7 rigtige frugter til mennesker med mavesyresygdom

Jakarta - Sur reflukssygdom (gastroøsofageal refluks) opstår, når maveindholdet stiger op i spiserøret eller spiserøret. Under normale forhold åbner det nedre esophageal-muskelbånd sig under synkning og lukker bagefter. Men når du har sure opstød, strammer eller lukker spiserørsbåndene sig ikke ordentligt, hvilket tillader fordøjelsessaft og maveindhold at bakke op i spiserøret.

Mavesyre forårsager en brændende fornemmelse i brystet, som kan stråle ud til halsen. Desuden kan den syge føle en sur eller bitter smag bag i munden. Andre symptomer omfatter kvalme, opkastning, flatulens, synkebesvær og hoste.

Læs også: Stress på grund af arbejde kan også forårsage mavesyre

Frugter til folk med mavesyre

Syre reflukssygdom kan behandles med antacida. Derudover er styring af en sund og afbalanceret kost nyttig til at reducere symptomerne på mavesyre. Når du oplever mavesyre, bør du spise mere regelmæssigt med mindre portioner. Undgå mellemmåltider i store portioner. Hvis du lider af mavesyre og ønsker at snacke, er her frugtvalg, der er sikre til indtagelse:

1. Banan

Bananer indeholder alkaliske forbindelser, der virker mod syrer. Denne frugt er en kilde til kalium, fiber, vitamin C, antioxidanter og phytonutrients. Fibrene i bananer forbedrer fordøjelsen, så de er nyttige til at reducere mavesyrerefluks.

2. Melon

Ligesom bananer er meloner en anden frugt, der indeholder alkalier. Du kan spise det lige eller gøre det til juice. Bortset fra melon er cantaloupe og vandmelon også gode for folk med mavesyre at indtage.

3. Papaya

Papaya indeholder K-vitamin, beta-caroten og calcium. Papaya indeholder enzymet papain, som hjælper med at forbedre fordøjelsen og reducerer den brændende fornemmelse i brystet.

Læs også: Græsgele er effektiv til at overvinde mavesyre, er det sandt?

4. Vandmelon

Vandmelon er rig på antioxidanter, C-vitamin, A-vitamin og aminosyrer. Det høje vandindhold i vandmelon hjælper også fordøjelsen og holder kroppen hydreret. Vandmelon er nyttig til at neutralisere mavesyre og reducere refluks.

5. Fig

Figner indeholder naturlige sukkerarter, mineraler, kalium, calcium og jern. Dens fiberindhold hjælper afføringen, så den er nyttig til behandling af fordøjelsesproblemer. Ud over at reducere symptomerne på mavesyre er figner også nyttige til at forhindre forstoppelse.

6. Æble

Frugt indeholder vitaminerne A, C, D, B, calcium, jern og magnesium. Dette indhold hjælper med at vedligeholde fordøjelseskanalen, så det giver en person mulighed for at defekere regelmæssigt. Derfor kan æbler indtages for at reducere syre og berolige maven for mennesker med mavesyre.

7. Fersken

Denne behårede lille frugt indeholder calcium, jern, magnesium, vitamin A, B6, B12 og C. Syreindholdet i ferskner er lavt og godt for mennesker med sure opstød. Denne frugt er også kendt for at hjælpe med at behandle diabetes, hudproblemer og tyktarmskræft.

Læs også: For ikke at tage fejl, er disse 5 tips til at forhindre GERD

Når du oplever mavesyre, bør du undgå at indtage fødevarer med højt fedtindhold, surt, krydret og indeholdende koffein. Fordi disse typer fødevarer kan forværre refluks. Hvis din mavesyre ikke bliver bedre, så tal med din læge med det samme . Brug funktioner Tal med en læge hvad der er i appen at kontakte lægen når som helst og hvor som helst via Snak , og Stemme/videoopkald . Kom nu, skynd dig Hent Ansøgning i App Store eller Google Play!