Dette er et tegn på, at barnet er fyldt med mælk

, Jakarta - Vil du vide, hvordan du holder din baby sund og fri for forskellige sygdomme? Det er nemt, opfylde behovene for kvalitetsernæring fra begyndelsen af ​​livet. Hvordan? Selvfølgelig gennem indtagelse af modermælk alias modermælk.

Mange eksperter er enige om, at modermælk er det ideelle næringsstof til at understøtte optimal vækst, sundhed og udvikling af babyer. For maksimale resultater anbefales mødre at amme deres børn i de første seks måneder af livet.

Nu, hvad angår amning, kan der være nogle mødre, især dem der føder for første gang, som ikke ved, hvordan tegnene er, når barnet føler sig mæt efter at have drukket modermælk.

Hvad er tegnene på, at en baby føler sig mæt efter at have indtaget modermælk?

Læs også: Øg produktionen af ​​modermælk med disse 6 måder

Ignorerer bryster, indtil de smelter

Nogle mødre, der lige har født, føler sig nogle gange bekymrede over mængden af ​​modermælk, som deres lille drikker. Især hvis barnet græder hele tiden om natten. Det kan være, at barnet stadig er sulten, eller at moderens mælkeproduktion ikke er nok.

Nå, faktisk er der forskellige tegn på forskellige tegn, når barnet føler sig mæt efter at have drukket modermælk. Rapporteret fra UK National Health Service Her er adfærden eller tegnene, når en baby er fuld af drikkemælk:

  • Ignorer brystet eller flasken.
  • Dækker munden, når det tilbydes bryst eller flaske.
  • Fodring-stop-fodring-stop gentagne gange.
  • Babys kinder forbliver runde, ikke hule, mens de sutter.
  • Barnet trækker sin egen mund fra moderens bryst.
  • Babys mund ser fugtig ud efter fodring.
  • Virke tilfreds og rolig efter fodring.
  • Bryster føles blødere efter amning.
  • Baby sover langsomt.
  • Barnets håndgreb om brystet slippes langsomt.
  • Baby er mere behagelig og rolig end nogensinde.
  • Bevægelsen af ​​munden, når brystet suttes, bremses.
  • Tygge eller siver mælk fra hans mund.

At kende ovenstående tegn vil få moderen til at forstå mere om barnets daglige fodringsplan. Hvis der er problemer under ammeforløbet, kan mødre spørge lægen gennem ansøgningen , når som helst og hvor som helst.

Læs også: Tips, så babyer ikke spytter op efter amning

Modermælk er uden sidestykke

Modermælk er den bedste kilde til beskyttelse og ernæring for babyer. Årsagen er klar, modermælk indeholder mange vigtige næringsstoffer, som babyer har brug for i deres vækst og udvikling. Startende fra vitaminer, proteiner, fedtstoffer, kulhydrater og forskellige andre vigtige mineraler.

Nå, her er nogle af fordelene ved at amme for din lille:

1.Beskyttelse af babys sundhed

Ernæringseksperter hos UNICEF afslørede, at eksklusiv amning (i 6 måneder) har vist sig at minimere barnets risiko for infektionssygdomme. Dette skyldes, at modermælk hjælper barnets immunsystem med at bekæmpe infektion.

Eksempler omfatter luftvejsinfektioner, øreinfektioner, diarré og forskellige andre infektioner. Eksklusiv amning kan også beskytte babyer mod diabetes, allergier, fedme og andre sygdomme.

Interessant nok kræver ammede babyer færre indlæggelser sammenlignet med modermælkserstatning. Hvorfor? Årsagen er, at immunstoffer i immunsystemet, som kommer fra moderen, og som findes i modermælken, vil blive overført til barnets krop. Nå, dette hjælper med at regulere kroppens immunrespons mod infektion.

2. Sund fordøjelseskanalen

Modermælk er lettere for babyer at fordøje end modermælk. Så hvordan ser en sund fordøjelseskanal ud? Fordøjelseskanalen siges at være sund, hvis organet kan udføre sine funktioner optimalt. Nå, denne modningsproces i fordøjelseskanalen kan stimuleres af modermælk.

Tilsyneladende, i modermælk indeholder en masse oligosaccharider, der ikke findes i komælk (eller meget lidt). Dette oligosaccharid kan stimulere væksten og aktiviteten af ​​Bifidobacterium-bakterier (gode bakterier) i fordøjelseskanalen. Disse gode bakterier kan forhindre væksten af ​​skadelige organismer i babyens krop.

Læs også: Fordele ved direkte amning for mor og baby

3. Højere IQ

Babyers intelligens i fremtiden er ikke kun påvirket af genetiske faktorer. Tilsyneladende påvirker amning også børns intellektuelle udvikling. Ifølge videnskabelige undersøgelser har ammede babyer mere moden intelligens og følelser.

Ikke nok med det, babyer, der ammes, har en IQ-score 3-5 højere end babyer, der får modermælkserstatning. Med andre ord, jo længere barnet dier, jo større er den positive effekt på barnets IQ.

Det er vigtigheden af ​​at amme for den lilles vækst og udvikling. Sørg for, at din baby får nok mælk, især i løbet af de første 6 måneder af livet.

Reference:
IDAI. Tilgået i 2020. Værdien af ​​amning
NHS. Tilgået 2020. Amning: får min baby nok mælk?
UNICEF. Tilgået 2020. Amning