Disse er 3 årsager til prikken i ansigtet

, Jakarta - Følelsesløshed er et problem, der kan ske for alle. Denne lidelse er mere almindelig i fødder og hænder, selvom nogle mennesker kan mærke det i ansigtet. Denne lidelse siges at opstå på grund af problemer med nerverne. For eksempel, når dine ben er bøjet for længe, ​​vil du føle en prikkende fornemmelse, som vil vende tilbage til det normale, hvis dine ben rettes op i et stykke tid.

Hvad så hvis nogen finder hans ansigt ofte prikkende? Er der et problem med nerverne i ansigtet? Kan det være på grund af et større problem? Det siges, at mange ting kan få en person til at lide af prikken i ansigtet. For at finde ud af flere detaljer, kan du læse følgende anmeldelse!

Læs også: Pas på, trigeminusneuralgi angriber normalt disse 8 ansigtsområder

Årsager til prikken i ansigtet

Når du har en prikkende fornemmelse i dit ansigt, kan du mærke en prikkende fornemmelse eller noget, der bevæger sig under huden. Denne lidelse kan påvirke hele ansigtet eller kun den ene side.

Du kan beskrive, at du føler dig utilpas eller foruroligende, men andre kan føle smerte. Snurren kan være et tegn på paræstesi, som også kan forårsage symptomer, såsom følelsesløshed, kløe, svie, til en ubehagelig fornemmelse.

Denne lidelse kan være et tegn, hvis en person oplever flere lidelser, der kan være milde eller endda alvorlige. Derfor skal du vide, hvad der kan få det til at ske, så forebyggelse eller tidlig behandling kan ske. Følgende er nogle af de problemer, der kan få en person til at føle en prikkende fornemmelse i ansigtet:

1. Nerveskade

Et af de problemer, der kan få en person til at opleve prikken i ansigtet, er nerveskader. Alle har nerver over hele kroppen, og nogle er i ansigtet. Når skaden opstår, kan du føle prikken og endda smerte til følelsesløshed. En almindelig lidelse, der forårsager dette problem, er neuropati, som er en skade på nerverne i kroppen, der kan opstå i ansigtet.

Et andet nerveproblem, der kan få en person til at føle en prikkende fornemmelse i ansigtet, er trigeminusneuralgi. Dette kan give problemer med trigeminusnervens funktion i ansigtet. Symptomer, der opstår, når denne lidelse opstår, er prikken og endda meget alvorlig smerte, der ligner et elektrisk stød. Hvis du oplever disse symptomer, er det bedre straks at få en undersøgelse hos en læge.

Læs også: Hvad forårsager prikkende hænder og fødder? Her er svaret

2. Multipel sklerose

Prikken og følelsesløshed i ansigtet er et af de mest almindelige symptomer, når en person har multipel sklerose. Faktisk er dette symptom ofte det første symptom på sygdommen. Dette sker, fordi immunsystemet er svækket, så det angriber kroppens egne dele, især nervecellernes beskyttende kappe. Mennesker med denne lidelse skal være forsigtige, når de tygger, fordi det ved et uheld kan bide indersiden af ​​munden.

Hvis du stadig har spørgsmål vedrørende andre årsager, der kan give prikken i ansigtet, lægen fra gerne yde assistance. Det er meget nemt, bare simpelthen Hent Ansøgning , du kan få nem adgang til sundhed uden at skulle mødes ansigt til ansigt!

3. Angst

Du kan også opleve prikken i ansigtet på grund af angstlidelser. Ud over prikken kan der opstå nogle symptomer, herunder en brændende fornemmelse og følelsesløshed i ansigtet og andre kropsdele før, under og efter anfaldet. Nogle andre symptomer, der kan opstå, er svedtendens, rysten, hurtig vejrtrækning, til en hurtigere puls end normalt.

Læs også: Oplevet ofte snurren, kan være et tegn på disse 5 sygdomme

Hvis du ofte mærker prikken i ansigtet, er det derfor en god idé at få dig tjekket med det samme. Nogle af de lidelser, der forårsager dette problem, betragtes som farlige, hvis de efterlades alene. Ved at kende de problemer, der rammer tidligt, kan du handle hurtigere, så de ikke forårsager store problemer.

Reference:
Healthline. Hentet 2020. Hvad forårsager prikken i ansigtet? 7 mulige årsager.
sundhedskarakterer. Tilgået 2020. Prikkende ansigt.