Symptomer på den nye variant af COVID-19, ikke længere domineret af feber

“Delta-variant, nu Kappa. Jo flere mutationer af corona-virussen, jo mere bekymrende hver dag. Overførslen er hurtig, feber er ikke længere det vigtigste symptom på COVID-19."

Jakarta - Fremkomsten af ​​en ny variant af corona-virussen i Indonesien frygtes at udløse positive tilfælde af COVID-19. Delta-varianten mistænkes for at være en trussel mod Indonesien, fordi ud over at være mere smitsom, viser denne coronavirusmutation forskellige symptomer på COVID-19.

Hvis feber tidligere var hovedsymptomet på corona-virusinfektion, er det nu ikke længere tilfældet. Nu er symptomerne på denne Delta-variant af corona-virussen domineret af ondt i halsen, når infektionen rammer. Så vil patienter opleve tab af evnen til at føle lugt eller også kendt som anosmi.

Åndenød er et nyt symptom på Corona-virusinfektion

Ud over ondt i halsen skal du være på vagt over for at trække vejret, der bliver tungt. Så den syge har brug for mere energi bare for at trække vejret. Disse symptomer ligner åndenød generelt.

Læs også: Anbefalede fødevarer til COVID-19-overlevere

Hvis du føler det, skal du straks foretage en lægeundersøgelse hos lægen. Så behandling kan opnås med det samme. Du skal bare have adgang til appen på mobil for lettere adgang til sundhedsvæsenet. Sørg derfor for at have HentAnsøgning Ja!

Normalt vil lægen lave en grundig undersøgelse relateret til den åndenød, som du oplever. Det er også muligt at lave en lungerøntgen. Men ikke mindre vigtigt er førstehjælp til personer med COVID-19, som er selvisolerende. Sørg for, at denne aktivitet udføres, mens du stadig får opsyn fra medicinsk personale.

At bære en maske korrekt er nøglen til at forhindre smitte

Så hvad er de effektive måder, der kan gøres for at forhindre overførsel af disse COVID-19-symptomer? Tilsyneladende er det at bære en maske korrekt stadig den mest effektive forebyggende foranstaltning. Faktisk opfordres folk nu til at bære to-lags masker for at undgå transmission, der bliver nemmere og hurtigere, især for denne Delta-variant.

Læs også: Kend til Kappa-varianten, den seneste COVID-19-virusmutation

Ikke kun at beskytte dig selv, bære masker korrekt og følge sundhedsprotokollerne, der er blevet fremmet af regeringen, det hjælper også med at reducere smitte til andre mennesker, især ældre og babyer. For ikke at glemme, få straks corona-vaccinen i henhold til tidsplanen og anvisninger givet af regeringen.

Der er dog stadig mennesker, der ignorerer denne regel, især iført masker. Faktisk er beskyttelsen klar, en to-lags maske kan give kropsbeskyttelse op til 90 procent. Det er selvfølgelig bedre end at skulle bruge mange penge på behandling.

Du kan tage en medicinsk maske på til det første lag og derefter dække den igen med en stofmaske. Sørg for at skifte den medicinske maske regelmæssigt hver 4. time, vask den aldrig eller genbrug den i flere dage. Med hensyn til stofmasker, skift hver dag, OK!

Læs også: Lær Alpha-, Beta- og Delta-varianterne af COVID-19-virussen at kende

Derefter, for at forudse fraværet af rindende vand til at vaske hænder, skal du altid gå nedenunder hånddesinfektion hvis du er tvunget til at arbejde uden for hjemmet. Medbring alt dit eget udstyr, lige fra bestik, drikkevandsflasker til gudstjenesteudstyr. Alligevel er det meget bedre, hvis du ikke forlader huset, fordi du undgår risikoen for smitte.

Sund livsstil og kost

Ud over at overholde sundhedsprotokoller, skal du også vedtage en sund livsstil og kost. Tilstrækkelig ernæring og kropsvæsker hver dag ved at spise nærende fødevarer. Glem ikke at træne regelmæssigt derhjemme. Undgå at lave dårlige vaner, der udløser et fald i kroppens immunitet, såsom stress og at blive sent oppe.

Reference:
Anden. Tilgået i 2021. Symptomer på den nye variant af COVID-19, feber dominerer ikke længere.