Surrogatmor-tendenser til at få børn

, Jakarta - Sammen med udviklingen af ​​teknologi i den medicinske verden kan et par få afkom gennem en anden persons foster. Denne metode er også kendt som en surrogatmor eller surrogatmor erstatningsmor . Alligevel er der stadig mange mennesker, der ikke forstår, hvordan denne metode til surrogati fungerer. For at finde ud af mere om dette, læs følgende anmeldelse!

Hvad er en surrogatmor?

Erstatningsmor er en metode, der bruges, når en kvinde føder et par, der ikke kan føde børn på sædvanlig vis. Nogle af de problemer, der forårsager det, kan skyldes, at den ene partner er infertil eller har svært ved at blive gravid. Mere præcist låner andre kvinder livmoder ud for at hjælpe ægtepar med at få afkom.

Læs også: Dette er processen med at danne tvillinger

Måden det gøres på er, at surrogatmoderen gennem kunstig befrugtning bliver imprægneret med sæd fra en mandlig partner. Under graviditeten gennemgår hustruens æg og mandens sædceller en in vitro-befrugtning, og det resulterende embryo kan implanteres i surrogatmoderen. Normalt i den procedure, der udføres, vil surrogatmoderen overdrage alle rettigheder til de oprindelige forældre. Alligevel er der ingen klar lov til at regulere det i Indonesien.

Før den blev berømt over hele verden, var denne tendens faktisk almindelig i USA og Europa, selvfølgelig med juridiske aftaler. Dette gøres for at folk ikke vilkårligt bruger denne metode til at få afkom. Der er to typer af surrogat, der kan gøres, nemlig:

  • Gestational surrogati , altså leje kun livmoderen.
  • genetisk surrogati, altså leje livmoderen med ægget.

I den medicinske verden er trenden med at låne en livmoder kendt som befrugtning in vitro , nemlig befrugtningen af ​​et æg af en sædcelle i et petrirør, som udføres af medicinsk personale, og derefter implanteres i livmoderen. Historisk set blev IVF-processen først udført af britiske læger, nemlig Robert G. Edwards og Patrick Steptoe i 1970'erne. Men på det tidspunkt var læger og religiøse ledere stadig imod, fordi de blev anset for at have påtaget sig Guds rolle i menneskets skabelsesproces.

Nu blomstrer IVF-trenden og vokser for at skabe erstatningsmor . Selvom succesraten ikke er for stor, er denne procedure meget efterspurgt af ægtepar, der ønsker at få børn snart, eller som har været gift i lang tid, men endnu ikke har fået en baby. Spørgsmålet, der kan blive stillet, er, kan indonesiske statsborgere udføre surrogatmoderproceduren? Nedenfor er forklaringen.

Læs også: 4 ting du skal vide om diabetes hos gravide kvinder

Kan indonesiske statsborgere udføre surrogatmor-procedurer?

tendens erstatningsmor i Indonesien er det stadig meget sjældent kendt af offentligheden, fordi den indonesiske regering har forbudt dette. I § ​​127 i lov nr. 36 af 2009 om sundhed er det reguleret, at forsøg på graviditet uden for den naturlige måde kun kan udføres af lovligt ægtepar. Forklaringen heri beskriver også resultaterne af, at befrugtningen af ​​sæd og æg fra den pågældende mand og kone er blevet implanteret i hustruens livmoder fra ægget, selvfølgelig skal den udføres af sundhedspersonale og passende faciliteter.

Den ikke-naturlige proces at få afkom kender vi generelt som IVF. På trods af alt det, tendensen erstatningsmor eller en surrogatmor er i sandhed en løsning for ægtepar, der længes efter en baby. Ikke kun rentabelt for lejeren, vil surrogatmoderen også have gavn af det, fordi livmoderudlejningen normalt er meget dyr og spænder fra mere end 100 millioner rupiah. Imidlertid skal aspekter såsom sundhed, moral og psyke hos forældre og kommende børn som følge af surrogati også overvejes nøje, før man endelig beslutter sig for at gennemgå processen.

Læs også: Disse er karakteristika ved normale fosterbevægelser

Nå, hvis du og din partner har brug for en læges råd vedrørende fertilitetsforhold og forskellige tips til at blive gravid hurtigt, så tøv ikke med at spørge lægen i ansøgningen. , Ja. Derfor straks Hent Ansøgning på smartphones, der bruges dagligt for at få nem adgang til ubegrænset sundhed!

Reference:
WebMD. Hentet 2021. Brug af en surrogatmor: Hvad du behøver at vide.
Healthline. Fået adgang i 2021. Udvid din familie gennem svangerskabssurrogati.
Hvad kan man forvente. Hentet 2021. Sådan bruger du en surrogatmor.