For ikke at tage fejl, kend forskellen mellem præbiotika og probiotika

, Jakarta – Den menneskelige krop har mange nyttige bakterier, der hjælper med at bevare sundheden. Disse forskellige typer bakterier har fordele til at hjælpe den menneskelige krop med at fungere, såsom gode bakterier i tarmene, der kan hjælpe processen med at fordøje mad.

En ubalance i antallet af bakterier i tarmene kan forårsage forstyrrelser i fordøjelsessystemet. Derfor anbefales det at tage probiotiske og præbiotiske kosttilskud. Så hvad er forskellen mellem præbiotika og probiotika? Tjek følgende anmeldelse!

Probiotika

Probiotika er gode bakterier, der er i tarmen for at styrke immunforsvaret. I børns kroppe kan probiotika forebygge infektioner, allergier, diarré og forbedre tarmmønstre. Probiotika er også i stand til at forhindre andre fordøjelsesforstyrrelser, såsom: gastritis , irritabel tarmsyndrom og kolik. Bakterierne inkluderet i probiotika omfatter Bifidobacteria og Lactobacillus.

For at børns sundhed bevares, og deres vækst og udvikling bliver mere optimal, kan du give fødevarer, der indeholder probiotika, såsom yoghurt, tempeh og misosuppe. Derudover er der mange mærker af børnemælk med indhold af probiotika på markedet. Fødevarer eller drikkevarer, der indeholder probiotika, anses for at være sikre for de fleste børn. Selvom det nogle gange kan forårsage mild oppustethed i nogle tilfælde.

(Læs også: Sport kan lancere KAPITEL, hvordan kan du?)

Præbiotika

Præbiotika er stoffer, der findes i fødevarer, og som ikke kan fordøjes af den menneskelige tarm. Præbiotika kan dog stimulere en stigning i antallet af probiotika i tarmen. Enkelt sagt bliver præbiotika 'føde' til probiotika. Præbiotika er meget godt for helbredet, fordi de kan øge antallet af gode bakterier og også undertrykke væksten af ​​usund stress. Stoffer, der kan ændres af præbiotika, er oligosaccharider, såsom inulin, oligofructose og galaktooligosaccharider.

Fordelene ved præbiotika hos børn er stadig begrænsede, men præbiotika menes at have langsigtede virkninger for at forhindre atopisk dermatitis og andre infektionssygdomme. Derudover kan præbiotika forebygge diarré, forstoppelse, kræft og stimulere optagelsen af ​​mineraler, især calcium, og reducere betændelse i tarmene. Du kan få præbiotika fra modermælk, frugter som bær, bananer og avocadoer, nødder, løg, hvidløg, løg, spinat og asparges.

Nu ved du forskellen mellem præbiotika og probiotika, ikke? For dig, der vil vide mere om forskellen på præbiotika og probiotika, kan du også spørge lægen direkte her gennem kommunikationsmuligheder Snak , Stemme , eller Videoopkald gennem service Kontakt læge. Ikke nok med det, du kan også købe medicinske fornødenheder såsom medicin eller vitaminer gennem tjenesten Apotek levering som leverer din ordre på højst en time, hvis du eller et medlem af din familie er syg.

Du kan også tage blodprøver og også bestemme tidsplanen, placeringen og laboratoriepersonalet, der kommer til destinationen gennem tjenesten Service Lab . Laboratorieresultater kan ses direkte på sundhedstjenestens ansøgning . Hvordan, helt komplet er det ikke? Hvad venter du på, kom nu Hent Ansøgning i App Store eller Google Play lige nu.

(Læs også : 4 fordøjelsesproblemer på grund af probiotisk mangel)