Sådan laver du en safranmaske til behandling af acnear

“Fordelene ved safran til skønhed er ikke mindre gode end dets sundhedsmæssige fordele. En af fordelene ved safran til skønhed er at overvinde acne ar. Ved at behandle det som en maske og bruge det regelmæssigt, kan du mærke fordelene.”

Jakarta – Safran er en type krydderi, der er taget fra planter Crocus sativus L. Denne plante er inkluderet i den dyreste krydderitype i verden, fordi høstprocessen er ret vanskelig. Safran har en række gode skønhedsfordele, hvoraf den ene er at fjerne acne ar. Sådan laver du en safranmaske til behandling af acne-ar.

Læs også: Betydningen af ​​kvalitetssøvn for hudens sundhed

Overvind acne-ar med en safranmaske

En af fordelene ved safran til ansigtets skønhed er at overvinde acne ar. Fordelene mærkes maksimalt, hvis safran behandles som en maske. Tricket er at blande det med hvid flydende mælk. Blandingen er nyttig til at fjerne døde hudceller, der klæber til ansigtet. Ved at bruge det regelmæssigt, kan maksimale resultater ses ved flere anvendelser.

Her er tips til at lave en safranmaske til behandling af acne ar:

  • Forbered 3-4 tråde safran og en kvart kop hvid flydende mælk.
  • Udblød safran i mælk i 2 timer, så den absorberes helt.
  • Påfør derefter blandingen på ansigt og hals.
  • Lad stå i 10-15 minutter, og skyl derefter med rent vand.

For maksimale resultater kan du bruge denne naturlige maske 3-4 gange om ugen. Men hvis du er allergisk over for mælkeprodukter, bør du ikke bruge det.

Læs også: Ansigtsbehandlingsserie for at forebygge acne

Andre fordele ved safran

Fordelene ved safran til ansigtet er ikke kun begrænset til at fjerne acne ar. Her er nogle andre fordele:

1. Reducerer hudirritation

Den næste fordel ved safran er at reducere hudirritation i ansigtet. Dette skyldes, at safran indeholder antioxidanter crocin, krocetin, og kaempferol som også er nyttig som et antiinflammatorisk middel. Nå, disse antiinflammatoriske stoffer er i stand til at reducere irritation, udslæt og hævelse af huden.

2. Beskytter huden mod UV-stråler

En anden fordel ved safran er, at den beskytter huden mod UV-stråler. Det skyldes, at safran indeholder flavonoidforbindelser eller antioxidanter, som f.eks kaempferol og quercetin, som er i stand til at beskytte huden mod direkte udsættelse for ultraviolette stråler.

3. Overvinde Panda Eyes

Den næste fordel ved safran til ansigtet er at overvinde mørke rande omkring øjnene. For at få fordelene skal du forberede 2-3 tråde safran og 2 spiseskefulde vand. Udblød safran i vand, og brug vandet som maske. Det anbefales, at du lægger det i blød natten over for bedre optagelse. Når du er færdig, skylles med rent vand.

4. Lys ansigtshud

En anden fordel ved safran er, at den lysner huden. Det gør du ved at massere dit ansigt med en safranmaske og æteriske olier. Indholdet af fedtsyrer i æteriske olier menes at kunne optages godt i huden. For at få fordelene skal du forberede 3-4 tråde safran og 1 spiseskefuld olivenolie.

Udblød derefter safran i olivenolie i et par timer. Påfør blandingen over hele ansigtet med en cirkulær massage i urets retning. Brug masken i 1 time, og skyl derefter med rent vand. For at få fordelene skal du bruge det regelmæssigt hver morgen, ja.

Læs også: Solcreme lysner graviditetsmaske, når du er gravid

Det er nogle af fordelene ved safran for skønhed. Før du bruger det, anbefales det at diskutere med din læge, så der ikke sker ting, der er farlige. For personer med allergi over for visse ingredienser frarådes brugen af ​​safranmasker, fordi det kan udløse en allergisk reaktion. Du kan købe masker, der passer til din huds behov ved at bruge "sundhedsbutik"-funktionen i applikationen .

Reference:

Healthline. Tilgået 2021. 11 imponerende sundhedsmæssige fordele ved safran.

Stylecraze. Fået adgang i 2021. 12 hjemmelavede safran-ansigtspakker til fejlfri hud.