Anerkend fordelene ved akupunkturterapi for kropssundhed

, Jakarta – Når du hører akupunktur, er det første, du tænker på, needling, ikke? Ja, akupunktur er en traditionel kinesisk medicinmetode ved at indsætte nåle på bestemte punkter på kroppen. Akupunktur hævdes at balancere energi og kan helbrede adskillige lidelser såsom hovedpine, blodtryksproblemer og hoste. Så hvordan virker akupunkturterapi? Her er forklaringen

Læs også: Skønhed med akupunktur, lad os kende fordelene!

Sådan fungerer akupunkturterapi

Ifølge akupunkturterapeuter er menneskers sundhed resultatet af en harmonisk balance mellem " yin "og" hvilken "af livskraften kendt som" chi "Nå, når vi er syge kan man sige, at" yin "og" hvilken "I vores krop er ude af balance. Chi flyder gennem en vej, der findes i den menneskelige krop. Nå, denne energistrømsvej kan tilgås gennem 350 akupunkturpunkter i kroppen. Indføring af nåle i disse punkter i den rigtige kombination kan bringe energistrømmen tilbage i balance.

Men fra et videnskabeligt synspunkt kan disse energistrømningsveje eller akupunkter ikke bevises. Derfor diskuteres denne terapi stadig ofte af forskellige medicinske eksperter. Alligevel viser mange undersøgelser, at akupunktur er effektiv til behandling af en række tilstande. Her er fordelene ved akupunktur, som du har brug for at kende:

Fordele ved akupunkturterapi

En række undersøgelser har vist, at akupunktur er effektivt til at lindre spændingshovedpine og migræne. Ud over hovedpine viser det sig, at akupunktur også er nyttig til at reducere symptomer på sygdommen, såsom:

  • Smerter i lænden

  • Nakke smerter

  • Slidgigt

  • Højt og lavt blodtryk

  • Kvalme og opkastning på grund af kemoterapi

  • Sygdomme relateret til mave

  • ansigtssmerter

  • Morgen kvalme

Faktisk er der mange andre typer sygdomme, der menes at blive reduceret ved akupunkturbehandling.

Disse sygdomme kan behandles effektivt, hvis akupunkturbehandlingen udføres korrekt og kan kombineres med andre behandlinger.

Læs også: Kan det kurere rygsmerter med akupunktur?

Akupunktur terapi procedure

En akupunktør vil undersøge patienten og vurdere dennes tilstand. Herefter vil terapeuten begynde at indsætte en eller flere sterile nåle. Mens kanylen indsættes, giver terapeuten normalt også råd om egenomsorg eller andre komplementære terapier, såsom kinesiske urter. Nogle gange bliver nålen opvarmet eller elektrisk stimuleret, efter at den er indsat. Nålene plantes i cirka 5-30 minutter.

Patienten vil blive bedt om at ligge på ryggen, forsiden eller den ene side, afhængigt af hvor nålen skal stikkes ind. Akupunktøren bør bruge sterile engangsnåle. Hver gang nålen sættes ind, kan den syge føle en stikkende eller prikkende fornemmelse på meget kort tid. Efter at nålen er indsat, vil der nogle gange være en kedelig smerte i bunden af ​​nålen, som et par sekunder senere automatisk aftager. Akupunktur er normalt relativt smertefrit.

Mængden af ​​behandling, der kræves, afhænger af den klage, den enkelte har. En person med en kronisk lidelse kan have brug for en eller to behandlinger om ugen i flere måneder. Akutte problemer forbedres normalt efter 8-12 sessioner med akupunkturbehandling.

Læs også: Myte eller fakta, kan afskrabninger kurere forkølelse?

Så det er fordelene ved akupunktur, som du har brug for at kende. Hvis du har helbredsproblemer og ønsker at gennemgå akupunkturbehandling, behøver du ikke at bøvle, nu kan du direkte bestille tid hos en akupunkturterapeut på et hospital, der har en akupunkturklinik forvalgt via applikationen. . Nemt er det ikke? Kom nu, Hent Ansøgning nu i App Store eller Google Play!