Sådan forebygger du COVID-19

, Jakarta - Det er mere end et år siden, at det første tilfælde af COVID-19 blev registreret i Indonesien. Det samlede antal tilfælde af sygdommen forårsaget af corona-virussen er nået op på mere end en million med 35.000 dødsfald. Med det høje antal eksisterende distributioner skal alle selvfølgelig gøre deres bedste for at forhindre at blive smittet med COVID-19. For at finde ud af den effektive måde, læs her!

Effektive måder at forebygge COVID-19 på

Der er rigeligt med beviser for, at SARS-CoV-2 eller COVID-19 nemt kan spredes til mange mennesker. Denne sygdom forårsager en sygdom, der kan være livstruende, når den rammer nogle mennesker. Derudover kan corona-virussen også overleve et stykke tid i luften og endnu længere, når den er fastgjort til overfladen af ​​en genstand. Risikoen for eksponering er højere, når du rører ved genstanden efter at have rørt ved din mund, næse eller øjne.

Læs også : Ved alt om COVID-19

Man ved også, at corona virus formerer sig hurtigere i kroppen, selvom det ikke giver symptomer. Potentialet for at inficere mange mennesker, fordi de føler sig sunde, er højere end nogen med symptomer. Derfor er det vigtigt at kende den mest hensigtsmæssige måde at forebygge COVID-19 på. 5M er regeringens idémetode til at undertrykke stigningen i antallet af COVID-19, herunder:

1. Brug af en maske

Den mest effektive måde at forebygge COVID-19 på er at bruge en maske. Dette værktøj bør især bruges, når det er offentligt eller interagerer med andre mennesker. Tildækning af mund og næse er effektivt til at reducere risikoen for spredning af corona-virussen ved at blokere spytdråber i at trænge ind i kroppen. Spredning fra luften kan også forekomme, så det skal bruges, når du er indendørs, især dem med aircondition.

2. Vask hænder regelmæssigt

Du kan også forebygge risikoen for at få COVID-19 ved at vaske dine hænder regelmæssigt. Prøv at vaske dine hænder oftere med sæbe og vand i 20 sekunder efter at have udført nogle aktiviteter, såsom at røre ved en genstand, holde forsiden af ​​masken, for at røre ved et dyr. Du skal også vaske dine hænder før du spiser og også røre ved dit ansigt. Hvis sæbe og vand ikke er muligt, brug hånddesinfektion indeholdende mindst 60 % alkohol.

3. Hold afstand

Endnu en 5M, der skal gøres for at forebygge COVID-19, nemlig at holde afstand. Når du er udendørs, skal du sørge for at holde dig omkring 1-2 meter væk. Sørg for altid at huske, at nogle mennesker ikke har nogen symptomer, selvom de har coronavirus. Undgå derudover også lukkede rum og flere aktiviteter i åbne rum, der giver frisk luft.

4. Hold dig væk fra mængden

Når du er i en menneskemængde eller menneskemængde, bliver risikoen for at få COVID-19 højere. Hvis du vil interagere med flere personer, skal du sørge for at være udenfor, bære maske og ikke mere end 5 personer. Intensiteten og antallet af mennesker påvirker i høj grad det risikoniveau, der kan opstå.

5. Nedsat mobilitet

Alle skal virkelig indgyde forståelsen af, at hvis behovet ikke er for akut, er det bedre at blive hjemme. Selvom du føler dig sund, er det ikke nødvendigvis, når du er hjemme, at du bliver i samme tilstand eller spreder virussen til din familie derhjemme. Øg opmærksomheden endnu mere, hvis der er forældre eller børn i hjemmet, som stadig er sårbare over for COVID-19.

Læs også : Sådan diagnosticeres COVID-19

Udover at lave 5M, er der flere andre ting, der skal gøres for at øge udholdenheden, hvoraf den ene er ved at indtage vitaminer. Dette tilskud er meget effektivt til at afværge corona-virus, når det kommer ind i kroppen. Nogle vitaminer, der er effektive til at forebygge COVID-19, er vitamin C og vitamin D. Prøv at indtage disse to vitaminer regelmæssigt hver dag.

Hvis du ikke vil være svimmel, giver også tilskudspakker for at holde immunsystemet i topform. Pakke navngivet Halofyt den består af forskellige vitaminer og kosttilskud, der er effektive til at forebygge COVID-19, selv til at genoprette tilstanden, hvis du har oplevet det. At bestille Halofyt , du kan købe det via appen her. Hurtigt Hent Ansøgning at få adgang til bedre sundhed.

Læs også : Kend den sikre afstand for at undgå Covid-19

Det sidste, der stadig er begrænset til alle, er vaccinen. Denne metode anses for at være den mest effektive af alle ting til forebyggelse af COVID-19 og kan stoppe denne pandemi. Indtil det er tid til at få en vaccine, prøv at fortsætte med at anvende 5M og tage vitaminer og kosttilskud regelmæssigt.

Reference:
CDC. Tilgået i 2021. Sådan beskytter du dig selv og andre.
Sundhed betyder noget. Tilgået i 2021. Forebyg COVID-19: Sådan beskytter du dig selv mod Coronavirus.