Fordele ved kokosvand, når du oplever mavesyresygdom

"Mavesyresygdom kan give en række ubehagelige symptomer, når den kommer igen. Nå, drikke kokosvand menes at hjælpe med at lindre disse symptomer, så den syge kan få det bedre. Det er takket være indholdet i kokosvand, som kan reducere syre i maven og balancere pH."

, Jakarta – Det er ikke uden grund, at kokosvand er mange menneskers yndlingsdrik. Ud over forfriskende er det også kendt at drikke kokosvand for at give mange sundhedsmæssige fordele. En af dem er at lindre symptomerne på mavesyre.

Ja, kokosvand er en god drik for folk med mavesyre. Det naturlige indhold i disse drikke kan hjælpe dig til at føle dig bedre, når sygdommen opstår igen. Kom nu, se fordelene ved kokosvand til mavesyresygdomme yderligere her.

Læs også: 3 naturlige ingredienser til at lindre mavesyre

Fordele ved kokosvand til mavesyre

Acid reflux sygdom er en almindelig sygdom, som kan opleves af alle, både børn og voksne. Sygdommen er forårsaget, når den nedre esophageal sphincter slapper af eller åbner sig for ofte, hvilket tillader syren produceret af maven at stige tilbage op i spiserøret. Dette kan forårsage symptomer såsom ubehag i brystet med en brændende fornemmelse kaldet halsbrand. Hvis mavesyresygdom opstår mere end to gange om ugen, kan du have en sygdom gastroøsofageal reflukssygdom (GERD).

Når mavesyren kommer igen, rådes du til at undgå mad eller drikke, der indeholder syre. Fordi det kan gøre symptomerne værre. I stedet opfordres du til at spise neutral eller basisk mad, der kan hjælpe med at reducere mavesyresymptomer og neutralisere din krops pH.

Nå, kokosvand er naturligvis en basisk væske, der kan hjælpe med at reducere syre i maven og forhindre, at kroppens pH-værdi bliver for sur. Denne drik er en god kilde til gavnlige elektrolytter såsom kalium. Disse elektrolytter spiller en stor rolle i at opretholde kroppens pH-balance, hvilket er meget vigtigt for at kontrollere mavesyren. Derfor er kokosvand uden tilsat sukker godt for folk med mavesyre, fordi det kan lindre symptomerne.

Læs også: Undgå disse 6 fødevarer, når mavesyren stiger

Andre sundhedsmæssige fordele ved kokosvand

Udover at være i stand til at lindre mavesyresygdomme, har kokosvand også mange andre sundhedsmæssige fordele.

Hvis du godt kan lide at drikke drinks med smag, men ønsker at finde et kaloriefattigt alternativ, er kokosvand et godt valg. Med kun 45 kalorier pr. otte ounce kan du drikke mere kokosvand for færre kalorier end juice eller andre sportsdrikke. Kokosvand har også færre kulhydrater og sukker end andre drikkevarer, så det kan være et godt valg for dig, der vedligeholder eller taber dig.

Ikke nok med det, det høje kaliumindhold i kokos kan også hjælpe med at forhindre muskelkramper og holde vores kroppe i funktion. Vidste du, at et glas på 8 ounce kokosvand indeholder lige så meget kalium som en mellemstor banan! Så hvis du ofte oplever muskelkramper eller mangel på kalium, så prøv at drikke kokosvand regelmæssigt.

Kokosvand er også en drik, der ofte indtages af atleter eller folk, der ofte træner. Dette er ikke uden grund. Udover at være et godt alternativ til sportsdrikke, indeholder kokosvand også essentielle aminosyrer. Dette indhold er nødvendigt for at reparere væv og er et proteindannende materiale i den menneskelige krop.

Kokosvand indeholder flere aminosyrer end komælk. Denne drik er rig på arginin, en aminosyre, der hjælper kroppen med at reagere på stressfaktorer såsom fysisk stress efter hård træning.

Læs også: Kan kokosvand og salt virkelig helbrede COVID-19?

Nå, det er de forskellige sundhedsmæssige fordele ved kokosvand, hvoraf den ene kan lindre mavesyren. Denne sygdom kan faktisk overvindes naturligt ved at lave livsstilsændringer, såsom at spise små portioner, ikke lægge sig ned umiddelbart efter at have spist, ikke ryge og ikke spise mad, der udløser mavesyre.

Men hvis du ofte oplever mavesyre, eller dine symptomer er alvorlige, skal du bare tale med din læge via appen . igennem Video/taleopkald og Snak, eksperter og betroede læger kan give dig sundhedsråd og ordinere den rigtige medicin. Kom nu, Hent Appen er nu også på App Store og Google Play.

Reference:
WebMD. Fået adgang i 2021. Hvad er Acid Reflux Disease?.
Ofte stillede spørgsmål om mad. Fået adgang i 2021. Er kokosvand godt mod sure opstød?.
Healthline. Fået adgang i 2021. Hvad skal man drikke for sure opstød