Hvad er indholdet i Black Seed?

Jakarta - Har du nogensinde hørt om Black Seed-urten? Urteplante også kendt som sort spidskommen eller sort frø Dette er en type korn, der menes at have mange sundhedsmæssige fordele.

Læs også : Begynder at blive kigget på til behandling, er urter sikre?

Hvad er så indholdet i dette sorte frø? Nå, der er ikke noget galt, se mere om indholdet i denne urteplante og dens fordele for sundheden her!

Sort frø indhold

Urteplanter er en af ​​sammensætningerne af urtemedicin, der ofte bruges af indonesernes befolkning. Derfor er folk bestemt ikke fremmede for flere typer urteplanter. En af dem er sort spidskommen eller bedre kendt som habbatussauda.

Black Seed selv anses for at have mange sundhedsmæssige fordele. Men før du bruger Black Seed til at behandle sygdomme, der menes at være overvundet med denne urteplante, skader det aldrig at kende indholdet og næringsstofferne i Black Seed.

Følgende indhold ejes af Black Seed:

  1. Kalorier;
  2. Proteiner;
  3. Fed;
  4. Kulhydrat;
  5. Fiber.

Ikke nok med det, så betragtes Black Seed også som en kilde til flere næringsstoffer, såsom calcium, jern, zink , kobber, thiamin, niacin , fosfor og også folinsyre. Black Seed indeholder også en aktiv forbindelse kendt som thymoquinon som fungerer som antioxidant, anti-inflammatorisk og andre terapeutiske egenskaber, der kan beskytte kroppen mod cellulær skade og kronisk sygdom.

Læs også : Det er 6 lægeplanter, som du bør have derhjemme

Fordele ved sort frø for sundheden

I traditionel medicin menes Black Seed at stimulere mælkeproduktionen og også øge kroppens immunsystem. Så er der andre fordele ved Black Seed? Her er fordelene ved Black Seed for sundheden:

1. Giver anti-inflammatorisk effekt

Black Seed har vist sig at reducere inflammation og også slappe af stive muskler. Denne tilstand kan hjælpe med at lindre de symptomer, som personer med astma oplever. Faktisk anses Black Seed for at kunne mindske risikoen for betændelse i nerver og hjernevæv, der kan være i risiko for at forårsage Alzheimers og Parkinsons sygdom.

2. Overvind stofskifteforstyrrelser og tabe sig

Black Seed kan faktisk dannes i en olie kendt som Black Seed-olie. Hvis du tager kosttilskud, der indeholder sort frøolie, anses denne tilstand for at kunne hjælpe dig med at overvinde stofskifteforstyrrelser og tabe dig.

3. Sænkning af højt blodtryk og kolesterol

Black Seed anses også for at være i stand til at sænke højt blodtryk og kolesterol.

Black Seed-urteplanten kræver dog stadig yderligere forskning for at sikre dens fordele. Der er intet galt i at konsultere en læge på det nærmeste hospital, før du bruger denne urteplante til at lindre symptomerne på de helbredsproblemer, du oplever.

Kend virkningen af ​​at bruge sort frø

Generelt er Black Seed sikkert at bruge i små mængder og ikke for længe. Bemærk venligst, at Black Seed kan forårsage allergisk udslæt for nogle mennesker. Af denne grund skal du altid være årvågen og forsigtig, når du bruger denne urteplante.

Derudover bør gravide kvinder undgå at indtage store mængder af sort frø. Denne urteplante kan faktisk udløse sammentrækninger hos gravide kvinder. Du bør altid være forsigtig og opmærksom på den mad og kosttilskud, som gravide kvinder indtager.

Læs også : 7 urteplanter, der hævdes at være i stand til at forhindre corona

Black Seed anses for at være i stand til at sænke blodtrykket. Af denne grund er det bedre for dem af jer med lavt blodtryk at undgå at indtage denne urteplante. For nogle mennesker kan indtagelse af sort frø også øge risikoen for kvalme og oppustethed.

Så tøv ikke med altid at spørge din læge, før du indtager Black Seed. Du kan Hent og find mere information om brugen af ​​Black Seed til sundhed hos den bedste læge!

Reference:
WebMD. Tilgået i 2021. Black Seed.
Nourish af Web MD. Tilgået i 2021. Sort frø: Er der sundhedsmæssige fordele?