6 måder at behandle skørbug derhjemme

Jakarta - Fnat er en hudsygdom forårsaget af en type mide Sarcoptes scabiei . Disse mider borer sig ind i huden og får den inficerede person til at opleve betændelse, karakteriseret ved rød og kløende hud. Denne hudlidelse vil ikke heles uden behandling og er smitsom. Årsagen er, at æggene hurtigt klækkes, derefter flyttes til huden på andre kropsdele og starte cyklussen igen.

Du behøver dog ikke bekymre dig, for denne hudsygdom kan kureres ved at bruge forskellige naturlige ingredienser derhjemme. Nogle af de behandlinger for fnat, der kan gøres, er som følger.

  • Tea Tree Olie

Tea tree olie eller Melaleuca Alternifolia bruges i traditionel medicin til behandling af blå mærker, insektbid og hudinfektioner. Denne ingrediens er effektiv til at fjerne udslæt og reducere kløe på grund af fnat. Mange mennesker tror, ​​at tea tree olie er meget effektiv til behandling af fnat, når andre behandlinger ikke har været i stand til at behandle det. anti-inflammatorisk, antibakteriel og akaricide effektiv til at dræbe mider.

  • Aloe vera

Aloe vera er kendt for sin kølende effekt på solskoldning og andre hudlidelser. Denne ingrediens anses for sikker at bruge med minimale bivirkninger og har evnen til at behandle fnat lige så effektivt som lægemidler benzylbenzoat .

Læs også: Forebyggelse, du kan gøre for at undgå fnat

  • cayennepeber

Cayennepeber kan bruges til at lindre smerter og kløe forårsaget af fnat. Nogle mennesker tror, ​​at denne ingrediens dræber miderne, der forårsager den irriterende fnatsygdom. Alligevel er der stadig brug for videnskabelige undersøgelser, der kan garantere effektiviteten af ​​cayennepeber som en kur mod fnat.

  • Boneset-opløsning

Eupatorium adenophorum er en urt, der er udbredt i Central- og Latinamerika med udbredelse i andre tropiske og tempererede områder. Dette ekstrakt er traditionelt brugt i hele Vietnam i mange år til behandling af hudinfektioner.

  • Gurkemeje

Gurkemeje anses for at være i stand til at overvinde fnat, mange mennesker tror, ​​at dette ene krydderi er effektivt til at reducere symptomer. Behandling af symptomerne sikrer dog ikke, at fnaten holder op med at vokse, og du bliver erklæret helbredt, så andre behandlinger er stadig nødvendige.

Læs også: Kend årsagerne til skørbug

  • nellike olie

En enkelt undersøgelse udført af Cielo Pasay, et al. efter titel Akaricid aktivitet af Eugenol-baserede forbindelser mod fnatmider 2010 viste nellikeolie at være effektiv til behandling af fnat hos en gruppe kaniner. Andre undersøgelser er stadig nødvendige for at bekræfte Cielos udtalelse om effektiviteten af ​​denne olie til behandling af fnat, især test på mennesker.

  • Neem blad

Neem blade er meget brugt som ingrediens i cremer og salver. Dette blad har anti-analgetiske, antibakterielle og anti-inflammatoriske egenskaber. Dette blad anses for at være effektivt til behandling af fnat, fordi det kan dræbe mider. De udførte undersøgelser er stadig begrænset til test på dyr, så der er behov for yderligere undersøgelser af neemblades evne til direkte test på mennesker.

Læs også: Pas på mider, der forårsager fnat og kløende hud

Det var 6 måder at behandle fnat med naturlige ingredienser, som du selv kan gøre derhjemme. Fordi det er meget smitsomt, skal du undgå ting, der kan udløse det. Du kan bede lægen om alle oplysninger om fnat gennem ansøgningen . Denne applikation kan du Hent i Play Store og App Store. Brug appen nu, kom så!