4 Første håndtering, når du oplever siddende vind

, Jakarta – Undervurder ikke de sundhedsproblemer, der opleves i hjertet. Generelt har hjertesundhedsproblemer de vigtigste tegn, såsom brystsmerter. Der er forskellige hjertesygdomme karakteriseret ved denne tilstand, hvoraf en er angina.

Læs også: Afskrabninger kan få vinden til at sidde, myte eller fakta?

Siddende vind får blodgennemstrømningen til hjertet til at blive blokeret. Det er det, der får angina til at blive en af ​​de farligste hjertesygdomme, fordi det kan forårsage et hjerteanfald hos den ramte. Det er bedre at kende de førstehjælpstrin, der kan tages, når nogen har en siddende vind.

Førstehjælp ved siddende vind

Vindsidning opstår, når blodkarrene i hjertet trækker sig sammen. Denne tilstand gør, at funktionen af ​​hjertets blodkar falder. Hjertets blodkar fungerer til at dræne iltrigt blod til hjertemusklen, så når der er en forsnævring i blodgennemstrømningen, kan hjertet ikke pumpe blodet optimalt.

Der er flere faktorer, der øger den naturlige risiko for angina, såsom højt kolesteroltal, lider af diabetes og hypertension, stress, fedme, rygevaner, mangel på motion og at have en vane med at indtage alkohol.

Lancering Mayo Clinic Der er flere symptomer, der opleves af mennesker med angina, nemlig smerter i brystet som at blive presset eller knust af noget tungt. Smerter, der vises, spreder sig til andre dele af kroppen, såsom nakke, arme, skuldre, ryg, kæbe og tænder. Derudover er symptomer på brystsmerter ledsaget af andre tilstande, såsom koldsved, kvalme, svimmelhed, svaghed og åndenød.

Lancering fra UK National Health Service , hvis du ikke er blevet diagnosticeret med angina, skal du tage disse trin, nemlig:

  1. Stop alle aktiviteter, som siddende vindsyge gør, så hjertets arbejde bliver lettere.

  2. Læg dig ned og hvil et behageligt sted.

  3. Prøv at trække vejret regelmæssigt for at berolige kroppen.

  4. Glem ikke at besøge hospitalet med det samme for at få lægehjælp.

Læs også: Forebyg hjertesygdomme med disse vaner

Men hvis du er blevet diagnosticeret med angina før, bør du tage disse trin:

  1. Stop straks alle aktiviteter, du laver.

  2. Tag lægemidlet i henhold til lægens råd.

  3. Besøg straks det nærmeste hospital.

Undgå komplikationer med en sund livsstil

Måden at holde vinden siddende forårsager ikke forskellige andre sundhedsproblemer, nemlig at implementere en sund livsstil korrekt. Der er flere sunde livsstile, der anbefales til mennesker med angina, såsom at forlade en dårlig livsstil. Rygevaner og indtagelse af alkohol er de vigtigste årsager til hjertesundhedsproblemer. Du bør stoppe denne vane, så hjertesundheden bevares optimalt.

Glem ikke at spise nærende mad og afbalanceret ernæring for kroppen. Opfyld behovet for fibre i kroppen og begræns forbruget af fødevarer, der har et højt indhold af mættet fedt. Derudover opfylde behovet for hvile hver dag. Søvnforstyrrelser er direkte relateret til stress, der udløser hjerteproblemer.

Glem ikke at dyrke regelmæssig motion for at få optimal hjertesundhed og en stabil vægt. Træn let motion hver dag, så funktionen af ​​kroppens organer kan køre godt. Hvis du nogensinde har haft et hjerteanfald, bør du regelmæssigt tjekke med din læge.

Læs også: Forskelstegn på forkølelse og Angina Pectoris

Hjertet er det vigtigste organ i kroppen, du bør opretholde et sundt hjerte med en sund livsstil for at undgå forskellige lidelser i hjertet. Hvis du har klager over hjertesundhed, så tøv ikke med at bruge applikationen og spørg lægen direkte om de oplevede klager.

Reference:
UK National Health Service. Tilgået i 2020. Angina
Mayo Clinic. Tilgået i 2020. Angina
American Heart Association. Tilgået i 2020. Angina