Overvind Leucorrhoea ved at indtage disse fødevarer

, Jakarta – Selvom det er normalt for kvinder at opleve, kan udflåd fra skeden forstyrre daglige aktiviteter på grund af den kløe, det forårsager. Udover flittig rengøring af området Frøken V korrekt, kan du forhindre vaginalt udflåd ved at spise disse fødevarer.

Fødevarer til at forhindre leukorré

Følgende fødevarer menes at være gavnlige for kvinder, der oplever vaginalt udflåd. Hvis det indtages regelmæssigt, vil det vaginale udflåd være tilbageholdende med at komme tilbage.

1. Banan

En af de frugter, der er nyttige til at fjerne vaginalt udflåd, er bananer. Kvinder, der oplever udflåd fra skeden, anbefales at spise 2 bananer hver dag for at blive fri for udflåd fra skeden. Derudover kan bananer også være en erstatning for sukker, fordi kvinder med udflåd fra skeden ikke anbefales at indtage sukker.

2. Grønne Grøntsager

Der er ikke længere tvivl om fordelene ved grønne grøntsager for sundheden. For kvinder er grønne grøntsager meget godt indtaget for at forhindre vaginalt udflåd. Udover at være i stand til at fjerne svampen, der forårsager udflåd fra skeden, kan grønne grøntsager også afværge frie radikaler naturligt for kroppen. Du kan spise de typer grøntsager, du kan lide, såsom grønkål, spinat og andre.

3. Mælk

Vil du ikke have udflåd fra skeden igen? Drik kun mere mælk. Mælk tjener til at reducere produktionen af ​​vaginalt udflåd og holde det normalt. Mælk kan også give dig en masse energi, så du ikke føler dig svag, især når udflådet fra skeden kommer.

4. Yoghurt

Yoghurt Det har ikke kun fremragende fordele for hud- og ansigtssundhed, men det kan også slippe af med vaginalt udflåd. Det naturlige indhold, der findes i yoghurt, er i stand til at fjerne svampe i kroppen, herunder i skeden, og dermed gøre skeden ren og fri for udflåd fra skeden.

5. Betelblad

Betelblade er kendt for at have mange fordele for femininitet. Udover at være i stand til at reducere kropslugt, er betelblad også effektivt til behandling af vaginalt udflåd. Du kan koge et par betelblade og drikke det. Drik kogt vand af betelblad hver dag for at få maksimale resultater.

Fødevarer, der forårsager leukorré

Ud over de fødevarer, der kan forebygge og behandle udflåd fra skeden ovenfor, er der også typer fødevarer, som kvinder bør undgå, fordi de kan forårsage udflåd fra skeden.

1. Sød mad

For dem af jer, der ofte oplever vaginalt udflåd, skal du reducere forbruget af sukkerholdige fødevarer og drikkevarer. For meget sukkerindtag i kroppen kan få bakterier i kroppen til Frøken V trives, hvilket forårsager kløe og ubehagelig lugt.

2. Agurk

At spise for mange agurker kan også forårsage udflåd fra skeden. Agurk som ofte findes i pickles er lækker at spise og giver en frisk smag. Men sukkerindholdet er meget højt, kan udløse vaginalt udflåd. Så begrænse spise pickles og agurker.

3. Ananas

Udover at blive undgået af gravide kvinder på grund af dets høje surhedsgrad, bør ananas også undgås af kvinder med vaginalt udflåd. Fordi ananas kan øge slimproduktionen i kroppen Frøken V, hvilket forårsager en følelse af mudret og ubehageligt.

4. Stegt

Melbelægningen på stegte fødevarer indeholder kulhydrater, der kan øge sukker i kroppen, hvilket kan forårsage udflåd fra skeden. Bortset fra stegte fødevarer, undgå også fedtede fødevarer. fastfood og junkfood. Men brug et sundt liv ved at drikke masser af vand og dyrke flittigt motion. Garanteret udflåd fra skeden forsvinder.

Grundlæggende kan en sund kost forhindre dig i forskellige sygdomme, herunder udflåd fra skeden. Hvis det vaginale udflåd stadig ikke vil væk fra Miss V, skal du straks konsultere en læge. Nu kan du spørge læger om sundhed gennem applikationen . Kontakt lægen via Video/taleopkald og Snak at diskutere og bede om sundhedsråd. Du kan også købe sundhedsprodukter og vitaminer, du har brug for . Det er meget nemt, bare læg en ordre, og din ordre vil blive leveret på en time. Kom nu, Hent nu også i App Store og Google Play.