Opmærksomhed sådan som mænd kan lide

Jakarta - Enhver kvinde ønsker at være opmærksom og gøre, hvad hun kan for at behage sin mand. Men nogle gange kan for meget opmærksomhed også få en mand til at føle sig utilpas. Så hvilken slags opmærksomhed kan mænd lide? Se nogle af de typer opmærksomhed, som mænd kan lide fra kvinder nedenfor:

1. Loyal lytter

I stedet for bare at håbe på, at hans kvinde kan være en god og loyal elsker, som altid kan følge med og være stolt af andre, håber mænd også, at deres kvinde kan være som en ven, der kan lytte til alt, hvad han føler og tænker. Normalt foretrækker mænd det, når kvinder er i stand til at lytte til hver deres udgydelse uden at svare med genvisninger eller nedladende sætninger.

Læs også: Forskelle i mønsteret for at blive forelsket i mænd vs kvinder

2. Ros

Måske glemmer kvinder ofte at værdsætte alt, hvad en mand har gjort for hende. Faktisk ønsker mænd faktisk, at kvinder skal være i stand til at værdsætte den indsats, han har gjort for at behage sin kvinde. Så prøv at få en vane med at sige "tak" for at glæde din partner, okay?

3. Supporter nummer 1

Ikke kun ved at kende hver daglig aktivitet og ting, han kan lide, han håber også, at du kan være hans nummer 1 tilhænger i alt, hvad han laver og hans drømme. At lytte med entusiasme, når han fortæller historier, at trøste ham, når han fejler, og at opmuntre ham er former for opmærksomhed, der betyder meget for ham.

4. At lave mad

Der er et ordsprog, der siger, at vejen til en mands hjerte går gennem maven. Dette kan siges at være sandt. At lave lækker mad er en kraftfuld måde at gøre en mand glad på. En mand vil blive meget rørt, når han forestiller sig, at du prøver dit bedste for at lave den bedste mad til ham. Derudover er gode madlavningsevner formentlig de kriterier, mænd leder efter fra en kvinde, der bliver hans kone.

Læs også: Dette er 7 unikke træk ved kvinder, der får mænd til at forelske sig

5. Omsorg, når du er syg

Selvom de godt kan lide at være stærke over for kvinder, vil mænd faktisk rigtig gerne have opmærksomhed, når de er syge. Derfor, når han er syg, så prøv at bruge et øjeblik på bare at besøge, vise bekymring og om nødvendigt ledsage og passe ham, hvis han er alene hjemme. For at gøre det nemmere skal du blot bruge appen at konsultere en læge snak og direkte bestillinger på lægemidler ordineret af læger via applikationen.

6. Klæd på

Ikke at hun er overdressed, men mænd elsker en kvinde, der gør sig umage for at se præsentabel ud og klæde sig ud til ham, hver gang hun går ud på en date. Udover at se smuk og attraktiv ud, er udklædning også en form for kvindelig opmærksomhed, som mænd vil have, du ved. Din partner kan blive forelsket i dig, når du er pæn, ren og dufter godt.

Læs også: Hvorfor er kvinder oftere Baper, når de bliver forelskede?

7. Stirrer med beundring

Ligesom kvinder vil mænd også have, at kvinder bare ser på ham. Især hvis du ser på ham med et entusiastisk og forbløffet blik, når han taler til dig. Dette vil få en mand til at føle sig meget elsket af sin partner, du ved.

8. Skinship

At holde hænder først, når man går sammen, er også en form for opmærksomhed, der kan få en mand til at føle sig glad. Ud over at holde i hånden, prøv også lejlighedsvis at kysse hans pande. Det betyder ikke, at du er aggressiv, men snarere en form for udtryk for din kærlighed til ham. Når han føler sig nede, så prøv at opmuntre ham ved at kramme ham.

Reference:
Elite dagligt. Hentet 2020. Hvad mænd vil have: 7 træk, mænd leder efter i deres drømmes dame.
Huffpost. Hentet 2020. De 9 typer kvinder, som mænd forelsker sig i.
kvindens dag. Tilgået 2020. 10 ting, mænd ville ønske, at kvinder vidste om den måde, de tænker på.