Kend brugen af ​​Gua Sha til ansigtsmassage

, Jakarta – Skønhedstrends vokser og har mange varianter. For skønhedsentusiast alias skønhedsentusiaster, skal være bekendt med gua sha-teknikken til ansigtsmassage. På det seneste er ansigtsmassage for at få smukke fordele faktisk blevet mere og mere populær og populær. Gua sha er en metode, der lover en række fordele for ansigtshudens skønhed og sundhed.

Gua sha ansigtsmassage aka ansigts gua sha kommer faktisk fra den gamle medicinske tradition i Kina. Gua sha udføres på kroppen med stærk friktion ved hjælp af en stump genstand. I Indonesien er denne teknik kendt som scraping, som er en behandling, der udføres ved at gnide en mønt eller ske mod hudoverfladen for at behandle forkølelse. Men "skrabet" udført i gua sha til ansigtet er anderledes og meget blidere.

Læs også: 5 skønhedsbehandlinger til kvinder hver dag

Fordele ved at bruge Gua Sha til ansigtet

Gua sha laves ved hjælp af en speciel sten eller kaldet et gua sha værktøj. Gua sha-stenen, som generelt er lavet af porcelæn, gnides forsigtigt på området omkring ansigtet til halsen. Teknikken til at gnide eller massere ansigtsområdet med gua sha værktøj Dette gøres for at forbedre strømmen af ​​blod og energi, som kineserne kalder "chi".

Massér rutinemæssigt ansigtet med gua sha værktøj kan gøre huden sundere, musklerne i ansigtet bliver svagere, for at forhindre fremkomsten af ​​for tidlige rynker og overvinde den hævelse, der opstår i ansigtet. For at være klar, overvej de fordele, der kan opnås ved denne skønhedsmetode, herunder:

  • Muskelafspænding i ansigtet

En af de fordele, der kan opnås ved gua sha massage teknikken, er ansigtsmuskelafspænding. Med andre ord rutinemæssigt brug gua sha værktøj kan undgå, selv overvinde de spændinger, der opstår i musklerne i ansigtet. Gua sha kan være meget gavnligt for dig, der er vant til at holde på spændingen i øjenbrynene eller kæben, når du er stresset. Gnide gua sha værktøj kan hjælpe med at dæmpe spændinger.

Læs også: Doven til at fjerne makeup? Pas på disse 6 hudproblemer

  1. Fjern Panda Eyes

Pandaøjne kan være distraherende, så en person kan være villig til at gøre alt for at slippe af med dem. Nå, hvis du oplever hævelse under øjenposer eller i andre områder af dit ansigt, kan gua sha være løsningen. At massere ansigtet med gua sha-teknikken kan reducere hævelse i ansigtsområdet.

  1. Sundere hud

Gua sha kan hjælpe med at gøre huden sundere og lysere. Denne massageteknik kan hjælpe med at stimulere iltstrømmen til ansigtshuden og derved hjælpe med produktionen af ​​kollagen. På den måde kan sundere ansigtshud blive en realitet. Gua sha kan hjælpe med at reducere fine linjer og rynker, øge hudens elasticitet og reducere risikoen for acneudbrud.

  • Hudpleje Absorption

Ikke alene giver det fordele for hudens sundhed, gua sha kan også hjælpe med at øge effektiviteten hudpleje aka hudplejeprodukter. Prøv at massere dit ansigt med gua sha-værktøjet efter at have påført creme eller serum på dit ansigt. Denne metode kan hjælpe med at øge optagelsen af ​​skønhedsprodukter i huden.

Læs også: 5 grunde til, at træning kan forbedre skønheden

Få mere at vide om brugen af ​​gua sha samt tips til skønhedspleje ved at spørge lægen i appen . Du kan nemt kontakte en læge når som helst og hvor som helst via Video/taleopkald og Snak . Få information om sundhed og smukkere hud fra eksperterne. Kom nu, Hent nu i App Store og Google Play!

Reference:
Healthline. Besøgt 2019. Forstå Gua Sha: Fordele og bivirkninger.
australske Elle. Hentet 2019. Virker Gua Sha-værktøjer faktisk? Videnskab vægter ind.
Forebyggelse. Tilgået 2019. Hvordan en Gua Sha ansigtsmassage kunne gavne din hud, ifølge hudlæger.