Fordele ved mandelolie til ansigtet

Jakarta – Mandelolie ( mandelolie ) er rig på næringsstoffer. Startende fra protein, mineraler, umættede fedtstoffer og vitaminer (A, B, D og E). Det er på grund af dette indhold, at mandelolie ofte bruges som en æterisk olie til aromaterapi og hudplejeprodukter.

Læs også: 4 fordele ved olivenolie til ansigtet

Her er nogle af fordelene ved mandelolie til ansigtet:

1. Gør huden sundere

Nogle undersøgelser siger, at indholdet af E-vitamin, visse fedtsyrer og andre aktive stoffer i mandelolie kan neutralisere frie radikaler, der forårsager for tidlig aldring. Mandelolie menes også at hjælpe med at fugte huden og formindske ansigtets porer, så det kan gøre huden sundere og yngre.

2. Beskytter huden mod solens UV-stråler

Antioxidantindholdet i mandelolie er nyttigt til at beskytte huden mod udsættelse for UV-stråler fra solen. En undersøgelse fra Hamdard University i Indien viste, at mandelolie kan hjælpe med at forhindre hudskader og reducere de skadelige virkninger af solens UV-stråler på huden. For at bruge det, kan du påføre mandelolie på dit ansigt, før du går udenfor.

3. Behandling af sår

Mandelolie kan også bruges til at behandle sår i ansigtet. Det skyldes, at mandelolie er en naturlig olie, der kan berolige huden, fugte og hele sår eller ar på huden. Sådan bruger du det blot ved at påføre mandelolie på det skadede ansigt.

4. Rens ansigtets hud

En undersøgelse siger, at for at rense ansigtet (for eksempel efter brug makeup ), anbefaler vi at bruge et naturligt rensemiddel. En af dem er at bruge mandelolie.

5. Reducer mørke rande under øjnene

Regelmæssig brug af mandelolie kan hjælpe med at falme mørke rande under øjnene. Det er nemt at bruge det, hvilket er nok til at påføre lidt mandelolie på det mørke randområde og massere det blidt. Lad det stå natten over, og skyl derefter med koldt vand, indtil det er rent efter at være vågnet.

6. Forhindrer sprukne læber

Mandelolie kan også bruges til at forhindre sprukne læber og holde læberne fugtede. Tricket er at blande mandelolie med honning og derefter gnide det på læberne morgen og aften.

Sådan bruges mandelolie

Ud over de allerede nævnte metoder er her nogle andre måder at bruge mandelolie på:

  • Som skrubbe. Det gør du ved at blande mandelolie med sukker eller salt. Desuden kan du bruge som skrubbe en gang om ugen. Sørg for at rense dit ansigt før du bruger det, okay?
  • Ansigtsmassage . Metoden er ret nem, nemlig ved at påføre mandelolie i ansigtet i 10-15 minutter. Gør dette hver aften før du går i seng for at få optimale resultater.
  • Ansigtsrens. Påfør blot mandelolie i et par minutter, før du vasker dit ansigt med vand. Denne metode kan hjælpe med at rense ansigtet for snavs eller snavs makeup og åbner tilstoppede porer forårsaget af døde hudceller.
  • Ansigts fugtighedscreme . Du kan påføre mandelolie direkte i ansigtet som en make-up base . Denne metode vil gøre det nemmere for huden at absorbere og danne et lag, der kan beskytte huden mod forurening og udsættelse for UV-stråler fra solen.

Det er de seks fordele ved mandelolie til ansigtet. Hvis du stadig har spørgsmål om egenskaberne ved mandelolie, så brug appen lige. Årsag igennem , kan du tale med lægen når som helst og hvor som helst via Snak og Stemme/videoopkald . Så kom nu Hent Ansøgning i App Store eller Google Play lige nu!