Mavesyre kan virkelig udløse hjerteanfald?

, Jakarta - Nogle mennesker må have haft smerter i maven på grund af stigende mavesyre. Dette kan skyldes, at personen indtager fødevarer med højt fedtindhold. Mavesyre kan stige op i spiserøret eller spiserøret og kan være farligt.

Det siges, at den stigende mavesyre kan trænge ind i hjertet og forårsage et pludseligt hjerteanfald. En person, der oplever dette, kan opleve pludselig død. Men er dette sandt? Her er anmeldelsen!

Læs også: Ikke kun Mag, dette får mavesyre til at stige

Mavesyre forårsager hjerteanfald, myte eller fakta?

Mange mennesker er bange for, at deres hjerte bliver forstyrret, hvis mavesyren i deres krop er for høj til at komme ind i organet. Denne lidelse er også kendt som GERD, som får en person til at føle en brændende fornemmelse i brystet på grund af mavesyre, der stiger ind i spiserøret. Faktisk tror mange mennesker, at hvis han har et hjerteanfald.

Faktisk er der intet forhold, der kan få mavesyre til at få en person til at få et hjerteanfald. Faktisk er de to symptomer på lidelsen noget ens, men ikke de samme. Begge kan faktisk forårsage symptomer såsom følelse af smerte i brystet og solar plexus. Derfor er det vigtigt ikke at drage forhastede konklusioner.

For ikke at blive fejldiagnosticeret med mavesyrelidelser, skal du kende forskel på de to givet de fatale tilstande, der kan opstå. Derudover kan flere risikofaktorer også påvirke den lidelse, der opstår. Kend derfor nogle af de forskelle i symptomer, der kan opstå mellem mavesyrelidelser og hjerteanfald.

Symptomer på mavesyresygdomme

  • Smerter i brystet som brændende, der opstår i brystbenet.
  • Smerter, der bevæger sig mod halsen, men som normalt ikke udstråler til skuldre, nakke eller arme.
  • Fornemmelsen, der føles som den mad, der blev indtaget tilbage i munden.
  • Bitter eller sur smag bagerst i halsen.
  • Ubehag, der bliver værre, når du ligger ned eller bøjer dig.
  • Udseendet af disse symptomer efter at have spist meget eller krydret.

Læs også: 7 sunde fødevarer til mennesker med mavesyre

Symptomer på hjerteanfald

  • Følelser af tryk, klem, stikkende og kedelige smerter forekommer generelt i midten af ​​brystet.
  • Smerter, der stråler ud til skuldre, nakke og arme.
  • Uregelmæssig eller hurtig hjerterytme.
  • Koldsved eller fugtig hud.
  • Hovedpine, svimmelhed og svaghedsfølelse.
  • Svært at trække vejret.
  • Følelse af kvalme, oplever opkastning, til forekomsten af ​​fordøjelsesbesvær.
  • Disse symptomer kan forekomme sammen med overdreven fysisk aktivitet.

Hvis du oplever mildt ubehag i brystet, mens du er i hvile, er en nødundersøgelse muligvis ikke nødvendig. Men hvis dette sker ret ofte, og du er bekymret for din krops tilstand, er det en god idé at tjekke for lidelsen. Lægen kan bestille blodprøver for at fastslå problemet.

Det anbefales også, at du har en årlig kontrol for en person, der har risikofaktorer for hjertesygdomme, selvom de ikke oplever symptomer på lidelsen. Hvis du har diabetes eller hypertension, kan risikofaktorerne være forhøjede, og det er vigtigt at sikre, at du forbliver sund.

Læs også: Helbred mavesyre med disse 5 fødevarer

Har du spørgsmål vedrørende mavesyrelidelser eller hjerteanfald, så tøv ikke med at spørge lægen fra . Den eneste måde er med Hent Ansøgning i smartphone -dine! Du kan også bestille en fysisk undersøgelse på flere hospitaler, der samarbejder med .

Reference:
Harvard Health Publishing. Hentet i 2020. Halsbrand vs. hjerteanfald.
Sundhed. Tilgået 2020. Halsbrand eller hjerteanfald? Hvordan man fortæller forskellen.