Forskelle i mønsteret for at blive forelsket i mænd vs kvinder

, Jakarta – Ikke kun fysiologisk har mænd og kvinder også store forskelle i forarbejdningssmag. Der er så mange bøger og romantiske film, der forsøger at undersøge forskellene mellem mænd og kvinder, når de bliver forelskede. Men ingen har klart givet en bestemt teori om følelser.

Hvis du al denne tid troede, at kvinder var mere følelsesladede, da de blev forelskede, oplever mænd faktisk mere ekstreme fald end at græde og spise chokolade. Det er opsummeret i en undersøgelse foretaget af Psychology Today.

Kvinder er mere i stand til at udtrykke deres følelser verbalt, mens mænd har en tendens til at holde dem i deres hjerter og kom videre længere end kvinder. Her er forskellene i mønsteret for forelskelse mellem mænd og kvinder, som er interessante at kende.

  1. Mænd er tiltrukket af det visuelle, kvinder er mere tiltrukket af karisma og hørelse

Selvom det ikke er helt rigtigt, fordi der stadig er en rolle kemi men generelt er mænd mere interesserede i et visuelt udseende, der passer til kriterierne. For eksempel vil en mand, der kan lide feminine kvinder, blive tiltrukket af kvinder med langt hår og iført blomstermønstre. I modsætning til mænd har kvinder en tendens til at tro på karisma og kan lide det, de hører. Kvinder forelsker sig lettere gennem venlighed og menneskelige ting.

  1. Mænd forenkler begivenheder, kvinder drømmer straks om fremtiden på ét møde

Kvinder er nemme baper mens mænd er mere logiske. Fra et møde eller en sjov date kan kvinder straks drømme om et fremtidigt hjem og søde børn. Hvad angår mænd, hvis dating er sjovt, er der en chance for, at dette forhold kan fortsætte.

  1. Kvinder keder sig hurtigt nemt Sluk, den modsatte mand

Den nemmeste kvinde baper hvis kun lidt bliver behandlet "godt" af den potentielle partner. Men hvis det viser sig, at forholdet, der leves, ikke lever op til forventningerne, kan kvinder med det samme miste det humør og glemme alt om sin potentielle partner. I modsætning til mænd har de faktisk brug for flere logiske grunde til at fortsætte denne "sommerfugl i maven" følelse. Når alt er i overensstemmelse med kriterierne og føles rigtigt, så er det "bundet" og bevogtet, så det ikke falder ud. (Læs også Hvorfor skal du elske dig selv)

  1. Meget melankolske kvinder, mænd godt... Bare det samme

Hvis en kvinde bliver forelsket, skal have afspilningslister som mindede ham om hans forelskelse. Startende fra Ed Sheerans samling til Adeles forstyrrende sange bliver pludselig obligatoriske sange, hver gang jeg åbner ipod . Så lebaynya, at selv himlen maler drømmemandens smil. Det, der sker med en mand, når han bliver forelsket og føler med dem omkring ham, er at miste koncentrationen, det er alt.

  1. Kvinder har svært ved at kontrollere uroen i deres følelser, mænd er mere i stand til at redde følelser Lykkelig

At blive forelsket en million føles, vil altid være tæt på ham, lytte til hans stemme, se på hans billeder og se om I kan mødes hver dag. Dette sker for kvinder. Nå, mænd er mere afslappede, selvom deres hjerter også er fulde af uro. Men standarden er cool og fedt nok . Ofte er det forskellen mellem mænd og kvinder, når de forelsker sig på dette tidspunkt, der gør, at deres forhold ikke er vellykket. Det kan være fordi kvinden ikke kan kontrollere overløbet af sin kærlighed, manden forsvinder endelig humør for at blive jagtet.

Forelskelse er en million gange. Det opstår også på grund af hormonelle forskelle og ændringer hos mænd og kvinder. Hvis du bliver forelsket, så glem ikke at forblive sund, okay? Hvis du har helbredsproblemer, skal du straks kontakte en læge gennem ansøgningen . Nok Hent Ansøgning via Google Play eller App Store. Gennem funktioner Kontakt læge du kan vælge at chatte via Video/taleopkald eller Snak .