Øger forbruget af gedetorpedoer vitaliteten?

, Jakarta - Eid al-Adha er et øjeblik, hvor muslimer udfører ofre. Gudstjenesten foregår ved at købe geder eller køer, så bliver kødet uddelt. Geder er blandt de dyr, der bliver ofret meget, når ferien kommer.

Geder er et af de dyr, der menes at kunne øge libido. Mange mennesker tror, ​​at spise kød og endda torpedoer kan øge den mandlige vitalitet. Alligevel er fordelene ved gedetorpedoer stadig tvivlsomme. Tjek følgende forklaring!

Læs også: Hvad er sundere, oksekød eller ged?

Er gedetorpedoer gavnlige for mandlig vitalitet?

Under Eid al-Adha vil alle muslimer i verden bringe ofre ved at skære flere typer dyr. Det mest almindelige slagtede dyr er geden, og nogle dele af dens krop er målrettet af mænd. En af de mest målrettede dele er torpedo- eller gedepenis.

Mange mennesker tror stadig, at gedetorpedoer er gavnlige for mandlig vitalitet. Når den slagtes, kan gedens torpedo blive et omstridt materiale for mændene. Årsagen er, at gedetorpedoer menes at indeholde testosteron, som kan øge sexlysten.

Stænglerne af gedens vitale organer indeholder protein, jern, vitamin B12, fosfor og selen. Indholdet menes at have højt proteinindhold, så det kan fungere som celleudvikling. Derudover kan høje kalorier og fedt også give energi til seksuel aktivitet.

Det er rigtigt, at gedetorpedoer kan øge mænds seksuelle ophidselse. Årsagen er, at denne del indeholder argininprotein, som kan øge dinitrogenoxidforbindelserne. Disse forbindelser er nødvendige i erektionsprocessen og får blodkarrene til at udvide sig.

Læs også: Næringsstoffer indeholdt i okse- og gedekød

Faktisk er testiklerne den del, der fungerer til at producere hormonet testosteron og dannelsen af ​​sæd. Disse forbindelser vil dog blive beskadiget sammen med behandlingen. Derfor vil fordelene, der bør opnås fra disse organer, falde eller ikke have nogen indflydelse på kroppen. Derfor er dette også stadig et spørgsmål om debat.

Derudover er der også dem, der mener, at gedetorpedoer faktisk kan øge den seksuelle ophidselse. Dette sker dog på grund af forslag, der er implanteret i hjernen. Derfor vil kroppen være mere lidenskabelig, og libido vil føles drastisk op.

En anden ting at bemærke er, at gedekød er ligesom alt andet rødt kød, som har et højt fedtindhold. Fedtindholdet i disse dyr indeholder generelt mættet fedt og dårligt kolesterol. Dette fedt kan ophobes i væggene i blodkarrene.

Gedekød er også forbundet med kolesterol. For at reducere de negative virkninger af dette, prøv derfor at afbalancere det med forbruget af frugt og grøntsager. Dette kan reducere de bivirkninger, der kan opstå, når man spiser for meget kød.

Læs også: Vær på vagt, spis en masse geder under Eid al-Adha udløser kolesterol

I stedet for at stole på gedetorpedoer, kan du øge din libido på en sundere måde. Dette gøres ved at indtage masser af kilder til D-vitamin. Nogle fødevarer, der er rige på D-vitamin, er fed fisk, æggeblommer, rejer, æggeblommer, sojajuicedrikke og mælk eller yoghurt.

Vil du vide mere om sundhedsproblemer? kunne være den rigtige løsning for dig! Du kan diskutere med betroede læger når som helst og hvor som helst. Hvad venter du på? Kom nu, Hent appen lige nu!

Reference:
Dr. Health Benefits (Adgang i 2019). 10 utrolige sundhedsmæssige fordele ved gedepenis til mænd