Her er 3 typer hudinfektioner forårsaget af parasitter

, Jakarta - Huden er den yderste del af menneskekroppen, så den er modtagelig for mange problemer, såsom sår og hudsygdomme. Ved hudlidelser er mange ting årsagen og forskellige måder at overvinde dem på. Parasitter er en af ​​årsagerne til hudinfektioner. For at finde ud af nogle typer hudsygdomme forårsaget af parasitter, læs følgende anmeldelser!

Typer af hudinfektioner på grund af parasitter

Huden er den største del af den menneskelige krop og er nyttig til at beskytte kroppen mod infektion. Nogle gange er det selve delen, der bliver inficeret, som kan være forårsaget af en parasit, og symptomerne kan variere fra milde til svære. De typer af parasitter, der normalt angriber, er små insekter eller orme, der gemmer sig i huden for at leve og lægge æg.

Læs også: Her er, hvordan du behandler hudinfektioner baseret på årsagen

Hudinfektioner forårsaget af parasitter forekommer generelt hos mennesker, der bor sammen i grupper, såsom sovesale, eller i miljøer, der ikke opretholder renlighed. En person, der har denne lidelse, vil generelt føle kløe og kan blive efterfulgt af røde knopper. Derfor bør du kende nogle typer hudlidelser forårsaget af parasitter, fordi behandlingen kan være anderledes end andre typer. Her er typerne:

1. Pedikulose

En type hudinfektion forårsaget af parasitter er pedikulose eller hovedlus. Disse lopper er små, vingeløse, blodsugende insekter. Disse dyr lever i håret på en persons hoved og lever af blod fra hovedbunden. Når du oplever det, vil du føle en ulidelig kløende fornemmelse. Denne sygdom er meget smitsom, og enhver kan blive smittet, når man rører ved hovedet eller bruger ejendele fra en, der har den.

Denne hudsygdom kan diagnosticeres ved at undersøge håret og hovedbunden for lus eller nits. Derudover kan du også rede med en lidt stram kam for at fange lyse lus eller mørke nits. Derefter er måden at håndtere det på ved at bruge hårlusemedicin, som gøres to gange med den anden behandling efter en uge, i op til 9 dage, så de nyudklækkede æg dør med det samme.

Læs også: Hjemmebehandlinger til behandling af mindre hudinfektioner

2. Fnat

Fnat eller fnat omfatter også hudinfektioner forårsaget af parasitter eller mider af følgende typer: Sarcoptes scabiei . En person, der har det, bør få behandling med det samme, fordi miderne kan leve i måneder på huden. Mider formerer sig på overfladen af ​​huden og gemmer sig derefter og lægger æg. Du kan finde udseendet af et rødt hus med kløe på huden.

Denne tilstand er ret let at overføre fra en person, der har den gennem direkte hudkontakt. Du kan også få denne sygdom gennem tøj eller sengetøj, så der er ikke behov for hudkontakt. Bare rolig, denne sygdom kan behandles med lægemidler, der effektivt dræber miderne og deres æg. Behandlingen anbefales også at udføres også på mennesker omkring ham.

3. Krybende udbrud

En anden hudinfektion, der opstår på grund af parasitter, er krybende udbrud eller sandormesygdom. Denne sygdom er forårsaget af hageorm, som kan forårsage alvorlig kløe, blærer og et rødt udslæt, der fortsætter med at vokse og vride sig. Udslættet kan vokse med 1 til 2 centimeter om dagen. Infektionen opstår normalt i områder af kroppen, der har været udsat for forurenet jord, såsom fødder, ben og balder.

Nu ved du, hvilke typer hudinfektioner der er forårsaget af parasitter. Hvis du ser de samme symptomer, er det en god idé at komme i behandling med det samme, så det problem, der opstår, er nemmere at håndtere. På den måde kan ubehaget på grund af kraftig kløe løses ordentligt.

Læs også: Sådan slipper du af med sorte hudinfektionsar

Hvis du stadig har spørgsmål vedrørende hudinfektioner forårsaget af parasitter, lægen fra klar til at hjælpe med at besvare det. Det er nemt, lige ved Hent Ansøgning og få nem adgang til sundhed uden at skulle forlade huset. Download appen lige nu!

Reference:
Healthline. Tilgået 2020. Hudinfektion: typer, årsager og behandling.
Johns Hopkins medicin. Tilgået 2020. Parasitære infektioner i huden.