Hvorfor anbefales gravide kvinder til en morgentur

, Jakarta - Gravide kvinder rådes kraftigt til at tage en morgentur som et alternativ til træning. Gåture er en nyttig øvelse, der kan hjælpe mødre med at lindre ubehag under graviditeten. Ideelt set er 150 minutter om ugen den anbefalede varighed. Hvis moderen stadig er i tvivl, er her en forklaring på, hvorfor gravide rådes til at gå om morgenen.

  • Regelmæssig gang under graviditeten kan reducere risikoen for abort, fødselsdefekter, fedme og endda svangerskabsdiabetes.
  • Gravide kvinder bliver aktive og gør kroppen sundere, sundere og mere modstandsdygtig over for fysiske udfordringer under graviditeten, smerter under veer og efter fødslen.
  • Gåture kan opretholde hjertesundheden hos gravide kvinder og stramme musklerne, så det øger gravides fysiske evne til at bære babyer i livmoderen.
  • Hjælper gravide kvinder med at gennemgå fødslen med minimale komplikationer.
  • Lindrer gravide kvinder fra forstoppelse, der er almindelig for gravide og hjælper med at sove bedre.
  • Hjælp med at reducere depression og forandring humør som normalt opleves af gravide kvinder.

Efter at have kendskab til fordelene ved en morgentur, er det en god idé for gravide at vide, hvad de kan og ikke kan. Dette er tips til at starte en sund morgentur, der skal overvejes. (Læs også: 4 magiske myter om gravide kvinder, der er gået i arv fra generation til generation)

  • Ikke tid til at indstille mål eller tænk på opnåelsen af ​​kroppens varighed og udholdenhed. At lave en morgentur udføres af gravide kvinder kun for helbredet. Det er bedre at slippe af med konkurrenceånden hos gravide kvinder og fokusere på aktiviteter eller øvelser for gravides sundhed.
  • Vær forsigtig med en forstørret mave, da dette vil gøre det sværere for gravide kvinders trin. Tving ikke dig selv til at afslutte øvelsen, hvis du føler dig utilpas eller for træt. Det er okay, hvis du holder et par pauser under din træning, hvis du føler dig træt. Du kan fortsætte, når du har hvile nok.
  • Vær også opmærksom på vejret, gå ikke en morgentur, når vejret er for varmt eller overskyet, hvilket får gravide kvinder til at svede for meget, eller endda regne.
  • Vælg et sikkert og behageligt område at gå. Gå ikke en morgentur på et sted, der er for overfyldt, så du skal gøre en stor indsats for at undgå mængder af fodgængere eller bilister. Vælg et parkområde eller kompleks vej, der er rummelig med skyggefulde træer og et behageligt spor for mødre at gå.
  • Øg varigheden gradvist, tag ikke en morgentur med det samme med en varighed, der er for lang, f.eks. en time. Træthed er heller ikke godt for mødres sundhed. Især hvis moderen tidligere blev klassificeret som en person, der sjældent dyrkede motion. Start med en kort varighed. Når det er behageligt, skal du øge det og indstille det til kun én varighed, for eksempel 30 minutter eller 45 minutter.
  • Fortsæt med at opretholde væskeindtaget i kroppen ved at indtage vand som erstatning for tabte kropsvæsker. Medbring drikkevand og håndklæder, så mors morgentur ikke bliver forstyrret af tørst eller sved.

Egentlig er det ikke bare en god morgentur for mødre at lave, flere andre former for motion som yoga og aerobic kan også lade sig gøre, så længe det ikke gør moderen overdrevent træt.

Hvis du vil vide mere, hvorfor gravide rådes til at gå om morgenen, kan du spørge direkte til . Læger, der er eksperter på deres områder, vil forsøge at give den bedste løsning til mødre. Hvordan, nok Hent Ansøgning via Google Play eller App Store. Gennem funktioner Kontakt læge mor kan vælge at chatte igennem Video/taleopkald eller Snak .