Dette er COVID-19-vaccinationskravene for børn 12-17 år

"Børn over 12 år kan allerede modtage COVID-19-vaccinen. Det viser sig dog, at der er sket nogle justeringer af kravene til Covid-19-vaccinen til børn på 12 år og derover. Dette er et skridt til at realisere en sikker vaccinationsproces.

Jakarta - I juli 2021 bemærkede det indonesiske sundhedsministerium (Kemenkes RI), at så mange som 548.000 børn i alderen 12-17 år i Indonesien havde modtaget COVID-19-vaccinationer fra målet på 11,9 millioner. Målgruppen i alderen 12-17 år fokuserede på implementering af vaccinationer udført i deres respektive skoler eller sundhedsfaciliteter.

Børn i alderen 12-17 år får Sinovac-vaccinen. Men for at give vacciner til denne gruppe er det nødvendigt at have en klar sundhedsstatusscreening som en tilstand før vaccination.

Dette er et skridt til at realisere en sikker og behagelig COVID-19-vaccinationsproces. Så hvad er de betingelser, der skal være opfyldt for, at børn i alderen 12-17 år kan modtage COVID-19-vaccination? Tjek informationen ud her!

Læs også: 4 grupper af mennesker med risiko for bivirkninger efter COVID-19-vaccinen

Vilkår og kontraindikationer for COVID-19-vaccination hos børn

Ligesom voksne er der flere betingelser, der skal forberedes og opfyldes, før børn vaccineres. Ved at lancere siden for Indonesian Pediatrician Association (IDAI), kan COVID-19-vaccination bruge en inaktiveret vaccine lavet af Sinovac, fordi den er blevet testet i Indonesien.

Nå, her er nogle betingelser og kontraindikationer for COVID-19-vaccination hos børn i alderen 12-17 ifølge IDAI.

Tilstand

  • Dosis på 3 g (0,5 ml), intramuskulær injektion i detoide muskel i overarmen, gives 2 gange med et interval på 1 måned.
  • Ikke tilladt for børn i alderen 3-11 år (venter på resultaterne af den næste undersøgelse)

Ifølge IDAI er COVID-19-vaccinen kontraindiceret hos personer med:

  1. Primær immundefekt, ukontrolleret autoimmun sygdom
  2. Gullian Barres syndrom, tværgående myelitis, akut demyeliniserende encephalomyelitis.
  3. Børn med kræft, som er i kemoterapi/strålebehandling.
  4. Modtager i øjeblikket alvorlig immunsuppressiv/cytostatisk behandling.
  5. Feber på 37,5 grader Celsius eller mere.
  6. Helt fra COVID-19 på mindre end 3 måneder.
  7. Anden post-immunisering mindre end 1 måned.
  8. Gravid.
  9. Ukontrolleret hypertension.
  10. Ukontrolleret diabetes mellitus.
  11. Kroniske sygdomme eller medfødte abnormiteter er ikke kontrolleret.

Læs også: Graviditet og medfødte sygdomme er hindringer for Corona-vaccination

Ting at være opmærksom på efter at have fået COVID-19-vaccinen

Vaccination er en proces i kroppen til at danne antistoffer mod en sygdom. I processen vil en person, der lige er blevet vaccineret, opleve nogle bivirkninger eller AEFI (Post Immunization Adverse Events). Generelt varierer de bivirkninger, der modtages efter at have modtaget den første dosis af COVID-19-vaccinen, meget. Imidlertid er bivirkningerne generelt midlertidige og også milde. Af denne grund er der flere ting, der skal overvejes, efter at barnet er blevet vaccineret mod COVID-19, herunder:

1. Den del af hånden, hvor vaccinationen injiceres, vil normalt opleve bivirkninger. I form af smerte, rødme, til hævelse. Mødre kan komprimere injektionsstedet for at reducere de bivirkninger, som barnet mærker.

2. Bivirkninger vil også kunne mærkes i hele kroppen, bortset fra hænderne. COVID-19-vaccinen kan forårsage hovedpine, muskelsmerter, kulderystelser, kvalme, feber og træthedsfølelse. For at overvinde dette kan febersænkende medicin og hovedpinemedicin hjælpe med at reducere bivirkninger.

Læs også: Dette er grunden til, at du ikke kan gå direkte hjem efter Corona-vaccinen

Men bare rolig, bivirkningerne, som børn oplever efter vaccination, indikerer, at dannelsen af ​​immunitet for at forhindre COVID-19 er i gang i barnets krop. Hvis symptomerne på bivirkninger, der mærkes efter vaccinen, ikke forbedres, skal du straks kontrollere barnets tilstand til lægen.

Gennem appen , kan mor bestille tid på hospitalet uden besværet med lange køer. Lad os skynde os for at nyde bekvemmeligheden ved at lave en aftale Hent Ansøgning .

Reference:

Folks Sind. Tilgået i 2021. Forældre skal vide, Covid-19-vaccinekrav for børn 12-17 år gamle
Kompas. Tilgået i 2021. 11 Covid-19-vaccinekrav for børn på 12 år og derover
Sund mit land. Sundhedsministeriet. Tilgået i 2021. Fase 3-vaccination begynder, rettet mod sårbare mennesker og børn 12-17 år.
IDAI. Tilgået i 2021. Anbefalinger fra Indonesian Pediatrician Association vedrørende levering af COVID-19-vacciner til børn og unge