse? Lancering fra Børns sundhed Der er flere stadier af læsning, som vil blive bestået af børn. Alligevel er denne fase ikke et stort benchmark, fordi hvert barn vil have forskellige udviklinger.

1.Ved 1-3 år

I denne alder vil børn normalt forstå, hvad deres forældre læser. Børnene vil kunne navngive billederne i bogen. Børn vil også kende og have en yndlingsbog, der læses oftere end andre bøger.

Der er ikke noget i vejen med, at moderen ledsager barnet ved tydeligt at læse de bøger, barnet ønsker. Glem ikke at genkende billedet eller skriften, som moderen læser for barnet. På den måde bliver barnet mere fortrolig med typen af ​​bogstaver.

Læs også : Her er 5 tricks til at få børn til at lære at læse hurtigere

2.Alder 4-5 år

I denne alder er børn bekendt med typen af ​​bogstaver og kan begynde at lære at læse. Børn vil udvikle deres ordforråd. Ikke nok med det, børn kan også læse de tegn og symboler, de ser. Børn i denne alder begynder også at genkende stavelser, hvilket gør det nemmere at lære dem at læse et ord eller to.

Ind i en alder af 5 år er børn normalt begyndt at forstå, hvordan man læser i henhold til dets betydning. De begynder også at være i stand til at identificere historier fra de læsninger, de læser.

3.Alder 6-7 år

I denne alder har børn som regel allerede en yndlingsbog at læse. Normalt er de i denne alder begyndt at kunne læse nogle få sætninger tydeligt. Hvis der er ord eller sætninger, som de ikke forstår, vil de stille spørgsmål eller være opmærksomme på billederne i bogen. De vil også rette sig selv, når de opdager, at de har læst et ord forkert.

Det er nogle af de alderstrin, hvor mødre kan ledsage deres børn, når de kommer ind i læseprocessen. Normalt er børn, når de er fyldt 8 år og derover, begyndt at kunne læse mere detaljerede og pæne læsninger. I denne alder vil børn også bedre forstå, hvad de læser.

Faktisk er hans læseevne meget god i alderen 9-13 år. Denne tilstand giver barnet mulighed for at bestemme, hvilken type læsning han kan lide. Fra tegneserier, biografier til romaner. Vi anbefaler, at du ledsager barnet i enhver læseproces, så barnets formåen kan trænes optimalt.

Læs også : Dette er årsagen til svært læsende børn, som forældre har brug for at kende

Denne tilstand skal naturligvis også hjælpes med gode fysiske og mentale helbredsforhold. Ud over at levere forskellige typer sund mad for at imødekomme ernæringsindtaget, kan mødre også give kosttilskud for at opfylde ernæringsbehov.

Ingen grund til at genere, nu kan mor købe vitaminer igennem . Med denne applikation gør det det selvfølgelig nemmere for mødre at få de vitaminer eller kosttilskud, de har brug for, uden at skulle stå i kø på apoteket. Hvad venter du på? Kom nu, Hent nu via App Store eller Google Play!

Reference:
Børns sundhed. Tilgået i 2021. Læsning af milepæle.
Grow by Web MD. Tilgået i 2021. Hvornår skal børn lære at læse, skrive og matematik?