Hvordan behandler man kvalme under graviditet?

, Jakarta – Under graviditeten er kvalme og opkastning meget almindelige klager for vordende mødre. Desværre kan kvalme under graviditeten være irriterende og ubehageligt. Hvis det er tilfældet, vil vordende mødre normalt finde ud af det og forsøge at gøre forskellige måder og medicin mod kvalme for gravide kvinder.

Men husk på, at ikke alle typer stoffer er tilladte og sikre til indtagelse under graviditet. Noget af indholdet i lægemidlet kan udløse bivirkninger, der er farlige for den kommende mor og det ufødte barn. Så er der en sikker måde at behandle kvalme hos gravide kvinder? Hvilke typer af kvalmemedicin til gravide kvinder kan indtages?

Læs også : Kvalme under graviditet? Overvind på denne måde!

Hvordan man overvinder kvalme under graviditet

Kvalme under graviditet er en normal tilstand. Imidlertid kan denne tilstand forekomme i et alvorligt niveau og forstyrre gravide kvinders aktiviteter. Kvalme hos gravide er også kendt som morgen kvalme. Alligevel opstår følelsen af ​​kvalme faktisk ikke kun om morgenen, men kan også opleves i løbet af dagen, eftermiddagen og aftenen.

Normalt oplever gravide kvinder kvalme ledsaget af opkastning, svimmelhed og svaghed. Den mest almindelige årsag til denne tilstand er de hormonelle ændringer, der opstår under graviditeten. Normalt vil kvalme hos gravide gradvist aftage og aftage med stigende gestationsalder. Imidlertid kan kvalme hos gravide kvinder være meget forstyrrende og bør ikke ignoreres, fordi det kan udløse et fald i appetit og føre til ernæringsforstyrrelser under graviditeten.

Læs også : Ingen kvalme og opkastning under graviditeten, er det normalt?

For at overvinde dette er der flere måder at slippe af med kvalme, der kan bruges som kvalmemedicin til gravide kvinder, herunder:

  • Reguler spisemønstre, nemlig ved at spise ofte, men i mindre portioner.
  • Bare drik vand. Gravide kvinder kan vænne sig til at drikke vand en halv time før de skal spise. Undgå dog at drikke vand midt i et måltid, fordi det kan øge risikoen for kvalme.
  • Drik vand regelmæssigt, men pres dig ikke. Mødre kan drikke nok vand i løbet af dagen for at undgå dehydrering eller mangel på væske i kroppen.
  • Indtagelse af yndlingsmad, så længe denne type mad ikke gør gravide mere kvalme, for eksempel fordi den har en meget skarp aroma.
  • Vælg mad der er koldt, det vil være bedre for gravide end mad der stadig er for varmt.
  • Få nok hvile i løbet af dagen og få nok søvn om natten.
  • Ingefær eller citron kan være et middel mod kvalme for gravide kvinder. Fordi aromaen af ​​disse to fødevarer kan hjælpe med at lindre kvalme. Gravide kvinder kan indtage mad eller te lavet af ingefær for at behandle kvalme.
  • Bed andre om hjælp til at lave mad, for hos nogle gravide kan kvalme skyldes lugten af ​​visse fødevarer.

Ud over at prøve en række måder som kvalmemedicin til gravide, bør nogle ting også undgås, så gravide ikke bliver syge ofte. For at du ikke bliver syg ofte, bør gravide kvinder ikke lægge sig ned umiddelbart efter at have spist, ikke springe måltider over, ikke spise krydret mad og prøve at lave terapi eller tage særlige kosttilskud.

Læs også : Nemme måder at lindre kvalme med ingredienser derhjemme

Under alvorlige tilstande kan kvalme hos gravide kvinder være nødt til at blive behandlet med medicinsk medicin. For at være sikker, sørg for altid at konsultere din læge, før du tager medicin under graviditet. Hvis du allerede har en recept, kan du uploade opskriften og købe kvalmemedicin til gravide gennem applikationen . Med leveringsservice vil ordren blive leveret til dit hjem med det samme. Kom nu, Hent Appen er nu på App Store eller Google Play!

Reference:
Baby Center. Tilgået i 2021. 13 måder at lette morgenkvalme: fotos.
NHS UK. Tilgået i 2021. Opkastning og morgenkvalme.
American Pregnancy Association. Hentet 2021. Morgenkvalme.