Find ud af fordele og risici ved Eye Lasik

, Jakarta - Lasik øjenkirurgi er operation, der bruger en laser til at korrigere øjets synsfunktion. Denne procedure har til formål at rette brydningsfejl ved at omforme hornhinden. Med denne operation kan lys, der falder på hornhinden, faktisk fokusere på nethinden. Dette eliminerer behovet for briller eller kontaktlinser og forbedrer de fleste af øjets visuelle funktioner.

Under operationen bruges øjendråber til at bedøve øjet. Hornhinden fikseres ved hjælp af en slags sugering. En tynd, rund, klumpet membran skæres fra det ydre lag af hornhinden ved hjælp af en speciel anordning. Denne fold af hornhinden fjernes ikke helt, men trækkes tilbage, så kirurgen kan arbejde på det væv, der ligger under det.

Det næste trin er at omforme det underliggende hornhindevæv i overensstemmelse med patientens behov. Mønstret for omformning af hornhinden kan variere fra patient til patient, afhængigt af det underliggende synsproblem. Efter omformning er udført med laseren, flyttes hornhindedækslet og får lov til at hele af sig selv. Der er ingen obligatoriske suturer efter denne operation.

Selvom denne operation er meget populær som en af ​​de effektive synsforbedringsprocedurer, kan nogle personer opleve visse bivirkninger og komplikationer. Det er derfor tilrådeligt at vurdere fordele og ulemper ved LASIK øjenkirurgi, før du vælger denne procedure.

Fordele og fordele ved Lasik-kirurgi:

Ligesom enhver anden kirurgisk behandling medfører Lasik øjenkirurgi også sine egne risici og komplikationer. Nylige undersøgelser viser, at omkring 90 procent af patienterne er tilfredse med resultaterne af operationen. Denne procedure er dog ikke helt risikofri.

Før du kender risiciene, bør du først kende fordelene og fordelene ved LASIK øjenkirurgi. Blandt andre er:

Synskorrektion

Kirurgiske procedurer er meget effektive til at korrigere brydningsfejl, såsom nærsynethed (langsynethed) og langsynethed. De fleste af de patienter, der er blevet opereret, er tilfredse med resultaterne.

Mindre smerte

Denne operation er forbundet med minimal smerte og ubehag. Mens anæstesi gives i form af øjendråber, kan medicin også bruges af patienten til at slappe af under det kirurgiske indgreb. Denne operation involverer ikke sting.

Hurtig genopretning

En anden fordel ved denne operation er hurtig genopretning og gode resultater. I de fleste tilfælde vil øjet stabilisere sig inden for få dage. Umiddelbare resultater kan ses hos patienter med milde synsproblemer.

Ikke flere briller eller kontaktlinser

Lasik øjenoperation kan være en velsignelse for dem, der er allergiske over for kontaktlinser, og dem, der ønsker at slippe af med briller. Denne procedure er især nyttig for erhverv, der ikke tillader brug af briller eller kontaktlinser.

Lasik kirurgi risici

  1. I nogle tilfælde kan Lasik øjenoperation forårsage usædvanlige bivirkninger. For eksempel, såsom svulmende øjne, tilstedeværelsen af ​​glorier, dobbeltsyn og også synsproblemer om natten. De fleste patienter kan opleve tørre øjne i flere måneder efter operationen. Andre bivirkninger omfatter overkorrektion, underkorrektion, induktion af astigmatisme og lysfølsomhed.
  2. Denne operation kan forårsage komplikationer, såsom infektion af hornhinden, forskydning eller folder i hornhindebeklædningen, skjulte folder og også udtynding af hornhinden.
  3. Lasik øjenkirurgi involverer dannelsen af ​​hornhindevæv. Permanent tab eller skade kan også forekomme som en bivirkning af denne procedure.
  4. Omkostningerne er ret høje, og de fleste forsikringer dækker ikke denne procedure.

Selvom LASIK kirurgi er ret praktisk med minimal smerte, er det ubestrideligt, at LASIK kirurgi har ret farlige risici. For flere detaljer om dette, kan du chatte direkte online med erfarne læger. Hvordan du kan Hent Ansøgning på din smartphone.

Læs også:

  • Nærsynethed på grund af alder?
  • En række årsager til blindhed, som du har brug for at kende
  • 4 øjensygdomme, som diabetikere kan opleve