Mytomani bliver en løgnagtig sygdom, som forældre har brug for at kende

, Jakarta - Har mødre og fædre børn, der kan lide eller har en vane med at lyve? Hvis nogle gange måske stadig er rimeligt. Men hvad nu hvis vanen med at lyve bliver en handling, som den Lille ikke er klar over? Det er muligt, at din lille har et mytomaniproblem, som kan resultere i en sygdom som at lyve.

Mytomani er en tilstand for en person, der ofte lyver i lang tid og fortsætter med at gøre det, selvom der ikke er nogen intention om at tjene på hver løgn, der bliver fortalt. I mytomanistadiet er det ikke ualmindeligt, at personen tror på sine egne løgne og kan ikke skelne mellem løgne og virkelighed.

Læs også: Indvirkningen af ​​disharmoniske familier på børnepsykologi

Pas på mytomani, sygdom kan lide at ligge i børn

At lyve kan være en afhængighed for mennesker med mytomani at føle sig tilfredse, og de lyver for at føle personlig nydelse. Det er ikke let at genkende symptomerne på mennesker, der har en psykologisk lidelse mytomani, normalt vil de løgne, de laver, være skjult af en række andre fakta.

Årsagerne til mytomani er ret forskellige, en af ​​grundene er den psykologiske faktor hos den syge. Normalt har mennesker, der har mytomani, haft oplevelser med fiasko eller oplevelser, der var mindre end den virkelighed, der nogensinde havde eksisteret, såsom svigt i familien, svigt i studier eller arbejde.

Ved at lave løgne føler mennesker med mytomani, at de kan flygte fra virkeligheden. Normalt vil folk med mytomani fantasere, når han lyver.

Børn, der kommer i ungdomsårene, sker som regel mange ting i deres liv. Den bredere forening gør, at en teenager nogle gange har en vane med at lyve for at blive godt modtaget af sin forening.

Forældre skal være opmærksomme på denne tilstand, så børn ikke har for vane at lyve for nogen, selvom det ikke er med det formål at gavne eller såre nogen.

At få social status til god accept i miljøet får som regel teenagere til at have en vane med at lyve eller i værste fald have mytomani.

Teenagere, der oplever mytomani, vil normalt have svært ved at sige sandheden i deres ord. Dette skyldes trangen til at lyve, som er meget svær for barnet at kontrollere.

Genkend symptomerne på mytomani hos unge

Der er intet galt i, at forældre kender deres barns udviklingsmiljø. At lære skolemiljøet eller legemiljøet at kende kan være en måde at undgå teenagere fra mytomani. Der er flere symptomer, der kan ses, hvis en teenager har mytomani:

  • Børn vil overdrive deres problemer eller livshistorier. Selvom problemet ikke er for stort, vil barnet overdrive historien og formidle fakta, der kan dække over de løgne, det fortæller.
  • Normalt optræder teenagere, der oplever mytomani, som ofre, når de taler om problemer i deres liv.
  • Historierne givet af mennesker med mytomani er altid skiftende og inkonsekvente. Dette gøres, så han får opmærksomhed fra sine forældre eller dem, der lytter til hans historie.
  • Normalt vil teenagere, der oplever mytomani, i begyndelsen fortælle en historie, der virkelig skete. Der vil dog være tegn på en løgn, der formidles efterfølgende.
  • Normalt vil børn, der oplever mytomani, være mere lukkede. Selv hans forældre måtte ikke vide mere om hans venner eller hans spillemiljø.

Læs også: At bo i lejlighed, er det godt for børns psykologi?

Normalt for at behandle mytomani skal de syge selv indse, at det er en dårlig ting at lyve at fortsætte med. Hvis mor og far vil diskutere udviklingen af ​​teenagere, kan mor spørge lægen gennem ansøgningen . Kom nu, Hent Ansøgning nu gennem App Store eller Google Play!

Reference:
Healthline. Tilgået i 2021. Hvordan takler jeg, at nogen er en patologisk løgner?
Medicinske nyheder i dag. Tilgået i 2021. Hvad skal man vide om patologisk vildmark