3 myter om graviditetstestmetoder, der skal rettes

, Jakarta - Graviditetstest Ultralyd (USG) er en metode, der menes at være meget nøjagtig. Ud over at bekræfte eksistensen af ​​graviditet eller ej, hjælper ultralyd også læger med at bestemme fosterets vækst i henhold til livmoderens alder.

Men før de tager en graviditetstest med ultralyd, bruger kvinder normalt først testpakke . testpakke er en graviditetstest, der kan påvise hCG ( humant choriongonadotropin ) i urinen. Dette hormon produceres efter det befrugtede æg sætter sig fast på livmodervæggen.

Tja, antag testpakke Hvis de viser et positivt resultat, går de generelt til lægen for at få en graviditetstest (blodprøve eller ultralyd) for at være mere præcis.

Men vidste du, at der er nogle myter om graviditetstests? Han sagde, at der er flere naturlige måder, der bliver et simpelt værktøj til at opdage graviditet. I stedet for at blive opslugt af myter, der endnu ikke er klare, så tag et kig på følgende anmeldelser!

Læs også: Kend 3 årsager til unøjagtige graviditetstests

1. Tandpasta

Nogle kvinder mener, at tandpasta kan bruges som en graviditetstest i hjemmet. For dem, der tror på det, hvordan bruger du det? Først ved at forberede tandpasta, et par dråber urin (saml det først) og en lille beholder.

Hæld derefter lidt tandpasta i beholderen, og hæld et par dråber urin i beholderen for at blande. Rør derefter urinen og tandpastaen i. Læg endelig mærke til ændringerne i tekstur og farve af blandingen af ​​de to.

Spørgsmålet er, hvordan man skelner mellem et negativt eller positivt resultat? Blandingen af ​​urin og tandpasta vil fremkalde en kemisk reaktion. Nå, han sagde, at denne reaktion menes at indikere graviditet. De, der tror på denne myte, tror, ​​at en blanding af urin og tandpasta viser positive resultater, hvis den er blålig i farven og skummende.

2. Sukker

Ud over tandpasta er sukker en ingrediens, der menes at blive brugt som en graviditetstest i hjemmet. At blande sukker og urin i en beholder kan være en naturlig graviditetstest derhjemme. Husk, dette er kun en myte.

Dernæst vil de være opmærksomme på, hvordan sukkeret reagerer, når det først er blandet med urin. Hvis sukkeret klumper, så er resultatet positivt. Men hvis sukkeret opløses hurtigt, betyder det negativt. Mange mennesker tror, ​​at hormonet hCG frigivet fra urinen ikke vil få sukker til at opløses ordentligt. Faktisk er dette helt klart meget forkert.

Læs også: Undgå 4 fejl ved at bruge denne testpakke

3. Salt

Ud over de to ovenstående ting, menes salt at blive brugt som en graviditetstest. Dem, der tror på denne graviditetstest, vil gøre det samme som sukker, nemlig at blande salt og urin. Han sagde, at hvis saltet danner cremede hvide klumper, betyder det, at resultatet er positivt. Men hvis der ikke er nogen synlig effekt, så er betydningen negativ.

Det er bare en myte, der er ingen videnskabelig dokumentation

Faktisk er der stadig forskellige myter om selvgraviditetstests, der generelt udføres derhjemme. Spørgsmålet er, om graviditetstesten ovenfor virkelig er nøjagtig og videnskabeligt bevist?

Kort sagt er de tre graviditetstest ovenfor blot myter, fordi de ikke er videnskabeligt bevist. For eksempel brugen af ​​tandpasta. Ifølge eksperter vil en graviditetstest med tandpasta ikke være nøjagtig, så det er ikke en pålidelig måde at bekræfte graviditet på.

Der er ingen beviser, der tyder på, at tandpasta er i stand til at påvise graviditetshormoner i en kvindes urin. Igen, enhver form for brus, der opstår ved at blande tandpasta og urin, er højst sandsynligt, at tandpastaen reagerer på syren i urinen.

Husk, urin indeholder syrer, som begge er i enhvers urin, uanset om de er gravide eller ej, eller kvinder eller mænd. Mens en af ​​de almindelige tandpastaingredienser er calciumcarbonat. Interessant nok kan calciumcarbonat kombineret med syre nogle gange forårsage en skummende reaktion.

Så hvis tandpasta-graviditetstesten giver et sus, betyder det ikke, at du er gravid. Denne tilstand er blot en normal reaktion mellem tandpasta og syre i urinen.

Hvad med sukker? Der er ingen videnskabelig dokumentation for det. Testresultaterne kan vise en blodprop (som er positiv), men du er slet ikke gravid.

Desuden er der ingen grund til at tro, at hCG gør sukker uopløseligt i urinen. Nå, det er saltet også. Dette køkkenkrydderi er heller ikke pålideligt til at sikre graviditet.

Læs også: Hvornår skal gravide have en ultralyd?

Nå, for de af jer, der ønsker at bekræfte graviditeten, så brug en graviditetstest, der er testet for nøjagtighed og er specielt lavet til at opdage graviditet. For eksempel ved at bruge testpakker. Hvis resultaterne er positive, skal du se en gynækolog for at bekræfte din graviditet.

Du kan tjekke din graviditet på det sygehus, du vælger. I forvejen lavede du en tid hos lægen i appen Så du skal ikke stå i kø, når du kommer på hospitalet. Praktisk, ikke?

Reference:
Healthline. Hentet 2021. Hvad er en tandpastagraviditetstest, og virker den?
Indiens tider. Tilgået i 2021. Top 9 enkle og naturlige gør-det-selv-tests til at tjekke graviditet derhjemme
Healthline. Tilgået i 2021. DIY Sugar Home Graviditetstest: Sådan virker det - eller gør det ikke