5 øvelser til at træne kropsbalance

, Jakarta - Ethvert menneske har et sensororgan placeret i det indre øre, som er ansvarligt for at opretholde kroppens balance. Når man skal falde, vil nervesystemet i den del for eksempel arbejde med musklerne, for at balancere kroppen og forhindre kroppen i at falde. Derfor er det at have en god kropsbalance en vigtig ting, som alle har brug for.

Selvom ikke alle har en god kropsbalance, viser det sig, at dette kan trænes, du ved. Nogle af følgende sportsgrene kan du dyrke regelmæssigt, hvis du vil træne din kropsbalance.

1. Yoga

Denne sport har længe været kendt som en form for træning, der er i stand til at balancere krop og sind. I sin funktion til at træne kropsbalance er der flere bevægelser i yoga, der kan praktisere dette, såsom bevægelsen at stå på ét ben. Udover at øve kropsbalance, kan bevægelserne i yoga også øge fleksibiliteten, forbedre kropsholdning og kropsstyrke og øve vejrtrækning.

2. Pilates

Med en bevægelse, der ligner yoga, omtales Pilates ofte som den moderne version af yoga. Pilates blev først udviklet som en form for træning, der fokuserer på genoptræning og styrkelse af kroppen i det 20. århundrede af en veteran fra Tyskland, Joseph Pilates. Denne sport menes at forbedre kroppens styrke og balance, og hvis den udføres regelmæssigt, kan den hjælpe med at forbedre kropsholdningen og lindre stress.

3. Tai Chi

I sit hjemland, Kina, menes tai chi at bremse aldring. Men i sin udvikling er denne sport blevet transformeret til en sport, der kan forbedre fysisk og mental sundhed. En undersøgelse udført af Oregon Research Institute viste også, at folk, der regelmæssigt laver tai chi i 6 måneder, vil være dobbelt så stærke til at udføre anstrengende aktiviteter og have en god kropsbalance.

4. Grunduddannelse

En måde, der kan gøres for at forbedre kropsbalancen, er at styrke mellemkroppen eller mavemusklerne. Nogle grundlæggende øvelser ( kernetræning ) der kan laves derhjemme, såsom sit ups og planker, kan også være øvelser, som du kan lave for at forbedre kropsbalancen, du ved. At lave planker kan hjælpe med at styrke de fleste muskler i midten, øvre og nedre ryg.

5. Taekwondo

For dig, der foretrækker anstrengende sport, kan taekwondo være det rigtige valg. Især hvis du vil træne kropsbalance. Denne kampsport, der stammer fra Korea, har betydningen "kunsten at sparke og slå". I forhold til andre kampsport har taekwondo en bevægelse, der involverer mange spark, hvilket kræver, at kroppen forbliver stærk og afbalanceret, når den står med støtte på et ben. Derfor er denne sport god nok til at træne kroppens balance og bevægelsesfleksibilitet.

Det er 5 typer træning, der kan forbedre kropsbalancen. Hvis du er interesseret i at forfølge det, så glem ikke altid at være opmærksom på et afbalanceret ernæringsindtag for kroppen, OK?

Hvis du oplever helbredsproblemer, så tøv ikke med at drage fordel af funktionerne Kontakt læge på app . Drøftelser med enhver speciallæge du ønsker kan nemt foretages via Snak eller Stemme/videoopkald . Få også bekvemmeligheden ved at købe stoffer online online , når som helst og hvor som helst blot ved at trykke på Hent Ansøgning i App Store og Google Play Store.

Læs også:

  • 6 balanceøvelser for børn
  • Ofte begået fejl under træning
  • Antal forbrændte kalorier, når du laver disse 7 træningstyper