6 balanceøvelser for børn

, Jakarta – Babyer under tre år har stadig ikke en god balance. Det er derfor, når de går eller jogger, falder de stadig ofte. Lad ikke din lille lege gadgets kun, men inviter ham til at lave aktiviteter eller lege for at stimulere udviklingen af ​​hans kropsbalance.

Babyer i alderen 2-3 år er normalt i stand til at gå på egen hånd uden behov for vejledning. Men balancen er stadig ikke stabil, så moren skal holde øje med ham hele tiden. For hvis du ikke gør det, vil din lille falde eller slå noget. Det er meget vigtigt at træne din lilles balance, så koordinationen mellem bevægelsesorganerne bliver mere optimal. Inviter dit lille barn til at lave spændende og sjove aktiviteter eller spil, der er gavnlige for udviklingen af ​​balance, mindst 30 minutter hver dag. Her er eksempler på aktiviteter, der er gode for balancen:

  1. Dans

For mødre, der har døtre, kan mødre tage deres små med i skole eller dansetimer. Når de danser, vil børn lære at harmonisere bevægelser med musik ved hjælp af deres øjne, ører, hofter, hænder og fødder. Så danseaktiviteter anses for gode til at udvikle balancen. Men hvis barnet ikke er interesseret, er der ingen grund til at tvinge det. Mødre kan finde andre aktiviteter til at træne den lilles balance.

  1. Selvforsvar

Nå, for drenge er selvforsvarstræning den rigtige aktivitet. Selvom piger også har lov til at deltage i denne aktivitet, især hvis piger nægter at dyrke dans. Sparkebevægelsen i selvforsvarsøvelser er nyttig til at styrke barnets lår- og lyskemuskler, så barnet bliver stærkere ved gang og løb. For småbørn understreger sparke- og slagbevægelser, der indlæres, ikke intensitet og styrke, men træner snarere den korrekte kropsstilling. Således vil din lille have en god kropsholdning og kropsbalance.

  1. Hopscotch

Dette spil, der gør, at barnet skal på tæerne med det ene ben, er ret effektivt til at træne balancen i barnets krop. Du kan lave din egen sportegning eller bruge måtte at spille dette spil derhjemme.

  1. Toe Walk

En anden aktivitet, der ikke er mindre spændende at øve balance på, er tågang. Denne øvelse kan styrke benmusklerne tibialis anterior som spiller en vigtig rolle, når et barn løber eller hopper, og træner børn i at koordinere deres øjne med fødderne. Du kan bruge en blok på en meter lang og kun en fod bred. Først og fremmest skal du først lede din lille gennem blokken, så kan du langsomt slippe den, så han kan lære at balancere sine egne skridt.

  1. Pluk frugt eller blomster

I weekenden kan du tage din lille med til en blomster- eller frugthave. Bed ham om at plukke blomster eller frugt fra et træ, der ikke er for højt til at nå. Når du plukker, vil din lille ubevidst stå på tæerne i ret lang tid. Denne aktivitet er meget god til at øve grov- og finmotoriske funktioner.

  1. Bed ham om at efterligne et fly

Mødre kan også invitere deres små til at lege "imiterede flyvemaskiner". Så din lille skal stå med det ene ben hævet tilbage, mens begge arme strakt ud lige til siden. For at gøre det endnu mere spændende kan mødre deltage i dette spil og konkurrere med den lille. Den, der kan forblive i den position længst, vinder.

Nå, det er nogle aktiviteter, som mødre kan gøre for at træne deres lilles balance. Hvis han er syg eller har visse helbredsproblemer, skal du straks kontakte lægen via ansøgningen lige. Tal om de helbredsproblemer dit lille barn oplever og spørg lægen til sundhedsråd via Video/taleopkald og Snak når som helst og hvor som helst. Du kan også købe sundhedsprodukter og vitaminer, du har brug for . Metoden er meget praktisk, bare bliv bestille via appen og ordren bliver leveret indenfor en time. Vil du lave en medicinsk test? har nu funktioner Laboratorietest hvilket gør det nemmere for mødre at udføre forskellige former for helbredsundersøgelser. Så hvad venter du på? Hent nu også i App Store og Google Play.