6 Serumindhold, der kan lysne dit ansigt

“Skønhedsprodukter, der er i stand til at lysne ansigtet, er et obligatorisk krav til pleje af huden. Men tag ikke det forkerte valg. Ansigtsserum eller skønhedsprodukter, der kan lysne, skal indeholde en af ​​ingredienserne, såsom niacinamid, C-vitamin, til retinol. Sørg for, at de ingredienser, du vælger, passer til din hudtilstand og type."

, Jakarta - Ansigtslysende produkter, såsom serum, er obligatoriske "våben" for at bevare skønheden. Serum, der er i stand til at lysne ansigtet, virker normalt på at reducere pigmentet kaldet melanin i huden. Hudlysende serum bruges i vid udstrækning til at behandle hudproblemer såsom alderspletter, acne-ar eller hormonelle ændringer i misfarvning af huden.

Mange skønhedsprodukter hævder at kunne lysne huden. Det er dog stadig vigtigt at sikre sig, ved at læse etiketten og kende ingredienserne i den, før du køber og bruger den. Der er flere serumindhold, der kan lysne ansigtet. Indholdet du skal kende omfatter:

Læs også: Har du følsom hud, er dette den rigtige ansigtsbehandling

  1. Niacinamid

Niacinamid menes at være effektiv til at ændre kedelig hud, ujævn hudtone, så det ser lyst og strålende ud. Faktisk er niacinamid vitamin B3 og er en af ​​de mest effektive hudplejeingredienser til at reducere kontrasten af ​​mørke pletter eller hyperpigmentering.

Udover at være i stand til at lysne ansigtets hud, kan niacinamid krympe udseendet af porer og reducere overskydende olieproduktion. Derudover kan den også skjule fine linjer af rynker, samt udjævne hudtonen.

  1. Vitamin C

Lys hud har brug for C-vitamin. Indholdet af C-vitamin og dets derivater (såsom ascorbinsyre, ascorbylglucosid, ascorbylpalmitat) er kraftfulde antioxidanter, der holder huden strålende og strålende.

C-vitamin vil gøre hudtonen jævn, blød og smidig. Når det kombineres med kollagen, maksimeres ydeevnen af ​​C-vitamin for at gøre huden fast og smidig. Brug af hudplejeprodukter med indhold af C-vitamin er blevet en skønhedsrutine du skal gøre.

  1. Retinol

Retinol arbejder for at øge celleomsætningen i det øverste hudlag og udløse celleregenerering i det nederste lag af ansigtshuden. Hvert hudlag fornyes, og jo tættere på overfladen, virker huden lysere og renere. Ar eller acne vil også falme.

Retinol påføres bedst om natten. Undgå dog at kombinere retinol med produkter, der indeholder AHA, BHA og C-vitamin. Sørg også for at påføre solcreme om morgenen.

Læs også: Kend anvendelsen af ​​C-vitamin til hudsundhed

  1. Azelainsyre

Denne ansigtslysende ingrediens kommer fra hvede, azelainsyre har anti-inflammatoriske egenskaber. Disse ingredienser er effektive til at håndtere rødme og ujævn hudfarve forårsaget af acne, rosacea og melasma. Azelainsyre er også antibakteriel og hjælper med at fjerne døde hudceller. Derfor er denne ingrediens en ideel ingrediens i en skønhedsplejerutine.

  1. Alpha Arbutin

Alpha arbutin er en naturlig ingrediens, der reducerer produktionen af ​​melanin (pigmentering) af huden. Denne ingrediens har vist sig at være effektiv til at falme forekomsten af ​​mørke pletter forårsaget af solen og acne. For at få maksimale resultater kan du kombinere det med serum eller skønhedsprodukter, der indeholder C-vitamin.

  1. Lakridsekstrakt

Denne ingrediens er en almindelig ingrediens til lysnende hud i skønhedsprodukter. Lakridsekstrakt har også en anti-inflammatorisk effekt og reducerer produktionen af ​​frie radikaler. Det hæmmer også melanin og forhindrer pigmentering forårsaget af ultraviolette eller UVB-stråler.

Læs også: Er det sikkert at blege dit ansigt med naturlige ingredienser?

Enhver vil bestemt ikke have kedelig ansigtshud og ujævn farve, hvilket får selvtilliden til at falde. Hvis du føler, du har mørk, mat hud, alderspletter opstår, er ansigtsbehandlinger værd.

Du har bestemt brug for et sikkert ansigtslysprodukt. Ud fra ingredienserne nævnt ovenfor kan du overveje, hvilken der er mere egnet til din hudtilstand. Husk, at alle har forskellige hudtilstande og hudtyper. Nå, for at finde ud af din huds tilstand og type, spørg en hudlæge gennem applikationen . Kom nu, download applikationen lige nu!

Reference:

Spørg forskerne. Fået adgang i 2021. De bedste lysnende hudplejeingredienser til glødende hud

WebMD. Tilgået i 2021. Skin Lightening Treatments

Beautybay. Fået adgang i 2021. 6 INGREDIENSER, DER SKAL BRUGE TIL AT LYSE DIN HUD