Børn med tandpine, dette er en naturlig måde at behandle det på

, Jakarta - Der er mange årsager, der kan forårsage tandpine for voksne, og de fleste af dem er nemme at håndtere. Men når der opstår tandpine hos børn, kan de være kræsne hele dagen.

Tandpine opstår, når erosion eller forfald trænger ind i tandens pulpakammer, som indeholder bittesmå, følsomme nerver og blodkar. Tja, at vælge en tandpine medicin til børn kan være noget, der skal overvejes.

Læs også: Dette er det rigtige tidspunkt at tage dit barn til tandlægen

Naturlig tandpinemedicin til børn

Hos børn er den mest almindelige årsag til tandpine relateret til barnets kost. Dette kan skyldes, at du har drukket for meget sodavand, eller at du spiser mad med højt sukkerindhold, såsom slik. Ikke nok med det, der er flere sygdomme, der forårsager tandpine såsom capitis, betændelse, tandemaljeerosion, bruxisme , paradentose og bihuletryk. Børn oplever også ofte tandpine på grund af tandtab på grund af vækst af nye tænder.

Læs også: 4 fødevarer, der udløser tandpine hos børn

Tandpine hos børn bør ikke undervurderes. Du kan kontakte lægen gennem ansøgningen for at få råd om, hvordan man håndterer det. Hvis symptomerne stadig er milde, findes der naturlige midler mod tandpine, såsom:

  • Gurgle saltvand . Et nemt og billigt middel til tandpine for børn er at bede dem om at gurgle med saltvand. Gurgle med få timers mellemrum med varmt vand blandet med bordsalt. Salt har været brugt som et naturligt middel mod tandpine i tusinder af år, og det virker godt til at rense og bekæmpe bakterier i munden, der kan forårsage infektion og irritation.
  • Brug pebermynte . Pebermynte Det er også et traditionelt smertestillende middel og er ret nemt at give til børn. Te pose pebermynte Frisk brugt puré kan stå til afkøling naturligt eller i et par minutter i en fryser . Placer derefter den mellem kinden og tandkødet for at påføre en smertelindrende kompres. Et par dråber olie pebermynte på vatkugler er også den samme effekt. Undgå dog ekstrakter pebermynte fordi det høje alkoholindhold kan forårsage irritation.
  • Hvidløg . Selvom de fleste børn ikke vil kunne lide dette middel, er det et effektivt naturligt middel mod tandpine. Hvidløg er kendt for sine generelle sundhedsmæssige fordele, herunder dets antibakterielle egenskaber. Det gør den velegnet til at behandle irritation på grund af infektion. Du skal blot knuse et fed eller to hvidløg og tilføje et nip salt, hvis det ønskes, og derefter puré, indtil det har en pasta-lignende tekstur. Nå, brug en vatpind til at sprede denne pasta på den ømme tand.
  • Kryddernellike . Denne plante er populær som tandpinemiddel til voksne og kan også være et naturligt middel mod tandpine til børn. Men vær advaret, den aktive ingrediens, der gør dem smertestillende, eugenol, kan forårsage forværrede smerter eller nerveskader, hvis de bruges for ofte eller i høje koncentrationer. Bare drop noget fed olie på en vatpind.

Læs også: Forebyggelse af huller hos børn

Yderligere foranstaltninger til at overvinde børns tandpine

Ud over naturlige midler mod tandpine kan alderssvarende, håndkøbs antiinflammatoriske lægemidler, såsom børns ibuprofen, hjælpe med at reducere hævelsen og betændelsen, der forårsager tandpine. Derudover kan en varm eller kold kompres med et fugtigt håndklæde på kinden hjælpe med at lindre kæbesmerter.

Det er skridtet til at overvinde tandpine hos børn. Det vigtigste er at tage forebyggende foranstaltninger, såsom at børste tænder to gange om dagen og undgå at spise for mange sukkerholdige fødevarer. Glem ikke Hent Ansøgning Ja, som en ven, der kan være med til at bevare morens og familiens sundhed.

Reference:
Børnepleje tandlæge. Tilgået 2021. Hvad skal jeg gøre, hvis mit barn har tandpine?
American Dental Association. Tilgået i 2021. 4 hjemmelavede tandpinemidler, der er sikre for børn.